Zodiac chinezesc weekend

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc weekend 26-28 aprilie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc ...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 30 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 29 noiembrie 2016 | 06:22


Horoscop de azi Miercuri 30 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 30 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda. Cauta mai intai care proiect se apropie de final si du-l la capat cu maxima seriozitate, pentru ca daca accepti si una, si alta, risti ori sa le rasolesti pe toate, ori sa lasi o impresie proasta la adresa ta, cum ca ai fi superficial si neglijent. Si propunerea proaspat facuta merita atentie, dar elibereaza-te de ceea ce e acum pe ultima suta de metri.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Fii convins ca detii la purtator absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capat proiectul pe care il dezvolti cu multa pasiune. Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate. Continua pe acelasi drum, in acelasi ritm, pentru ca succesul visat chiar nu e departe. Atata doar ca, pe parcurs, mai ai nevoie de cate un impuls, de cate un stimulent care sa te impinga mai departe, pentru ca mai apar momente cand ramai fara resurse, dar numai tu stii cum reusesti sa le incarci la loc, precum benzina in rezervor.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, ce a depins de tine ai facut cu succes, dar roadele abia de acum inainte se vor arata. Priveste-ti viitoarea recolta cu incredere si speranta, investeste doar ganduri bune si energii pozitive in ceea ce se ridica acum lent sub ochii tai, dar nu mai incerca sa controlezi lucrurile. Recolta se ridica singura, tu doar trebuie s-o uzi si s-o plivesti!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il vizezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai motive sa fii multumit de tine, de felul cum evolueaza lucrurile, pentru ca apar detalii care contribuie si ele la succesul proiectului la care iti aduci contributia. Ai suficienta rabdare sa ajungi la roadele visate, pentru ca esti constient ca esti abia pe parcurs, ca mai e cale lunga pana ce culegi toata recolta, dar cat timp vezi cu ochii tai cat de multe cai converg catre acelasi scop final, ai incredere in visul tau si astepti oricat ar mai dura. Aduni informatii noi, documente necesare, resurse concrete, poate si bani, si le pui pe toate in slujba acelui mare tel de la care ai asteptari imense. Esti pe drumul cel bun!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie. Chiar daca, in sinea ta, ai fi dorit si un pic de odihna in plus, si un dram de liniste sau izolare, nu e vremea pentru asa ceva acum! Aceasta poate fi ziua cand relatiile de familie se strang mai mult, cand schimbul de emotii dintre tine si cei dragi e la cote maxime, cand evenimentele cele mai frumoase de familie graviteaza in jurul tau. Poti afla vesti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine sa petreci ziua in compania lor. Daca prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci cauta-le compania!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Te simti vinovat pentru un cuvant spus nu demult si vrei sa ai o discutie cu cel care a inteles gresit mesajul tau. Apropie-te cu sinceritate si recunoaste-ti greseala, cere-ti iertare, ofera explicatiile de rigoare, pentru ca poti restabili armonia in relatia respectiva. E clar ca la mijloc a fost o suparare de moment, o reactie necontrolata, dar daca esti sincer si admiti ca nu a fost corect din partea ta, dai mari sanse impacarii dintre voi. Daca nu-ti iei inima in dinti sa ceri scuze, nu faci altceva decat sa te impovarezi cu un balast pe suflet, pentru ca te vei gandi mult la asta de acum incolo. Daca vrei sa te eliberezi de vina, deschide vorba si explica-te!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Familia te inconjoara cu iubire neconditionata, asa e, dar asteapta ceva de la tine: sa-ti exprimi o parere, sa iei o decizie, sa vorbesti deschis, pentru ca faci unele lucruri fara sa le spui si lor. Comunica ce ai in gand cu mai mult curtaj, fii limpede in exprimare, concis si la obiect, pentru ca nu toata lumea intelege ce planuri ai. Nici macar cei foarte apropiati nu pricep inca foarte clar incotro mergi, ci doar te urmeaza orbeste, dar daca ai incepe sa le explici logic ce intentii ai, ar contribui si el in egala masura la planurile propuse de tine. Nu face lucruri fara sa comunici cu ceilalti, altfel generezi o mare stare de confuzie! Incepe sa le mai raspunzi si lor la multele intrebari si ai sa vezi ce bine veti coopera dupa aceea.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai tinut cu dintii de o stare de lucruri si totusi vezi cu ochii tai ca nu te mai ajuta. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, chiar daca de cele mai multe ori ti-e frica sa pui punct si sa pornesti in alta directie, azi ajungi, cu maturitate si intelepciune, la concluzia ca e vremea pentru o schimbare de directie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multa vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe alta cale, dar de data aceasta nu mai poti ocoli momentul. E vremea sa iti iei ramas bun de la o etapa pe care ai tot alimentat-o si sa te pregatesti sa alegi alta cale. Nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, mai exista si alte variante, deci fii pregatit pentru nou!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții