Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 30 noiembrie 2016 | 05:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu este greu sa spuneti ce simtiti, dar ar fi bine sa va abtineti. Aveti o putere a exemplului fascinanta, iar daca profitati de ocazie, cu siguranta veti ramane o persoana de referinta pentru multi din cei care va inconjoara.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu-i permiteti nimanui sa va puna piedica. Trebuie sa intelegeti ca nu va puteti baza numai pe asteptari sau pe presupuneri. Este foarte important sa intelegeti faptele concrete. Asigurati-va ca cei care va ies in cale nu au identitati false.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa acceptati criticile legate de modul in care va duceti la capat obligatiile si responsabilitatile domestice. S-ar putea ca fidelitatea dumneavoastra sa se imparta intre copii si sot/sotie. Inainte sa aveti timp sa va urmati propriile teluri, s-ar putea sa fiti legat de cele ale familiei.


Horoscop pentru femeia din Rac

Clarificati, consolidati si renegociati pentru a ajunge in punctul in care v-ati dorit. Amintiti-va ideile bune pe care le-ati avut odinioara pentru a vedea daca va folosesc la proiectul actual. Aruncati tot ce nu va foloseste si pastrati doar ce este cu adevarat util.



Horoscop pentru femeia din Leu

Eforturile dumneavoastra va dau impresia ca ati invatat cateva lectii foarte importante. Nu va schimbati modul de a gandi si de a actiona. Meritati ce va doriti, dar aveti impresia ca nu sunteti demn. GRESIT! Cereti si vi se va da. Iar daca cineva nu va poate da – mergeti in alta parte pentru a primi!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa apara multe incurcaturi astazi. Daca exista neintelegeri pe marginea unei anumite idei, este cazul sa o exprimati mai bine. Daca nu faceti acest lucru, nu rezolvati nimic.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va dispera greselile si esecurile dumneavoastra de la locul de munca. Nu progresati deloc atunci cand munciti, iar superiorii cred ca planurile si modul dumneavoastra de a gandi nu sunt eficiente. Erorile de judecata devin evidente in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu totul este cum pare sa fie. S-ar putea ca multe probleme sa fie influentate de alte persoane, sa fiti tradat sau dezamagit. Se poate si sa fiti prea naiv sau increzator, plasandu-va in dezavantaj intr-o eventuala intelegere de afaceri.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ati suferit, sunteti in drumul catre recuperare, sau, cel putin, primiti vesti bune legate de sanatatea dumneavoastra. Se pare ca va trebui sa incepeti un tratament ierbos, chiar daca nu prea va place.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Concentrati-va pe lucrurile mai mici ale vietii pentru o mai buna inspiratie. Momentan, nu aveti nevoie sa va urmariti scopurile, ci, mai degraba, sa stati pe loc si sa asteptati sa se indeplineasca de la sine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti foarte distras pe moment si trebuie sa intelegeti care activitati si persoane sunt de calitate sau de importanta majora. S-ar putea sa dati prea multa importanta unui anumit aspect al vietii care nu va ofera nimic in consecinta. Reevaluati-va prioritatile in urmatoarele zile.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va doriti foarte mult sa fiti apreciat si avansat. Va concentrati, in primul rand, la tot ce implica locul de munca. Nu uitati ca veti fi respectat pentru efortul si concentrarea depusa, doar ca rezultatele vor fi pe termen lung. S-ar putea ca o persoana influenta sa va dea o mana de ajutor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții