Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei saptamana 14-20 Noiembrie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 14 noiembrie 2016 | 06:04


Horoscop pentru femei saptamana 14-20 Noiembrie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 14-20 Noiembrie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti mai silitor ca niciodata saptamana aceasta, motiv pentru care aveti cateva realizari. Aveti foarte multa energie si rezolvati totul cu entuziasm si incredere. Acest lucru se aplica si in cazul energiei mentale, in timpul discutiilor cu prietenii si cunostintele. Va puteti apara punctul de vedere in orice situatie. In aria privata, ca si in cea profesionala, vi se va da ocazia sa va ordonati toate problemele si sa va aranjati pionii pe tabla de sah in asa fel incat sa fiti complet protejat. Acest lucru poate avea rezultate surprinzatoare la locul de munca. Veti avea ocazia, de exemplu, sa va asumati responsabilitatea in unele cazuri care, la final, va vor aduce o promovare sau o crestere a salariului. Este o buna ocazie de a demonstra ca puteti duce mult si ca va descurcati cu responsabilitatile. De asemenea, interactionati bine in cadrul unui grup. Acest lucru se datoreaza energiei pe care o emanati. Daca ati fost de curand in vacanta, inseamna ca acesta este motivul starii in care va aflati. Per total, se poate spune ca va asteapta o perioada minunata in fata.



Horoscop pentru femeia din Taur

Veti avea o saptamana minunata. Va veti distra mai mult decat de obicei la locul de munca, acasa si alaturi de familie sau prieteni. Energia dumneavoastra ii face pe altii sa fie invidiosi, mai ales pe un berbec. Gandurile negative si atitudinea acestui berbec nu va influenteaza, insa, deloc. Dumneavoastra doar priviti partea plina a paharului, neavand deloc timp sau rabdare pentru gelozie. Astfel, putem spune ca este o saptamana in care trebuie sa va folositi din plin sentimentele si gandurile pozitive. Incercati sa rezolvati problemele care dureaza de ceva timp si la care nu credeati ca veti gasi solutie. Daca rezolvati aceste probleme saptamana asta, veti descoperi o cale noua pe care o puteti urma, o directie care nu afecteaza si nu ofenseaza pe nimeni.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o saptamana in care va veti ocupa de probleme legate de afaceri din sfera privata. Asta inseamna ca fie cumparati, fie vindeti o proprietate, redecorati o casa sau va faceti niste planuri financiare pentru viitor. Veti rezolva totul cum trebuie, atat in plan mental, cat si in plan material. Persoanele mai in varsta, cu precadere femeile, va dau sfaturi si va simpatizeaza. In plan emotional, sunteti mai "matur" in acest moment. Saptamana aceasta veti avea companie selecta: veti beneficia in urma cunostintelor pe care cei din jur vor sa o imparta cu dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Rac

Vei duce ceva la bun sfarsit saptamana aceasta. Nu uita sa te bucuri din plin de aceasta realizare inainte sa te apuci de un nou proiect. Ingaduieste-ti sa te mandresti de aceasta realizare. Ai tendinta sa minimalizezi importanta lucrurilor, sa iti subminezi realizarile in timp ce oamenii din jurul tau te admira in tacere pentru puterea de decizie si initiativa de care dai dovada. Un nativ din zodiac Capricorn este uluit de felul in care iti realizezi proiectele fara sa faci pre multa valva in jurul rezultatelor tale. Fii mandru/a si bucura-te de complimentele pe care le primesti in cercul de prieteni si cunostinte. Vei descoperi ca au un efect benefic asupra ta. Cu toatea astea, nu te vor ajuta la jocurile de noroc saptamana asta, pentru ca nu vei castiga absolut nimic.




Horoscop pentru femeia din Leu

Asculta cu atentie ce zic cei din jurul tau saptamana asta. Ai deja tendinta sa asculti ce spun ceilalti, dar se pare ca nu ai capacitatea sa auzi sau sa inregistrezi ceva. Si nici nu prea iti place sa primesti sfaturi! Asta se poate datora si faptului ca te lasi pe tanjeala inca o data cand vine vorba de viata ta amoroasa. Totul decurge lin. S-ar putea sa castigi o suma mica la loto sau la orice fel de joc de noroc, lucru care va contribui la petrecerea unui week-end minunat. Daca iti cauti un nou loc de munca, saptamina asta si urmatoarea vei avea multe sanse de izbanda. Felul in care comunici cu ceilalti s-a imbunatatit, din acest motiv ai invatat sa te promovezi mai bine. Ii vei spune viitorului angajator exact ceea ce el sau ea vrea sa auda si vei lasa astfel o impresie excelenta. Cele mai bune zile pentru tranzactii financiare sunt luni si marti. Asta are legatura cu castigul ce se poate ivi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Viata dumneavoastra este destul de armonioasa pentru moment. Exista tensiuni si extaz in jur, dar nu fac decat sa va completeze viata. Astfel, sunteti mai satisfacut si veti vedea lumea din jur intr-un mod pozitiv. Va place sa fiti in preajma prietenilor sau a familiei, sau a celor la care tineti. De asemenea, exista si o relatie de dragoste care va face sa fiti mult mai fericit. Ce altceva sa mai vreti de la viata? Sunteti fericit atat cu familia, cat si cu prietenii si cu persoana pe care o iubiti. Contactul fizic conteaza foarte mult pentru dumneavoastra. Chiar daca abundenta nu face bine nimanui, nu inseamna ca va face un rau. Va bucurati de bucurie, ca sa spunem asa. Cei care va sunt apropiati vor vedea acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viata ta amoroasa are nevoie de un nou impuls. Poti sa te implici si tu in asta. Un pic de dulcegarie, un pic de romantism si cateva cuvinte mieroase vor face minuni intr-o relatie care abia se mai tine pe picioare. Nu trebuie sa intri in rutina. Spalatul hainelor la timp, cumparaturile facute de la sine, cateva flori aduse acasa sau dusul gunoiului afara, par sa faca parte din rutina, in mod evident, facute in majoritatea timpului de celalalt. De ce sa nu demonstrezi din cand in cand ca iti apreciezi partenerul?! Tie nu ti-ar placea sa fii apreciat/ apreciata? Saptamana asta ar trebui sa discuti aceste probleme cu partenerul tau. Descrie clar si detaliat ce anume iti place la el/ea.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceasta saptamana stelele te influenteaza pozitiv. Iti place sa fii in compania altor persoane si sa socializezi. Datorita acestei influente, ai legaturi puternice cu partenerul/partenera. Simti nevoia sa sprijini si sa ai grija de cineva. Ai grija la ce mananci si nu exagera. Nu iti va fi usor, dar este necesar. Joia va fi cea mai buna zi a acestei saptamani. Te va patrunde un sentiment minunat care, insa, nu va dura foarte mult. Datorita acestui sentiment, persoanele vesele se simt atrase de tine. Interactiunea dintre tine si aceste persoane chiar va fi frumoasa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Marți și miercuri, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fi destul de instabil. Ideal ar fi ca la-nceputul săptămânii să nu-ți propui să duci la bun sfârșit sarcini de lucru care presupun să depui un efort fizic sau intelectual peste medie. Încearcă să fii moderat/ă și să ai mai multă grijă de tine.Efectele Lunii Pline de luni se fac simțite și în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu cum că ai putea înregistra niște progrese în aceste sectoare de viață dacă le acorzi timp, energie și resurse suficiente. Ideea ar fi să te concentrezi totuși și pe propriile tale interese, dar nu uita de acele afaceri pe care le derulezi alături de prieteni. Poți avea de câștigat de pe urma lor.Luna Plină de luni se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că acum ar fi un moment bun să-ți extinzi familia, să scoți în oraș acea persoană pe care ai pus ochii ori să petreci timp de calitate în compania persoanei iubite. Ai nevoie să te înconjori de cei dragi și să aloci mai multă atenție vieții tale sentimentale și relației cu cei mici.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti grija in trafic saptamana aceasta. Nu schimbati rutele obisnuite si nu faceti modificari in stilul de viata obisnuit. Simtiti ca ati facut o treaba de minune la locul de munca, insa nu prea observa nimeni acest lucru. Nu va lasati influentat de acest lucru, fiindca cei din jur va vor tachina. Doar nu va doriti acest lucru. Tocmai de aceea, incercati sa fiti cat mai subtil. Veti vedea ca este doar o perioada innorata, dar fara ploaie.

Horoscop pentru femeia din Pești

V-ati gandit sa va cautati un loc nou de munca, dar nu v-ati gandit inca la detalii. De ce nu va faceti o lista chiar saptamana aceasta? Astfel, veti stii mai bine ce trebuie sa cautati. Cu toate acestea, nu prea este momentul sa aplicati la un loc nou de munca. Va trebui sa asteptati cel putin pana peste cateva luni. La prima vedere, s-ar spune ca este o saptamana linistita in ceea ce va priveste. Dar o reintalnire cu un vechi prieten va schimba acest lucru. Va fi foarte frumos sa stati la aceeasi masa si sa depanati amintiri. Va veti intoarce acasa mai tarziu decat ati preconizat, iar cineva nu va fi deloc multumit de acest lucru. Saptamana incepe linistit, dar sfarseste in mod activ.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții