Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 23 noiembrie 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Urmeaza o perioada zbuciumata pentru finantele dumneavoastra, asa ca trebuie sa faceti cumva sa le controlati si sa nu lasati elementul surpriza sa va distruga tocmai acum. Incet si atent: cuvintele care va vor ajuta sa castigati in aceasta situatie. Nu mai cheltuiti bani aiurea, fiindca aveti nevoie de ei.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Exista posibilitatea sa exagerati cu cheltuielile. Ar fi bine sa nu va ocupati de nimic ce implica un contract, o calatorie sau un curs in aceasta perioada. Fiti moderat in tot ce faceti. Evitati schimbarile inutile si ingrijiti-va singur. Nu mancati sau beti prea mult si aveti grija cu activitatile obositoare.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O influenta negativa va incetineste progresul la locul de munca. Frustrarea sau greselile apar din cauza neintelegerilor pe care le aveti cu cei cu care lucrati. Si rutina dumneavoastra zilnica va avea de suferit cateva schimbari, punandu-va in situatia de a cauta noi informatii sau de a lua decizii noi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cel mai bine este sa invatati sa renuntati luna aceasta, fiindca tot se va intoarce roata. Cand se va intoarce, ce primiti este cu adevarat al dumneavoastra, iar ce nu, inseamna ca nu a fost niciodata. Aveti ocazia sa plasati spiritul deasupra obiectelor. N-o ratati!



Horoscop pentru femeia din Leu

Exista un ciclu senzual si sexual pentru dumneavoastra, motiv pentru care trebuie sa exprimati ce simtiti. Nu mai jucati jocuri psihologice cand va aflati in situatia romantica ideala, in care va puteti exprima sentimentele. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa ratati o ocazie imensa astazi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sexul si banii abunda in aceasta perioada – poate chiar prea mult. Va doriti foarte tare o persoana sau un lucru. Manifestati dorinta, carisma...poate chiar obsesie. Problemele financiare ale altor persoane ies in evidenta – banii si investitiile sunt reprezinta un de concentrare.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Seful sau supraveghetorul dumneavoastra este foarte stresant cu privire la un proiect al dumneavoastra care va fi intrerupt din cauza unei reglementari guvernamentale, motiv pentru care propunerile catre alte companii vor fi retrase, din cauza ca ideile dumneavoastra par excentrice, greu de pus in practica si de-a dreptul nefondate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Mediul de acasa si din interiorul familiei va fi plin de provocari. Oamenii care vor sa faca dupa bunul loc plac va vor crea neplaceri. Este important sa reglati schimbarile de acest gen – altfel, s-ar putea sa apara nesiguranta, aceasta fiind foarte greu de controlat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti deosebit fata de cei din jur si aveti tendinta de a fi ostil si nervos fata de frustrarile care va ies in cale. Ostilitatea nu va ajuta, iar popularizarea excesiva doar va aduce probleme. Cautati alte solutii constructive.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se anunta o perioada de 3 zile in care s-ar putea sa actionati numai in mod impulsiv. Manifestati un comportament excentric sau eratic care, ulterior, va va aduce numai lucruri negative. S-ar putea sa apara cateva schimbari si cateva ocazii noi, dar trebuie, mai intai, sa treceti peste niste obstacole.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Orice activitate pe care o faceti in familie va va placea enorm. S-ar putea, chiar, sa vi se ceara ajutorul in cartier sau in comunitatea locala. De asemenea, calitatile dumneavoastra creative sunt mai bune in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este important sa va puneti amprenta asupra lumii in aceasta perioada, mai ales pentru dumneavoastra. Realizarile, ambitia si autoritatea: aceste lucruri capata o mai mare importanta. Organizarea si administrarea persoanelor si proiectelor va fi punctul central al vietii dumneavoastra.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții