Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 16 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 15 noiembrie 2016 | 05:56


Horoscop de azi Miercuri 16 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 16 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi, multi vor spune ca esti un rebel, ca nu tii cont de nimic, si iti arati originalitatea in fel si chip. Una din directiile ciudate in care iti demonstrezi modul diferit de a te comporta e casatoria. Poate ca partenerul stie ca ai idei ciudate si te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea sa nu iti accepte usor comportamentul fata de jumatatea ta. Poate esti cam agresiv sau autoritar, poate esti cam libertin si independent, deci multa lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care esti de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia in cuplu, de data aceasta esti total atipic zodiei tale si te porti in mod neasteptat.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc… desi nu e imposibil.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

E o placere sa vorbesti despre meritele tale intr-o companie care te stimuleaza sa arati ce ai mai bun in tine. Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Toate bune si frumoase azi in program, ai o atitudine tonica si pozitiva si mai ai si norocul unui anturaj la fel de optimist ca si tine. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale. Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar daca esti strans cu usa, pentru ca tot ce faci sub imperiul vitezei, poate iesi prost. Nici vestile de departe nu sunt prea bune azi, incat contactele tale cu alte tari sau alte localitati par a fi mai degraba sursa celor mai neplacute evenimente. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si calatoriilor, deoarece exista unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinatie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimba pe parcurs directia, destinatia sau conditiile calatoriei.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva. Uneori chiar e bine sa pui o platosa de siguranta intre tine si ceilalti, ca sa nu te molipsesti de ceea ce ii supara pe ei.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Treci printr-un moment inspirat in care visele tale se indreapta spre o perioada mult mai indepartata a vietii tale de familie. Daca ai copii, te gandesti mai mult la viitorul lor, la ce scoala ai vrea sa urmeze, poate chiar si la ce meserie ti-ar placea sa aiba. Daca nu ai copii, inca, visezi la clipa cand iti vei petrece sarbatorile in compania lor, si speri sa nu mai dureze mult pana acolo! Visele tale au mari sanse sa se materializeze, pentru ca sunt planuri pe care ti le programezi mental cu incredere. Asa e pentru tine viata de familie ideala: asa cum o vezi acum cu ochii mintii!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Creativitatea si inteligenta isi dau mana de minune in planurile tale de azi, pentru ca aduci la lumina proiecte care iti fac si imensa placere, si iti inspira si un sentiment de satisfactie intelectuala. Detii solutiile cele mai bune, informatiile cele mai solide si, peste toate, si o fantastica bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parca cineva iti sufla in ureche ce ai de facut, tocmai de aceea profiti din plin de avantul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cat mai departe. Cu asemenea resurse minunate la indemana, totul ar trebui sa mearga ca uns!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Intuitia ta e ascutita, multa lume o apreciaza, deoarece reusesti sa presimti imediat daca in spatele unui aspect se afla pericole, riscuri sau minciuni. Esti pus si azi in fata unei situatii cu doua fete si reusesti sa descoperi la timp ce se ascunde in spatele unor aparente inselatoare, astfel incat sa nu cazi in plasa nimanui. Treci ca prin urechile acului de o situatie cu grad mare de risc: o persoana cu caracter cel putin dubios incearca sa te atraga. Ai noroc cu aceasta voce interioara care te trage de maneca la timp!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se apropie un moment in care trebuie sa iei o hotarare. Nu o mai poti amana, chiar daca ai tergiversat lucrurile in ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final. Inainte de a spune ce ai ales, ar fi bine sa stai un pic de vorba cu tine insuti, fara influente din afara, pentru ca numai acolo, in adancul inimii tale, vei gasi raspunsul optim la problema ta actuala. Vei sti foarte bine ce ai de facut si mai ales ce nu trebuie sa faci, dar nu poti lua decizia fara cateva ore de meditatie, de analiza la rece, poate chiar intr-o totala izolare. Ai nevoie de liniste pentru a-ti auzi mai limpede gandurile.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii potriviti. Esti in fata unei provocari interesante cu mari sorti de izbanda, dar cu atat mai bune vor fi rezultatele cu cat reusesti sa atragi si pe altii alaturi de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane si veti vasli impreuna in acelasi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru ca altfel evoluezi cand stii ca ai pe cineva alaturi care tine cu tine, te incurajeaza si crede in ceea ce doresti sa faci!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții