Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Luni 14 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 14 noiembrie 2016 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 14 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 14 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Asteptati-va la o perioada luminata, de vreme ce planetele va fac sa va concentrati mai tare la motivatia dumneavoasta si la modul in care comunicati. Veti fi mai atent la ce spun ceilalti, analizand, cu atentie, ce vor sa transmita. Va doriti sa calatoriti in lume si, desi este o trasatura a caracterului dumneavoastra, simtiti un stimulent al acesteia in perioada care urmeaza.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Relatiile de dragoste si abordarea dumneavoastra se vor schimba. Daca ati fost sclavul dragostei sau daca v-ati aflat intr-o situatie submisiva, in care va lipseste controlul, dar si capacitatea de a judeca un caracter cum trebuie, s-ar putea ca, odata cu eclipsa lunara, sa apara unele schimbari. Veti fi foarte interesat de dobandirea controlului asupra tiparelor dumneavoastra emotionale si de folosirea lor in cel mai bun mod posibil.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simtiti ca v-ati epuizat toata rabdarea in ceea ce priveste o problema. Este momentul sa va calmati si sa priviti obiectiv la cum decurge relatia dumneavoastra. Chiar daca nu este o perioada foarte placuta, este destul de importanta, fiindca puteti invata mai multe despre dragoste si despre adevarata dumneavoastra valoare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Incepeti sa acordati mai multa atentie unor planuri ambitioase si succesului. Acest lucru va face sa fiti mai practic, mai pragmatic si mai de succes – tot ce aveti nevoie ca sa avansati. Poate ca cei buni mostenesc pamantul, dar cei abili primesc chiria.



Horoscop pentru femeia din Leu

Puteti sa va linistiti, acum ca planetele va ofera ocazia sa apreciati ce-i mai bun in viata, in loc sa va ocupati de toate activitatile dificile care va ies in cale. Chiar daca nu ati rezolvat o anumita problema, trebuie sa intelegeti ca exista momente in care nu puteti face nimic mai mult decat sa va relaxati si sa lasati Universul sa se ocupe de cateva detalii minore.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu lasati nimic neclar intr-o relatie. Puneti pe foaie toate regulile inca de la inceput. Daca cineva intrece limita, probabil ca sunteti singurul vinovat. Pentru a castiga respectul cuiva, stabiliti limite, fiindca altfel, ajungeti intr-o situatie fara castig.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o perioada extrem de puternica ce scoate la iveala noi aspecte legate de relatiile personale, cu precadere legate de cele maritale, daca sunteti implicat intr-una de lunga durata sau daca sunteti casatorit. Vor exista confuzii legate de drumul pe care trebuie sa o apuce relatia, asa ca cel mai bine ar fi sa discutati cu partenerul pentru a rezolva problemele si pentru a lua o decizie impreuna.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca aveti nevoie ca familia sa va dea o idee creativa sau financiara, astazi o veti primi. Astazi puteti sa scapati de toata nesiguranta dumneavoastra si a lor ce urmeaza. Acest lucru va provoca o armonie perfecta in sanul familiei dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti cateva banuieli intuitive astazi, asa ca ar fi bine sa va ascultati inima. Aceste ganduri va ajuta sa va economisiti banii si s-ar putea ca o cumparare impulsiva sa atraga niste suspiciuni.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Banuielile dumneavoastra sunt intemeiate astazi, asa ca puteti avea incredere in ele. Aveti impresia ca niste persoane va pacalesc pe la spate, asa ca depinde numai de dumneavoastra sa aflati adevarul. Primele dumneavoastra impresii vor fi corecte.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioada in care trebuie sa puteti sa va analizati emotiile si sa discutati despre acestea intr-un mod clar si inteligent. Capacitatea de a va comunica sentimentele interioare este un mod puternic de a va apropia de alte persoane. De asemenea, s-ar putea sa fiti foarte ocupat cu un milion de detalii marunte.

Horoscop pentru femeia din Pești

Indivizii care va sprijina si care va accepta va vor da multe sfaturi utile astazi. Nu lasati, insa, ca o alta persoana sa va schimbe in niciun fel. Pastrati-va caracterul si demnitatea, indiferent de situatiile prin care urmeaza sa treceti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții