Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 4 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 4 noiembrie 2016 | 05:39


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 4 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 4 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti dorinta urgenta de a scapa temporar din realitate, cautand locuri ascunse pentru a va izola fie psihic, fie fizic. Va doriti sa scapati de toate elementele confuzante care se afla in jurul dumneavoastra in aceasta perioada.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sanatatea si alte elemente Karmice importante care va inconjoara predispozitia genetica la boli vor iesi la suprafata in aceasta perioada. Trebuie sa intelegeti care este baza bolilor dumneavoastra, dar, ce este mai important, legatura dintre minte si corp. Cu putin noroc, veti realiza multe lucruri fascinante care sa va invete cum sa va ocupati de problemele dumneavoastra fizice si cum sa va imbunatatiti sanatatea pentru a fi mai longeviv si pentru a va bucura mai mult de viata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa va oboseasca faptul ca va doriti sa fiti in controlul deplin al tuturor lucrurilor. Daca sunteti prea obosit, faceti o pauza. Orice progres semnificativ are la baza o pauza.


Horoscop pentru femeia din Rac

Emotiile spontane arata ca simtiti ca trebuie sa luptati pe toate fronturile. S-ar putea sa vi se ceara sa fiti mai activ si mai dinamic in aceasta perioada. Daca puteti sa va apucati de un proiect adecvat, faceti-o: folositi toata aceasta energie intr-un mod constructiv. Indreptati-va energia catre ceva ce puteti atinge.



Horoscop pentru femeia din Leu

Trebuie doar sa fiti mai dedicat in aceasta perioada pentru a dobandi dragostea partenerei. Daca va asteptati ca el sa faca toata treaba, veti fi profund dezamagit. Primiti ce oferiti. Faceti un efort pentru a va imbunatati singur viata amoroasa.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O persoana care se concentreaza la prea multe lucruri, nu face niciunul bine. Ganditi-va ce puteti face, fara a fi influentat de orgoliu. Nu aveti cum sa terminati 15 sarcini la timp si nici nu le puteti face bine. Daca mai apare ceva nou, amanati-l putin.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Situatia dumneavoastra financiara va suferi schimbari periodice. S-ar putea ca partenerul dumneavoastra sa se pensioneze sau sa ceara ajutor social. S-ar putea sa incasati o mostenire, o datorie sau banii de pe o asigurare. Din cand in cand, va trebui sa va contactati agentul de asigurari pentru probleme cauzate de vreme casei sau masinii dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te va surprinde un flirt brusc sau o relatie de natura romantica cu o persoana la care nu te asteptai. Vei fi un pic reticent/a la inceput pentru ca oferta poate parea inocenta. Dar nu este, si felul in care vei raspunde la ea depinde numai de tine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu te grabi cu tot dinadinsul sa stai intr-o relatie care nu este potrivita pentru tine. Rabdare este cuvantul cheie la aceasta data, caci sa faci compromisuri in legatura cu valorile tale ca avea repercursiuni mai grave decat te astepti.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca inspiratia dumneavoastra generala sa dispara, fapt care va face sa va ocupati de treburile casei sau sa va retrageti si sa va calculati urmatoarea miscare. De asemenea, este un bun moment sa va intariti gardurile care va separa de vecini si de lume in general, atat la propriu, cat si la figurat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti in priza in aceasta perioada si puteti ajunge sa capatati multe informatii importante. Aveti capacitatea de a afla ce aveti nevoie pentru a va usura viata. S-ar putea ca celorlalti sa li se para ca este usor de vorbit cu dumneavoastra. Inteligenta dumneavoastra este activa in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Pești

Intuitia dumneavoasta este sanatoasa, iar natura dumneavoastra compasionala este un plus mare cand vine vorba de munca alaturi de persoane care necesita sensibilitate si rabdare. Pentru cei implicati in afaceri, veti avea flerul de a face lucrul oportun la momentul potrivit. S-ar putea sa capatati interes in anumite domenii creative si s-ar putea sa le incorporati in domeniul dumneavoastra de activitate.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții