Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 18 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 17 noiembrie 2016 | 05:53


Horoscop de azi Vineri 18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 18 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astepti un anumit moment caruia ii atribui semnificatii cu totul speciale si fiecare ora care trece te stimuleaza din ce in ce mai mult. Vrei ca totul sa iasa perfect, te-ai pregatit ireprosabil, astfel incat, atunci cand vei trai efectiv acel eveniment, sa ai numai motive de mandrie pentru ce ai realizat. Mai apar informatii sau detalii folositoare pe parcurs, semn ca eventualele amanari care se mai ivesc, au si ele rostul lor, deoarece mai ofera o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curand. Stai ca pe ghimpi, dar esti sigur ca totul va iesi bine!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vestile care sosesc de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, deopotriva, de parca ai afla numai lucruri triste despre esecuri, pierderi sau alte evenimente cu tenta usor dramatica. Iti pierzi tot cheful cand vezi ca dai numai de oameni pesimisti si impovarati de probleme si, daca te prinde intr-un moment fragil din punct de vedere emotional, imediat te molipsesc si pe tine. Daca ai avea cel putin un aspect bun de care sa-ti agati toata energia, ziua ar fi salvata, dar daca si tu incepi sa vezi in jur doar rele si necazuri, e greu de crezut ca ceva te mai poate ridica la suprafata. Lupta cu depresia, apatia, gandirea negativa si tristetea care-ti dau tarcoale.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Hei, ce-i comoditatea asta? Nu e genul tau sa stai si sa pierzi vremea intr-un dolce far niente apetisant, chiar daca, recunosti, e nevoie si de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi in care poti rezolva atat de multe lucruri care-ti apasa pe umeri, incat ar fi pacat s-o lasi sa treaca fara sa faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mana pe unelte si incepe sa mai stergi de pe lista de sarcini sau restante cate un punct, vei vedea la finalul zilei de cat de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru ca ai luptat cu usoara apatie si lipsa de chef pe care ai resimtit-o dimineata, e o chestiune de vointa sa depasesti lenea si sa te apuci de ceva constructiv.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu poti ajunge la succes chiar din prima. Gandeste-te la campioni, de cate ori au cazut pana au ajuns pe podium. Inventatorii de cate ori au esuat, pana au spus evrika. La fel si tu: experimentezi intruna, incerci ba una, ba alta, strici si o iei de la capat de nenumarate ori pana intr-o zi cand vei putea spune cu mandrie ca ti-ai atins marele scop. Nu te teme deci de esecuri, de hopuri, de probele nereusite, pentru ca ele sunt absolut firesti in ascensiunea oricarui om catre succesul deplin. Ai de invatat din fiecare etapa care, aparent, nu ajunge inca unde doresti, dar... insista!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Indoiala te-a coplesit incat nu mai ai incredere in sansele de reusita ale unui plan la care ai muncit mult. Daca nu mai ai sperante de succes pentru ceea ce faceai, incepi, incet-incet, sa renunti la planurile facute. Poate fi ziua unui abandon, dar, inainte de a spune stop, fa ceva pentru a salva ce se mai poate. Daca nu vei incerca nimic, vei regreta mai apoi ca ai abandonat atat de usor, poate mai exista o solutie, poate se iveste de undeva o idee salvatoare, deci merita sa mai depui cateva eforturi inainte de a pune punct. Chiar si dupa ce se va termina tot, vei ramane cu ideea ca parca ar mai fi existat totusi o cale…





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie sa ai curaj sa visezi mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru ca din acest gest minunat de a sta sa cladesti castele in mintea ta se vor naste intr-o zi cele mai frumoase evenimente ale vietii tale. Stai azi pentru cateva clipe si gandeste-te la marile tale dorinte. Nu le concluziona cu nu se poate ci imediat ce ai gandit ceva, dupa ce ai transmis visul inspre univers, investeste-l cu incredere, spune un da ferm, aratand prin aceasta ca esti pregatit sa si primesti ceea ce tocmai ai transmis universului ca iti doresti. Vei primi, fara doar si poate, totul e sa vrei, sa astepti si apoi sa primesti cu deschidere ceea ce urmeaza sa se concretizeze. E doar o chestiune de timp pana ce visul tau devine realitate.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti incantat sa vezi ca modul tau corect de a rezolva o problema este apreciat si ai ajuns la roade demne de toata lauda. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile si legile, nu te-ai abatut nicio clipa de la ce ti s-a cerut iar acum iata, se vad rezultatele cele mai bune. Esti mandru de tine ca ai reusit sa respecti totul intocmai si nu ai incalcat nicio regula, si e normal sa jubilezi cand vezi ca altii, care nu au facut totul ca la carte, acum au de platit. E tarziu sa vii cu replici gen v-am spus eu, pentru ca vorbesc de la sine adevarul si rezultatele la care ai ajuns.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca un plan nu iese asa cum ai fi dorit, nu te lasa coplesit de disperare, de panica, de dezamagire, ci cauta sa schimbi imediat macazul spre altceva. Ba chiar e posibil ca un lucru sa nu iasa asa cum ai fi dorit tu pentru ca exista o alta varianta mult mai buna pe care nu ai gasit-o inca, dar ea apare dupa ce toate incercarile tale anterioare au dat gres. Ca atare cauta imediat directia cea noua catre care sa-ti canalizezi energia si atentia, pentru ca alta e calea cea mai buna pentru tine. Nu te crampona de un obstacol aparut acum, ci incearca sa intelegi ce semnal de alarma primesti cu aceasta ocazie. Nu cumva meritai altceva si mai bun?



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubirea are o nota inocenta azi si trebuie s-o tratezi ca atare. Inveseleste-te de tot ce simti, zambeste cald si joaca-te un pic, flirtand si spunand lucruri frumoase cu o incarcatura simpla si naiva. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poti arata cat de indragostit esti prin cel mai minuscul gest si prin cel mai dragalas detaliu. Nimeni nu va rade de tine daca desenezi inimioare pe o hartie sau daca folosesti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubitel, puisor, sufletel. Sunt cuvintele potrivite pentru a arata ce simti cu adevarat. Lasa varsta deoparte si fii cald si bun, bucurandu-te de iubire ca un copil care acum o descopera pentru prima oara!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

O minune nu tine prea mult si acelasi sentiment il ai si astazi, dupa ce ai trait cateva zile ca intr-un vis si totul pare sa revina brusc la realitate. O vreme vei duce dorul acestor emotii superbe, te vei intoarce cu gandul la ce a fost, deci fii recunoscator ca ai avut parte de asemenea momente superbe, pe care le primesti extrem de rar. Probabil ai mai trait ceva similar si anul trecut, tocmai de aceea iti este atat de drag sentimentul, si speri sa nu fie ultima oara. Gandirea pozitiva face si ea minuni, deci doreste-ti cu ardoare ca acest eveniment de fericire maxima sa se mai repete si altadata… si chiar asa va fi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții