Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 18 noiembrie 2016 | 05:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti increzator si vreti sa explorati tot felul de situatii noi in aceasta perioada. Calatoriile, invatatul si alte experiente care va largesc orizontul descid noi usi in calea dumneavoastra. Problemele religioase, filozofice si culturale va atrag in mod deosebit.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu va apucati sa pacaliti oamenii prin complimente, chiar daca este usor sa faceti acest lucru. Fiti sincer, fiindca astfel veti castiga respect si va veti usura viata in lunile ce urmeaza. Probabil ca veti dobandi aprobarea catorva persoane si ca va va fi greu sa alegeti intre doua persoane.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti grija sa nu insistati prea mult cu ideea sau cu propunerea dumneavoastra. Se pare ca trebuie sa insistati, dar este ca si cum n-ati insista. Cand exagerati in rau este ca si cum ati exagera in bine si invers.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu mai amanati acel control medical. Daca aveti o trimitere in buzunar pe care nu ati folosit-o, ar fi bine s-o faceti. Discomfortul fizic se va agrava in timp. Dupa ce veti trece de acest control, va veti simti mult mai bine, stiind ca nu aveti nicio problema.



Horoscop pentru femeia din Leu

Evitati toate activitatile plictisitoare astazi. Intalnirile de munca sau de afaceri pot fi obositoare si dezamagitoare. Trebuie sa va organizati si sa va imbunatatiti concentrarea pentru a ajunge unde va doriti. Chiar daca sunteti pesimist si inhibat, puteti rupe acest ciclu cu niste energie si putin entuziasm.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti fi tras la raspundere pentru stilul dumneavoastra de viata sau pentru o anumita atitudine pe care o aveti in aceasta perioada. Dar atata timp cand nu sunteti arogant, totul va fi bine. Asta inseamna ca este momentul sa rupeti anumite legaturi care nu va ajuta deloc, fiindca viziunile voastre difera.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Poate fi dificil sa va comunicati mesajul interior, asa ca uneori, cand va chinuiti din greu sa il explicati, poate fi de-a dreptul infernal. Daca nu va puteti face auzit pe marginea unui anumit subiect, renuntati la el si abordati altul. Daca tot continuati cu acelasi subiect, este suparator pentru toata lumea. Mai bine sunteti inteles doar partial.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este o perioada foarte buna pentru a va face planuri, idei, pentru a va rearanja abordarea generala. Tiparele pe care le stabiliti nu necesita o urmare minutioasa pana mai incolo, asa ca puteti sa va mentineti la generalitati pana cand lamuriti toata situatia.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poatefi o perioada dificila, atat acasa, cat si la locul de munca, asa ca relaxati-va si nu va grabiti. S-ar putea sa fie destul de greu, fiindca faceti multe schimbari. Deja treceti intr-o etapa noua a vietii, dar s-ar putea sa dureze ceva pana finalizati procesul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Odata cu noul ciclu in care intrati, deveniti mai interesat de ce este nou, de tehnologie, de futuristica. Ideile si tehnologiile care pot schimba viata unei persoane (sau a mai multor persoane) sunt noul domeniu pe care va concentrati. Faptul ca va implicati in cercetarea acestui domeniu va va intari increderea in sine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti fi socat sa descoperiti ca cineva autoritar se asteapta sa acceptati o responsabilitate mai mare in aceasta perioada. O lovitura din partea dumneavoastra va dezamorsa, insa, aceasta situatie, dar trebuie sa aveti curaj. Stiti ca se va intampla acest lucru, asa ca nu fiti nepasator.

Horoscop pentru femeia din Pești

Tensiunea de la locul de munca disparte incet-incet, dar s-ar putea sa creasca iar inainte sa dispara total. Cel mai bine este sa spuneti cat mai putine, pentru ca lucrurile sa nu se inrautateasca. Dupa cum spune si proverbul: tacerea este de aur.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții