Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 11 noiembrie 2016 | 06:50


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa fiti prea dominant in incercarea de a va atinge obiectivele. Nu riscati pierderea unui prieten de dragul de a dobandi bunuri materiale. Astazi trebuie sa va demonstrati dragostea sau devotamentul anumitor persoane.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Planetele fac ca multe lucruri ciudate sa se intample cu finantele dumneavoastra. Asigurati-va ca stiti totul despre toate afacerile dumneavoastra, inainte de a face inca un pas inainte. Partenerii si sotii/sotiile au nevoie de mai multi bani, fara un motiv anume. S-ar putea sa iasa un mic razboi cu partenerul/partenera daca nu sunteti rezonabil si controlat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Incepeti sa tineti mai tare la o persoana draga. Simtiti un sentiment nou de incredere si acceptare in cele mai intime relatii ale dumneavoastra. Aveti un efect intens asupra celorlaltor persoane in aceasta perioada, fiindca tineti la ei si ii ajutati sa treaca peste anumite momente dificile.


Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti ca detineti mai mult control astazi, iar acest lucru se datoreaza faptului ca va identificati emotional cu ce se intampla in aceasta perioada. Este important sa va placa ce faceti pentru ca, daca ati fost intr-o situatie frustranta in ultima vreme, s-ar putea sa apara un punct de intoarcere pentru dumneavoastra, care sa ajuta sa va implicati in ceva care va place.



Horoscop pentru femeia din Leu

Mai mult ca oricand, s-ar putea sa fiti inteles gresit si ranit usor. Sunteti prea sensibil, lasand sentimentele personale sa va domine ratiunea. Problemele legate de relatii apropiate, dragoste sau asocieri pot avea sfarsituri negative.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este normal sa incepeti o relatie cu cineva doar pentru ca are bani. Si divortul este la fel de normal! Nu suna sarcastic? Poate ca da – dar reflecta modul in care functioneaza lumea. Chiar daca nu va folositi de cineva in mod constient pentru a va atinge scopurile, se poate ca dorinta dumneavoastra de a fi in siguranta sa va ghideze relatia actuala. Ganditi-va bine la acest lucru!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o perioada de transformare voluntara a atentiei dumneavoastra. Cautati adanc, in dumneavoastra, moduri de a deveni o persoana mai buna si de a va gasi intelegerea spirituala prin intermediul altora, dar mai degraba prin intermediul intuitiei proprii. Toate practicile de meditatie si analiza spirituala personala sunt foarte utile in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai incredere in vocatia sau talentul tau cu care faci bani, iar acest lucru te avanseaza. Vei gasi noi moduri de a arata lumii ce talente ai. Vei avea ocazia sa-ti expui ideile pentru a putea fi laudate.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa aveti conflicte de natura personala sau profesionala in aceasta luna, care s-ar putea sa va dea peste cap. Nu o sa puteti combina distractia cu munca, motiv pentru care ar trebui sa le separati clar. Nu va luati biroul acasa si nu lasati nici problemele personale sa va acapareze la munca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa vorbiti cu prietenii dumneavoastra ca sa va ajute sa va reevaluati relatia in care va aflati. S-ar putea ca sfaturile lor sa va ajute si sa va sprijine, dar si sa va indice cum sa rezolvati toate problemele de genul acesta. Asigurati-va, insa, ca nu vorbiti cu un prieten mutual. S-ar putea sa nu fie impartial.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va dati seama ca puteti sa va doriti mai mult in ceea ce priveste scopurile si ambitiile pe care le aveti. Daca v-ati simtit pierdut sau daca nu v-ati dat seama de scopul dumneavoastra, o puteti face acum. S-ar putea sa vi se para ca ideile dumneavoastra incep sa capete un contur spiritual, implicandu-va mai mult in proiecte comunitare.

Horoscop pentru femeia din Pești

Stralucirea unei relatii de dragoste dispare, mai ales daca sunt implicati banii. Nu uitati sa stabilitit toti termenii unei intelegeri prin care ii imprumutati bani unui prieten sau invers. Nu este nimic mai neplacut decat certurile din cauza banilor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții