Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 20 noiembrie 2016 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Reuniunile de familie aduc toate rudele la un loc. Daca au existat tensiuni acasa, este momentul sa va intalniti din nou pentru a le rezolva. Evitati, insa, subiectele serioase, fiindca nu aveti nevoie de o disputa in plus.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti nevoia de a va implica mai tare in relatia in care sunteti. Daca apare o situatie dificila, veti cauta sursa problemei, dupa care o veti rezolva. Gandirea superficiala nu va ajuta cu nimic.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va doriti sa o luati de la capat, sa preluati initiativa si sa faceti proprii pasi. Energia fizica si curajul dumneavoastra cresc. Daca nu va canalizati energia abundenta intr-o directie buna, s-ar putea sa se nasca multe sentimente negative.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este un moment bun sa va revizuiti CV-ul si sa profitati de realizarile dumneavoastra, incluzandu-le si pe cele pe care nu le-ati folosit. Puteti face mai multe decat credeati, iar acum este momentul sa spuneti lumii acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu incercati sa fiti „la moda” din punct de vedere psihic. Aproape toata lumea este experta in ziua de astazi. Nu va luati dupa turma, fiindca va sabotati capacitatile spirituale. Aveti incredere in vocea din dumneavoastra pentru a primi raspunsurile de care aveti nevoie acum.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va vor intrista responsabilitatile altor persoane si va veti plange ca cineva profita de dumneavoastra. Neintelegerile pot strica atmosfera din viata de zi cu zi. Daca aveti copii, vor fi foarte nervosi aceste zile.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti simti dorinta de a petrece, asa ca nu trebuie sa va negati cateva placeri simple. Nu exagerati, insa, fiindca s-ar putea sa fiti prins in moment si sa regretati dupa aceea, mai ales daca sunt implicate mancarurile fine sau alcoolul. Moderatia este cuvantul cheie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va este greu sa alegeti intre a petrece noaptea alaturi de persoana iubita acasa sau alaturi de prieteni in oras. Cel mai bine este sa faceti ce simtiti si ce va doriti si, cel mai probabil, veti alege sa ramaneti cu persoana iubita, de care va simtiti foarte atras astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Faceti-va un spatiu personal, in care sa nu aiba nimeni voie fara avizul dumneavoastra. Afeti nevoie de un loc in care sa va aflati in siguranta si in care sa va relaxati. Nu lasati pe nimeni sa va strice aceste momente.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Exista multa tensiune in relatia in care sunteti implicat. S-ar putea sa apara multe probleme din partea partenerului/partenerei dumneavoastra. Indiferent de cat incercati sa fiti de conciliant, nu reusiti sa mentineti armonia.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ambitiile si idealurile dumneavoastra incep sa capete un nou contur. Este o perioada de renastere si de redobandire a optimismului. Sunteti pregatit sa o luati de la capat. Este momentul sa va creati o noua viziune asupra vietii. Urmatoarele cateva luni va vor ajuta foarte mult in acest sens.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu este recomandat, in mod normal, sa va asumati riscuri prea mari, dar perioada aceasta este oe xceptie. Situatiile vor avea numai solutii subite, reactii impulsive si tot felul de surprize, care, in mod normal, nu v-ati astepta sa va ajute.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții