Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 10 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 10 noiembrie 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 10 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 10 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este un moment bun sa va relaxati si sa va bucurati de viata, inainte ca altcineva sa o faca. Lasati-va purtat de val, fiindca, altfel, programul incarcat va deveni foarte dificil. Odihniti-va si relaxati-va, pentru ca nu numai ca va odihniti, dar va reinnoiti si va incarcati pentru ce urmeaza.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti multe senzatii si extaz in aceasta perioada si va doriti sa faceti ceva iesit din comun. Aveti foarte multa energie si reflexe foarte rapide. Puteti juca niste tenis sau ping-pong pentru a va distra din plin. Daca reactionati la impulsurile spontane si daca va urmati dorintele „nebune”, puteti avea multe surprize pozitive.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista un lucru care va indica faptul ca dorintele dumneavoastra ascunse trebuie sa iasa la lumina. Va extindeti orizonturile foarte mult. Faptul ca planetele va ofera niste impulsuri noi si stimulatoare arata ca este momentul sa faceti o schimbare in atitudinea si gandurile dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu riscati, nu aflati niciodata. Se intampla ceva la locul de munca ce va va declansa imaginatia pentru a gasi o alternativa. Frica, insa, este cel mai mare obstacol peste care trebuie sa treceti. Necunoscutul este, adesea, infricosator, dar poate fi si foarte palpitant si poate contine multe surprize placute.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa va confruntati propria nesiguranta si frica. Este important sa scapati de ele in aceasta perioada. Daca nu puteti sa va descurcati singur, este indicat sa cereti ajutorul unui prieten care va intelege.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exista o sansa ca unele castiguri materiale sau financiare subite, alaturi de promisiuni pozitive, sa apara. Primiti o recomandare sau un document de recunoastere de la un club sau o organizatie.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista o sansa ca unele castiguri materiale sau financiare subite, alaturi de promisiuni pozitive, sa apara. Primiti o recomandare sau un document de recunoastere de la un club sau o organizatie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intimitatea poate duce la transformari majore in viata dumneavoastra in aceasta perioada. Cresterea dumneavoastra este proportionala cu dragostea pe care o oferiti si cu cat de deschis sunteti. Puteti ajunge intr-o noua dimensiune cu partenera daca sunteti la fel de deschisi si de sinceri cu privire la ce simtiti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Manevrele din culise pot avea un impact major asupra evenimentului principal, asa ca nu este cazul sa spuneti totul acuma pentru a rezolva situatia. Ce nu stiti, nu va face rau, asa ca nu aveti nevoie de informatii prea importante pentru moment.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca aveti incredere cand vine vorba de bani, fara a tine cont de cine v-a dat banii imprumutati inapoi si cine nu, va veti gasi intr-o situatie jenanta cat de curand. Aveti grija cati bani imprumutati si nu va fie frica sa puneti intrebari inainte de a face acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Poate nu va dati seama ca partenerul dumneavoastra simte ce simtiti si dumneavoastra. Amandoi incercati sa mentineti un control emotional atunci cand sunteti pusi fata in fata cu o situatie neplacuta, dar obisnuita. Daca nu vorbiti despre aceste probleme, nu va veti da seama cat de mult semanati la gandire. S-ar putea ca aceasta perioada sa va lege foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti o stare de letargie astazi, asa ca odihniti-va cat mai mult inainte de a merge la o intalnire. Doar nu vreti sa adormiti in mijlocul acesteia si sa ratati tot ce e mai interesant. Fiti mai atent la ce se spune si odihniti-va cat trebuie inainte.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții