Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Luni 7 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 7 noiembrie 2016 | 06:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 7 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 7 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O problema legata de o taxa sau o alta problema birocratica a fost trecuta cu vederea, asa ca va va surprinde aparitia unei amenzi. Astazi este ziua in care trebuie sa va asigurati ca totul a fost dus la capat si ca v-ati indeplinit toate indatoririle cu grija. Veti dormi mult mai bine de indata ce ati terminat.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Intarzierile si obstacolele din urmatoarele cateva zile va retin din a capata rezultate satisfacatoare din afaceri sau situatii personale. De asemenea, este o perioada intensa in ceea ce priveste legatura cu un bunic sau cu o alta ruda varstnica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va aflati intre ciocan si nicovala, fiindca vreti sa terminati tot ce ati inceput, dar vreti si o perioada de pauza. Daca faceti toata treaba, iar altcineva primeste laurii, s-ar putea chiar sa va ingreuneze viata mai tare. Trebuie sa deschideti gura larg, chiar daca riscati sa enervati cateva persoane.


Horoscop pentru femeia din Rac

Veti avea o zi plina de progres si de succes profesional. Increderea, entuziasmul si capacitatea de a va canaliza energiile corect va vor transforma, in sensul bun. S-ar putea sa existe o crestere a venitului dumneavoastra sau sa capatati interes pentru o ofera de afaceri.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti grija la toate trucurile pe care le folosesc unele persoane care negociaza cu dumneavoastra. S-ar putea sa va atraga prea tare oala cu aur de la capatul curcubeului si sa descoperiti ca, de fapt, nu exista. Nu va fie frica sa puneti intrebari si sa vorbiti cu acea persoana daca vi se pare ca suna totul prea bine ca sa fie adevarat. Probabil ca este.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acum descoperi ce scop ai in viata, dar la un stadiu inferior. Incepi sa iti dai seama ca esti centrul lumii tale. Trebuie sa fii egoist, dar nu este nimic rau in asta: daca nu te gandesti mai intai la tine, nu poti sa te gandesti la altceva.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu va plictisiti astazi fiindca se anunta a fi o zi plina de activitati. Aveti tendinta sa incepeti multe lucruri, fara a le termina, insa. Aveti grija cu numarul de proiecte in care va implicati.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru a inainta in lume si pentru a va crea un stil de viata mai bun, este nevoie de ceva mai mult decat bani, pozitie sau cunostinte. Toate acestea depind de calitatea mintii si de puterea de gandire de care dispuneti. Este momentul sa va mariti orizonturile creative.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Noi prieteni si asociati vor aparea in viata dumneavoastra si va vor ajuta sa avansati in directia pe care v-o doriti. Implicarile cu cluburi si organizatii s-ar putea sa va ofere o autoritate puternica. Va simtiti bine cand faceti parte dintr-un grup sau cand participati la astfel de activitati. Un barbat care va este apropiat va juca un rol important in viata dumneavoastra cat de curand.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa cunoasteti noi indivizi si asociati agresivi, independenti si decisivi. S-ar putea sa descoperiti o situatie care se schimba in ceea ce priveste parteneriatele, mariajul sau afacerile. Incep sa va acorde multa incredere, asa ca ghidati-va singur actiunile.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa fiti foarte curajos pentru a iesi din circumferinta in care va aflati in prezent. Spuneti-i ce aveti pe suflet unei rude pentru a capata niste incredere. Daca lucrati alaturi de partener, bineinteles ca va fi mai placut, dar nu uitati sa lasati loc si de placere in acelasi timp.

Horoscop pentru femeia din Pești

Incearca nu nu iei in serios nici o situatie de astazi, caci glumele si replicile pline de umor ale camarazilor pot fi interpretate gresit. Un prieten poate fi sensibil la faptul ca esti putin cam pus pe ganduri sau apatic astazi si va incerca sa te mai animeze. Dandu-le peste nas nu iti vei "casiga" punctele de spiritualitate.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții