Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 17 noiembrie 2016 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Calatoriile si prietenii au legatura in aceasta perioada. Puteti sa legati prietenii frumoase cu unele persoane, doar invitandu-le intr-o calatorie alaturi de dumneavoastra. Pe de alta parte, apar suspiciuni legate de o persoana in care, de obicei, aveti incredere.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Incercati sa controlati pe cineva luna aceasta. Aveti mare grija la fiecare pas si nu faceti victime colaterale. Va trebui sa platiti pentru pagubele create in cele din urma.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o perioada foarte confuza, in care nu stiti exact ce simtiti sau ce doriti. Fizic, trebuie sa aveti grija cu dumneavoastra si sa nu va consumati energia intr-un mod neproductiv.


Horoscop pentru femeia din Rac

In aceasta perioada, invatati sa va exprimati asteptarile in cazul unei legaturi amoroase. S-ar putea ca experientele din trecut sa va dea mult de gandit astazi. Ar fi bine sa rezolvati problemele vechi si sa va concentrati doar la prezent.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti nevoie sa faceti putina ordine in casa daca aveti de gand sa aveti musafiri. Aveti grija, insa, fiindca s-ar putea sa stea mai mult decat va doriti. Inainte sa il/o chemati la dumneavoastra, interesati-va de programul sau.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa fie nevoie de schimbari minore in ceea ce priveste locul de munca pentru a progresa. Astazi trebuie sa fiti mult mai atent si mai capabil. Nu va consumati energia pe activitati care nu va aduc niciun beneficiu.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va simtiti mai bine cu cei pe care ii cunoasteti bine, iar persoanele noi din anturajul dumneavoastra starnesc confuzie. Nu va complicati: ramaneti cu cei la care tineti ca sa va simtiti bine.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca gestul unui prieten sa va lase mut si fara de reactie. Probabil va simtiti un pic neschimbat, fiindu-va greu sa explicati cateva noi trasaturi de caracter. Nu ii judecati pe ceilalti prea dur fiindca exista mai multe circumstante decat cele pe care le vedem, dar de care nu stim.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Legaturile cu persoanele la scara mare – de exemplu la distanta – joaca un rol mai important acum. Educatia, reclamele si calatoriile au o oarecare relevanta in aceasta perioada. Legea si psihologia si/sau religia va pot influenta foarte mult stilul de viata.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa renuntati complet la obiceiurile proaste legate de cheltuirea banilor, daca vreti sa economisiti si daca vreti sa aveti o oarecare stabilitate financiara. S-ar putea, insa, sa fie greu sa ii pastrati, fiindca tot apar facturi, cheltuieli neprevazute si rude care au nevoie de diverse sume.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va fi nevoie de mai multa concentrare si munca decat de obicei pentru a va atinge telurile astazi. In viata personala, s-ar putea ca cei la care tineti sa va acuze ca ii neglijati.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca femeile sa va ajute foarte mult, mai ales ca stiti ca sunt de acord cu dumneavoastra si ca va sprijina in totalitate. In relatia dumneavoastra, s-ar putea sa fiti mai devotat fata de partenera. Va concentrati cu usurinta la nevoile acesteia pentru a o face fericita.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții