Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Joi 24 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 23 noiembrie 2016 | 06:27


Horoscop de azi Joi 24 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 24 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te simti bine intr-un mediu in care planeaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit, fie in plan familial, fie in plan profesional. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia. Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni. Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta. Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Atitudinea jucausa pe care o abordezi azi e perfecta pentru a lupta cu nervii celor din jur. Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc in preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealalta (spre ironie si batjocura), altfel reactia celor din jur ar putea fi si mai agresiva. Trebuie sa-ti controlezi un pic atitudinea cinica, pentru ca unii nu vor intelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenta, obraznicie sau rautate, desi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav sa glumesti, sa te distrezi pe seama oricarui motiv care apare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Banii se fac cu greu si azi vei da piept cu un nou blocaj financiar in planurile tale, dar nu abandona directia spre care te indrepti. Astfel de greutati sunt absolut normale, dar nu trebuie sa iti taie elanul. Nu esti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar pana acolo mai ai cateva lectii de invatat si cateva hopuri de depasit cu prudenta. Nu te mai uita la curtea vecinului, ca are casa mai frumoasa si masina mai scumpa, nu asta conteaza acum, pentru ca fiecare cu norocul lui, la urma urmei. Tu poti atinge acelasi nivel prin multa munca, deci hai, la treaba, pas cu pas!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Trebuie sa vii cu picioarele pe pamant si sa te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru ca a ajuns la un nivel in care nu-ti poti permite sa-l lasi sa se duca unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentala, de o strategie eficienta, de siguranta in tot ce faci, aratand ca esti un om matur care stie foarte bine ce face. Desi nu esti genul care priveste lucrurile atat de strict si de rigid, de data aceasta ti se cere o astfel de atitudine ca sa nu scapi nimic din vedere. Apleaca-te asupra sarcinilor asumate cu maxima seriozitate, pentru ca nu e de glumit: in joc sunt renumele tau, imaginea ta profesionala, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi. Comporta-te ca un om responsabil!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai mare grija la cele mai banale tranzactii financiare ale acestei zile, pentru ca planeaza un oarecare pericol peste portofelul tau. Poate nici nu-ti dai seama de riscuri, pentru ca exista o persoana care se ascunde in spatele unei masti false si se preface a-ti fi prieten sau partener cu intentii serioase, dar mai devreme sau mai tarziu vei afla ce intentioneaza si te va deceptiona. Fii deci mult mai prudent cand vine vorba de cheltuieli si plati sau de contracte care par mult prea frumoase ca sa fie adevarate, pentru ca se ascunde si ceva urat in spatele aparentelor inselatoare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poti fi numai tu liderul intr-o actiune care a ajuns intr-un impas. Iti recunosti neputinta sau nestiinta intr-o situatie care te depaseste, recunoscand, cu aceasta ocazie, ca exista altii mult mai bine pregatiti, potriviti pentru pozitia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului caruia tu nu-i mai dai de capat si, chiar daca iti convine sau nu, il vei urma intocmai, pentru ca stie ce spune. Tu stii sa treci cu vederea multe, faci compromisuri si mai ales lasi orgoliile deoparte atunci cand trebuie, daca e in joc succesul tau, deci merita sa pleci capul in fata acestei persoane care, cel putin azi, e mult mai potrivita in pozitia de sef.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Constiinta nu te lasa sa nu spui lucrurilor pe nume sau sa nu recunosti adevarul asa cum e. Consideri ca, pentru a te elibera de cine stie ce motive de stres, cel mai bine e sa spui adevarul fara a te mai ascunde. Te simti cu musca pe caciula in privinta unei situatii si, decat s-o tot cari dupa tine, nemaistiind cum sa inventezi scuze, cel mai bine ar fi sa faci un pas in fata si sa recunosti sincer ca ai gresit, ca regreti si ca vei repara problema cat mai corect cu putinta. A continua sa ascunzi adevarul nu e deloc in beneficiul tau, pentru ca minciuna va creste ca un bulgare de zapada pana cand nu vei mai sti de unde ai plecat. Mai bine spui acum ce te macina si te eliberezi ca prin farmec de vina.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Privesti spre viitor cu incredere si optimism, si ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o intrece. Tu vorbesti despre viitor de parca e deja acolo, sub ochii tai. De fapt, nici nu vorbesti despre marile tale dorinte la timpul viitor, ci spui ca sunt deja parte din viata ta, ca le atingi, ca te bucuri de ele. E cea mai buna atitudine in fata dorintelor, pentru ca asa arati maxima incredere in materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii ca urmeaza sa primesti, deci tu esti arhitectul, tu esti constructorul propriului tau destin. Tu vorbesti despre ziua de maine ca si cum ai povesti o carte deja scrisa, si tonul tau e luminos, fericit, entuziast!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un fulger iti trece astazi prin minte care te duce, parca, in alte timpuri. E o amintire ciudata, nu-ti dai seama de unde vine, pentru ca, desi pare familiara, nu e legata de tine. E o amintire din vieti anterioare, pentru ca azi se creeaza o punte fina de legatura intre cel care esti acum si cel care ai fost cu secole in urma, cand ai mai trait pe acest pamant. Datoriile tale karmice revin in actualitate, poate intalnesti persoane cu care ai mai interactionat in alte vieti sau ai acel sentiment de deja vu, cum ca ai mai fost pe aici, ai mai trait evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situatii, desi nu poti spune clar cand si unde. Se leaga o relatie speciala cu vietile anterioare, de parca ceva invatat atunci te poate ajuta acum.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Visele tale ajung intr-un punct sensibil in care risti sa renunti la ce doreai sa atingi. E un hop inerent in drumul oricui catre succes, cand incepi sa te indoiesti singur ca ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai in astfel de momente trebuie sa-ti aduni mai tare fortele ca sa depasesti momentul. Cei din jur sunt vinovati de aceste suspiciuni care ti se baga pe sub piele, pentru ca ei te trag inapoi, spun nu se poate la orice, iti prezinta viitorul in culori sumbre si incepi sa gandesti ca ei. Nu renunta, visul tau nu e acelasi cu visul lor, deci numai de tine depinde ca tu sa ajungi acolo unde ti-ai propus, trecand peste obstacole cu capul sus si cu fermitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții