Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Marti 15 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 14 noiembrie 2016 | 05:52


Horoscop de azi Marti 15 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 15 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor. Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale. Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori. Horoscop carieraHoroscop cariera Leu: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Partenerul de viata va apreciaza mai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate. Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie. Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna. Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori. Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept. Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata. Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții