Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Luni 14 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 13 noiembrie 2016 | 06:38


Horoscop de azi Luni 14 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 14 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti captiv in propriile tale frici care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Fiindu-ti permanent teama de ce o sa spuna ceilalti daca-ti exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decat sa te retragi in umbra si sa lasi pe altii sa te depaseasca. Lasa temerile inutile deoparte, elibereaza-te de indoiala si de tendinta de a te auto-critica de parca ai fi cel mai mare dusman al tau. Lasa in urma tot ce te tine pe loc si fa un pas in fata, ca sa arati ce poti. Chiar daca nu esti perfectiunea intruchipata, meriti sa atragi atentia asupra ta pentru ca sigur ai tu un as in maneca.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, accepta optiunile care apar, pentru ca asa gama de alegeri si de urmari devine mult mai bogata.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale. Razvrateste-te, da jos acest jug la care te-ai inhamat intr-un moment de slabiciune, si mai invata sa spui si nu. Nu e prea tarziu sa te eliberezi de greutatea care te apasa!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te lasa atras in conflictele absurde din jurul tau. Tu ai si alte instrumente la indemana pentru a-ti impune parerea, fara a apela la agresivitate sau nervi, asa cum o fac tovarasii tai de discutie. Retrage-te din acele medii in care planeaza o energie negativa, pentru ca aceasta atitudine isi blocheaza creativitatea si libertatea de expresie. Ai atatea lucruri interesante de facut si idei originale de aratat lumii, dar daca ii lasi pe cei nervosi si critici sa te reduca la tacere, s-ar pierde idei valoroase!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Primesti o invitatie foarte placuta de a merge intr-o calatorie, de a iesi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul si preocuparile. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate partile, ba chiar exista sansa de a onora mai multe invitatii la fel de interesante care ti-ar putea transforma ziua intr-un motiv de bucurie. Ai sansa de a intalni oameni cu care te vei simti bine, cu care comunici extrem de usor, poate chiar de a-ti mari cercul de prieteni si cunostinte cu noi nume. Poate pleci cu inima indoita la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Incearca sa te apleci mai mult asupra celor din jur, si mai putin asupra dorintelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi iti vei gasi fericirea si linistea in orice gest care inseamna a te darui celor care spera la un cat de mic sprijin. Ca cineva drag din familie are nevoie de alinare si de ajutor sau un necunoscut de pe strada poate trai cinci minute mai bine datorita interventiei tale salvatoare, fii generos in astfel de gesturi cu tenta umanitara si altruista, pentru ca ai ce darui. Ai resurse imense de iubire si de darnicie, si cu cat oferi mai mult, cu atat primesti si tu de la viata!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati. Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. Nu mai amana, nu mai tergiversa decizia, chiar daca nu te incanta prea tare momentul, dar ai sa vezi ca, dintr-o data, ti se clarifica orizonturile si inima-ti devine mai usoara pentru ca ai reusit sa faci sacrificiul. Uneori e nevoie si de asemenea gesturi, chiar daca nimanui nu-i place sa accepte conditii defavorabile, dar de data aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti face. Spui da la o propunere la care altadata ai fi spus cu tarie nu, dar te vei simti mult mai bine dupa aceea!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atitudinea vesela cu care privesti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca asa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merita mentionate. Trateaza ceea ce pare mai simplu si mai neinsemnat ca atare, fara sa le transformi, asa cum faci uneori, in motive de stres sau adevarate catastrofe. Vei vedea ca un dram de umor, un zambet deschis pe fata si increderea ca totul va fi bine te vor ajuta sa treci peste orice impas marunt. Unii ar spune ca e o atitudine infantila, dar consideri ca e mai bine sa razi si sa glumesti de ceva decat sa te cramponezi de nimicuri!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursa suplimentara de ambitie, de curaj, de motivatie. Cand privesti la cel de langa tine, simti cum degaja forta, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica intr-o provocare pe care nu esti foarte sigur daca o vei depasi de unul singur, dar cu asemenea tovaras alaturi, care te impinge de la spate si te ajuta sa descoperi forta si in tine, nimic nu ti se va mai parea dificil. Gravitezi in jurul acestei surse de energie precum un satelit si esti multumit de roadele acestei aliante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții