Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Marti 29 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 28 noiembrie 2016 | 05:33


Horoscop de azi Marti 29 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 29 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plang intruna, pentru ca esti ca un burete care absoarbe emotiile lor negative!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tristetea s-a infiltrat in sufletul tau din cauza unor animozitati aparute in cuplu. Persoana iubita nu e pe aceeasi lungime de unda, ci priveste la relatia voastra cu oarecare raceala, neincredere, pesimism. Treceti, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastra, tocmai de aceea trebuie sa dai dovada de imensa toleranta. Lasa deoparte reprosurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorba care nu-ti place, si incearca sa-i accepti toanele trecatoare. Si tu le ai pe ale tale, deci trebuie sa gestionezi situatia cu tact si enorma intelegere! Va trece, dar momentan doare.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te-ai opus mai demult unei schimbari de directie si credeai ca, daca a trecut momentul, nu vei mai fi pus in aceeasi situatie, dar te-ai inselat. Dupa o vreme, revii in acelasi punct in care esti nevoit sa iei o decizie: vrei sau nu sa pornesti pe aceasta cale? Pentru ca ti-e putin frica de sensuri complet noi si necunoscute, esti tentat sa spui nu si de data aceasta, dar e totusi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai tarziu. Mai bine o accepti acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru ca oricum vei ajunge aici odata. De unele schimbari nu poti fugi!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In compania potrivita, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare cauta tovarasii compatibili scopurilor tale. Nu te alatura celor nepriceputi, celor care se lauda de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare e nevoie de colaboratori de incredere care ti-au aratat si cu alte ocazii ca te poti baza pe ei. Un sfat bine documentat, un umar de sprijin la greu si o idee concreta vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor incerca sa profite de munca ta, fara sa participe concret. Doar gura e de ei!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu poti bate din palme ca sa se intample o minune si visul tau cel mai mare sa devina deja realitate, ca atare educa-ti rabdarea pana ajungi acolo unde vrei. Esti pe drumul cel bun, asta conteaza, chiar daca evolutia e mai lenta decat ai dori tu. Se stie ca esti o fire grabita si impulsiva care nu prea are rabdare sa inainteze incetisor, dar de data aceasta nu ai incotro. Trebuie sa te supui acestui ritm lent de inaintare, care are si el rostul lui. Daca te-ai grabi si ai sari peste etape, te-ai trezi la final cu cine stie ce puncte lipsa din constructia ta si vei fi nevoit sa te intorci inapoi sa le rezolvi si pe ele. Ia-o incet, conform evolutiei normale!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu ajunge doar sa visezi frumos sau sa alimentezi visele altora, ci sa incepi sa si construiesti ceva din tot ce speri sa se intample intr-o zi. Esti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai cladit din promisiuni marete, dar ar mai fi nevoie de un efort de vointa acum, la final. Vei fi de-a dreptul incantat cand vei pune punctul final la acest proiect care a evoluat atat de frumos, dar incearca sa nu te lasi furat de himere chiar si acum, cand esti atat de aproape de final. Deschide bine ochii, nu te amagi singur, dar nici nu amagi pe altii cu promisiuni desarte!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te multumeste, ai pretentii prea mari de la cei pe care-i iubesti - copii, partener de viata, prieten - si strambi din nas la orice. Atitudinea ta da dovada de un dram de egoism, pentru ca iti pui doar propriile dorinte in prim plan, fara sa tii cont de cat de multe incearca cel drag sa faca pentru tine. Renunta la aceasta ostilitate pe care o afisezi, pentru ca s-ar putea sa-l deranjeze pe omul de langa tine care se face luntre si punte doar pentru un zambet din partea ta, dar fara prea multi sorti de izbanda. S-ar putea a doua oara sa nu mai incerce!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim incat ai avea nevoie de o pauza, dar e o pauza binemeritata, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici iar rezultatele se vad deja bine conturate la orizont. Daca simti ca te lasa puterile, ia un ragaz ca sa-ti incarci bateriile, ca nu cumva sa clachezi chiar pe ultima suta de metri. Ba chiar o astfel de pauza este binevenita, deoarece te detasezi un pic de miezul evenimentelor si sa descoperi daca ai scapat ceva din vedere. Ai si tu nevoie de un moment de respiro inainte de ultima turnanta!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pe ce pui tu mana se transforma in succes deplin, deci implica-te trup si suflet! Unii au nevoie de interventia ta salvatoare, de contributia ta efectiva pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai stiu cum sa le duca la bun sfarsit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinsi ca tu detii solutia la problemele in care ei sunt prinsi si abia asteapta sa vii alaturi de ei si sa-i scoti la liman! Asuma-ti aceasta imensa responsabilitate, de a salva pe cei care nu gasesc iesirea din impas, pentru ca tu chiar detii solutiile cele mai bune! Dedica-te lor cu bucurie, pentru ca recunostinta din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitiva.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Atitudinea ostila cu care te trateaza unii te deranjeaza profund, ba chiar te jigneste, pentru ca nu meriti tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar daca cei din anturaj nu sunt in apele lor, nu trebuie sa otraveasca atmosfera cu raceala, critici sau taceri enervante. Cand nu ai cu cine coopera, e si normal sa te simti in plus pe langa astfel de oameni, incat vei prefera sa te retragi in carapacea ta decat sa mai faci eforturi sa-i inviti pe ceilalti la dialog. Daca vezi ca ti se raspunde de fiecare data monosilabic si rautacios, ignora astfel de oameni, altfel iti vor strica si tie tot cheful.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții