Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Marti 8 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 7 noiembrie 2016 | 06:43


Horoscop de azi Marti 8 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 8 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati. Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare. Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier. Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie. Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna. Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional. Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ar fi cazul sa va ocupati de bani: puteti finaliza o negociere de contract in termeni care va avantajeaza si va aduc profituri financiare. Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit. Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva. Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi. Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Beneficiul dumneavoastra opereaza in domeniul banilor, aratand ca o deschidere in afaceri poate influenta in bine in mod imprevizibil, venituri directe. Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții