Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 24 noiembrie 2016 | 05:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 24 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti nevoia de a scapa din realitate, cel putin pe moment, intr-un loc in care sa va puteti izola atat fizic, cat si mental. Vreti sa scapati de toate elementele confuzante care se afla in jurul dumneavoastra. Aveti contacte bizare cu niste fantome sau cu niste rude decedate.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Pesimismul dumneavoastra se datoreaza problemelor din trecut care nu va dau pace si care nu pot fi schimbate. Trebuie sa le acceptati si sa mergeti mai departe. Singura problema este ca nu invatati din greseli si ca nu va luati unele masuri de precautie pentru viitor. Fiti multumit ca aveti ocazia sa dobanditi cateva invataturi noi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa va impartiti sentimentele, pentru ca dorinta sa nu va fie afectata de ganduri anterioare sau de ce spun cei care nu au incredere in dumneavoastra. Viziunea dumneavoastra va ramane intacta, iar spectrul viitorului va fi unul de armonie si succes. Nu va retrageti si nu va lasati influentat de cei din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Invatati-i pe cei din jur cum trebuie sa se poarte cu dumneavoastra. Daca nu vorbiti in gura mare, veti fi victima vreunei persoane care vrea sa domine. Conflictul initial va izbucni foarte rapid, dar nu va fie frica sa raspundeti.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca un membru al familiei sa demonstreze ca nu-si poate controla emotiile legate de obiceiurile sau dorintele sale. Va trebui sa puneti piciorul in plan si sa stabiliti niste limite ale cerintelor sale. Pee de alta parte, si dumneavoastra va trebui sa va reformulati aspiratiile si modul in care abordati lumea.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ocaziile de a va dezvolta talentele si potentialul pot fi in numar foarte mic in aceasta perioada. Trebuie sa va evaluati serios scopurile sau obiceiurile din trecut si din prezent pentru a vedea daca sunt practice sau daca au nevoie de o restructurare. Frustrarea de la munca va aparea mai mult ca sigur.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu este momentul sa luati decizii pripite cu privire la viitorul carierei si la siguranta dumneavoastra. Se spune ca o schimbare este binevenita precum o vacanta, iar daca lucrurile va coplesesc, probabil ca aceasta este cea mai buna solutie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi puteti sa va lasati imaginatia sa o ia razna si puteti sa va puneti in practica orice dorinta ciudata – ceva ce, in mod normal, n-ati incerca. Cu toate acestea, daca sunteti artist, este o perioada foarte inspirata pentru dumneavoastra. Aveti nevoie de generozitatea cuiva pentru a ajunge sa va simtiti mai bine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va distrati in numeroase moduri in aceasta perioada. Lucrurile legate de copii, romantism, investitii, hobby-uri si sport va inspira. Daca sunteti singur, s-ar putea sa intalniti pe cineva interesant.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca o oferta de munca sa para prea buna ca sa fie reala. Este. Cititi printre randuri daca urmeaza un interviu si nu va fie frica sa puneti intrebari directe. Puneti-l pe intervievator un pic sub presiune. Va va scoate la iveala orice dezavantaj al ofertei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Modul in care organizati proiecte si persoane va ajunge sa fie un subiect de interes special – si o provocare – intr-o perioada ca aceasta. Parerile nu va ajung: trebuie sa fie intarite de dovezi sau de notiuni clare si, peste tot, trebuie sa fie atragatoare si sa aiba un scop. Tocmai de aceea, va fi nevoie sa va apucati sa studiati intens in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca nervii intinsi sa va afecteze judecata. Daca vi se pare ca se pune prea multa presiune pe dumneavoastra, incercati sa iesiti din aceasta situatie. Amanati toate situatiile pana cand va fi un moment favorabil.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții