Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 6 noiembrie 2016 | 06:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti ca va schimbati, dar va este frica de cum s-ar putea sa va perceapa cei din jur noua personalitate. Poate fi faptul ca unii din asociatii dumneavoastra s-ar putea sa se simta amenintati si chiar enervati de faptul ca nu va mai pot controla. O sa fie atat interesant, cat si amuzant sa vedeti cum se desfasoara lucrurile, nu?

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aflati lucruri noi legate de atitudinea dumneavoastra profesionala, de relatia cu seful dumneavoastra si de calea pe care o urmati: daca vi se potriveste sau nu. In urmatoarele saptamani, veti ajunge intr-un punct in care va veti reevalua idealurile profesionale.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va aflati intre ciocan si nicovala, fiindca vreti sa terminati tot ce ati inceput, dar vreti si o perioada de pauza. Daca faceti toata treaba, iar altcineva primeste laurii, s-ar putea chiar sa va ingreuneze viata mai tare. Trebuie sa deschideti gura larg, chiar daca riscati sa enervati cateva persoane.


Horoscop pentru femeia din Rac

Se pare ca deveniti din ce in ce mai popular, iar asta inseamna ca va distrati mai tare cu prietenii dumneavoastra, dar si cu cei pe care abia ii cunoasteti. Personalitatea dumneavoastra este foarte atragatoare pentru ceilalti in aceasta perioada. Asteptati-va la un cadou sau o apreciere mica din partea cuiva. Sunt cateva zile foarte fericite, asa ca bucurati-va de ele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Acesta este un ciclu predispus la accidente, asa ca aveti grija cand conduceti si cand puneti mana pe obiecte ascutite. Aveti grija in situatiile limita. Abordarile directe pot deranja si pot duce la certuri inutile. Mergeti la medic daca febra, inflamatiile sau infectiile persista.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Calitatile dumneavoastra verbale si intelectuale sunt usor de recunoscut in aceasta perioada. Chiar daca s-ar putea sa lasati o impresie puternica unei persoane, aveti grija daca va flateaza prea mult. Ganditi-va putin de ce va complimenteaza. Ganditi-va serios!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Participa cu prietenul/a sau partenerul de viata la niste activitati distractive in acesta perioada. Planuri de distractie precum mersul la cinema sau o noapte speciala in oras impreuna sunt atractive pentru voi in acest moment. Aceasta faza aduce cu sine sentimente de loialitate, dragoste si satisfactie fata de persoana iubita.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Incercati cu disperare sa va transformati visele in realitate acum. Prietenii si ceilalti indivizi cu care va petreceti timpul va pot ajuta sa cresteti si sa va maturizati mai rapid in urmatoarele cateva luni. Acceptati sugestiile care vi se fac azi. S-ar putea sa va stimuleze foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti un sentiment profund de independenta in domeniul in care munciti. Cel mai bine va simtiti intr-o pozitie superioara sau intr-un departament de persoane in care sunteti seful. Echipamentele noi va pot aduce dezechilibru, daca sunteti pus fata in fata cu faptul ca trebuie sa invatati sa le folositi. S-ar putea si ca un prieten sa joace un rol important in toate aceste situatii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Inceputurile noi si atractia magnetica pentru sexul opus pot fi punctul principal al zilelor urmatoare. Extazul este in aer, aducand schimbari de natura neasteptata care ar putea modifica multe parti ale existentei dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Increderea pe care o aveti in dumneavoastra va creste in aceasta perioada. Multa lume va vorbeste de bine. Reputatia dumneavoastra va va ajuta foarte mult, iar cineva va va oferi un sfat care va va fi de mare folos in viitor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti impresia ca nu mai aveti parte deloc de actiune, dar exista si un motiv intemeiat – chiar daca este foarte enervant si neplacut. Odihniti-va, mancati adecvat si ganditi-va la adevaratul scop al existentei dumneavoastra. Este o perioada in care va veti remodela gandirea si care va va duce pe un drum mai bun.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții