Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 12-18 Noiembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 11 noiembrie 2016 | 07:23



Horoscop Urania săptămâna 12-18 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 12-18 Noiembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Intre 12 și 13 noiembrie dimineața, aspectele de viață curentă se pot amesteca, se pot condiționa reciproc, dând acestui răstimp un profil neproductiv, presărat cu îngrijorări și încercări sterile de ameliorare a relațiilor de familie sau ale celor socio - profesionale. Mercur va intra în casa a IX-a și le va da posibilitatea să se gândească sau să se pregătească pentru o călătorie sau pentru un dialog susținut cu cei din străinătate. Cel mai bun context va funcționa pentru cei tineri care doresc să studieze în străinătate sau să-și croiască un drum profesional departe de casă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, preocupări privind întocmirea unor acte, pentru obținerea unor avize sau aprobări în chestiuni ce au o legătură directă sau indirectă cu un câștig, un avantaj material sau. Uneori, aceste demersuri se pot desfășura încet, în ciuda multor diligenței (audiențe, întrevederi, etc.). Depărtarea sau distanța pot fi cauza acestei așteptări îndelungate. Din 12 noiembrie, Mercur va intra în casa a VIII-a iar Venus va începe să tranziteze casa a IX-a.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, tendință spre afirmare sau impresionare a cercului de prieteni. Relațiile sentimentale pot suferi de superficialitate, individualism sau indiferență. Pot fi „uitate” sau încălcate politețea, delicatețea, tradițiile, bunele obiceiuri, etc. Guvernatorul lor, Mercur, se va afla, din 12 noiembrie, în opoziție cu semnul patronat de el, așa încât este bine ca Gemenii să fie prudenți, rezervați și să verifice toate informațiile care ajung la urechile lor, unele fiind menite doar să-i testeze sau să-i provoace.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, Racii vor cheltui multă energie pentru a se impune într-un grup de lucru, pentru a risipi îndoielile privitoare la competența sau calitățile lor umane. Din păcate, în această perioadă, ca, de altfel, în întreaga săptămână, familia nu va fi alături de ei și o serie de chestiuni în neregulă (conflicte, mai vechi, interese divergente, etc.) provenind din trecut, vor produce în continuare efecte asupra lor, abătându-le atenția de la chestiunile importante sau urgente.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, posibile conflicte interioare provenind de la felul în care nativii văd viața și realitatea care-i provoacă fie să ia atitudine și să se lupte cu ideile sau cu persoanele cu care intră în contradicție, fie să cedeze, să se declare înfrânți și să recunoască forța unui sistem în care au intrat mai puternic decât ei. Contextul astral nu va permite spiritului lor, răscolit de o mulțime de provocări cotidiene, să se concentreze în condițiile unui examen.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, se ridică noi blocaje în calea unui proiect care depinde de bunăvoința cuiva (persoană, instituție). Surprize în derularea unor litigii care privesc un partaj sau ieșirea din indiviziune. Din 12 noiembrie, Mercur va tranzita casa a IV-a, patronând disputele de familie pe chestiuni de morală, de educație, de tradiție sau de legalitate iar Venus își va începe tranzitul prin casa a V-a, aducând un spor de luciditate în relațiile sentimentale tulburate de furtuna din viața lor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, se poate produce o criză majoră în regimul parteneriatelor: contracte, asocieri, colaborări, afaceri, procese, căsătorie. Lucrurile pot lua o turnură neașteptată iar Jupiter se va afla, de la sfârșitul săptămânii, într-o relație complicată cu Pluton. Care nu va permite împăcarea părților sau acceptarea compromisurilor. Balanțele trebuie să se pregătească pentru o nouă „vijelie” care se va amplifica până la începutul lunii decembrie și care, după o revenire în forță, se va epuiza lent, din a doua jumătate a lunii ianuarie 2017.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, zbucium și nesiguranță sau chiar răsturnări de situație la locul de muncă unde, una sau mai multe transformări vor modifica regimul de viață și de retribuție a nativilor. Și starea de sănătate poate cunoaște fluctuații care, fără a reprezenta simptomele unei boli, le pot micșora puterea de muncă și le pot accentua dezechilibrele organice anterioare. Tocmai de aceea, în acest răstimp, nativii nu trebuie să mărească doza obișnuită de medicamente, nu trebuie să intre în panică. Ei trebuie să se concentreze pe conservarea energiei, pe distanțarea sau respingerea surselor de stres, nemulțumire sau îngrijorare, pe păstrarea echilibrului interior.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, entuziasm trecător, oscilant, în funcție de împrejurările care-l pot aduce pe nativ în situația de a se bucura de plăcerile vieții. Etapă a optimismului chiar și fără un motive anume. Pe 12 noiembrie Mercur va intra în sectorul lor natal și le va insufla capacitatea de a se „mișca” repede, bine și eficient într-o direcție personală: să vorbească ori să acționeze în avantaj personal.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, se conturează motive de nemulțumire sau îngrijorare privind casa, familia în general, patrimoniul personal. Nu sunt excluse situațiile surpriză sau evoluția rapidă a unor stări de lucruri exterioare lor, generate de oameni, instituții și evenimente oficiale, care se pot precipita, obligându-i să ia decizii „cu sufletul la gură”

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, schimburi de cuvinte lipsite de protocol sau diplomație, mici conflicte verbale. Posibile informații care șochează dar care îl obligă pe nativ să ia niște decizii de moment. Drumurile se pot asocia cu surprize, cu mici incidente, cel mai adesea provocate de o defecțiune tehnică. Pe 12 noiembrie, Mercur va intra în casa prietenilor ceea ce le poate permite Vărsătorilor un schimb de impresii util lor. Cei tineri se pot forma în umbra unui model uman.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 12-18 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 12 și 13 noiembrie dimineața, radicalizări ale situației bănești care îl vor obliga pe nativ să abordeze în mod diferit decât până acum, o chestiune ce impune plăți. În principal, vor renunța „din mers” la un proiect sau la un stil de viață și vor adopta, tot din mers”, altă strategie. Elementul care îi va obliga să adopte această atitudine vor fi constrângerile sau limitările materiale de moment. Etapa se va risipi peste câteva zile, pe termen scurt, și peste 3-5 luni, pe termen lung.


Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 12-18 Noiembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții