Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 25 noiembrie 2016 | 07:19



Horoscop Urania săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, „gânduri de noapte” cu privire la stadiul unei relații parteneriale sau cu privire la evoluția unei situații ce privește funcția sau imaginea publică. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, evenimente ce vizează o situație bănească. Poate fi vorba de îngrijorare sau de o evoluție la baza căreia stă o neregulă, o încurcătură de natură materială. Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, tranzitele astrale îi vor privi cu deosebire pe cei maturi sau, în mod special, pe cei care au în jur de 28 - 29 de ani, 46 - 48 sau 57 – 60 de ani.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, s-ar putea vorbi de o noapte agitată pe fondul unei stări generale de sănătate ușor modificată (dureri de cap, stare de nervozitate). Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, premizele parteneriale nu sunt încurajatoare: certuri, despărțiri între soți, separări ale nativului de un grup de colaboratori sau asociați, surprize neplăcute sau constatări care amplifică latura negativă a unui conflict cu conotații juridice (anchetă, cercetare, proces). În nici un caz nu este indicat să se semneze contacte sau să se parafeze înțelegeri: acestea vor dura puțin timp, ar fi viciate de intenții necurate sau ar purta germenele unor pericole ce nu pot fi intuite pentru moment.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, cei care învață, scriu, citesc, creează, lucrează asupra unui proiect ar putea avea șansa unei idei interesante, a unei soluții confortabile, sau chiar a unei inspirații de excepție. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, se anunță o perioadă dezagreabilă pentru sănătate. Chiar dacă nu se vor îmbolnăvi, nativii nu vor fi într-o formă bună nici organică nici mentală: oboseala sau suprasolicitarea din perioada anterioară își vor pune amprenta pe comportamentul lor, Gemenii arătându-se nervoși, instabili, irascibili, neatenți.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu se vor petrece evenimente semnificative, cu excepția unor supărări, trăite intens, în plan personal, fără a fi rostite cu voce tare. Ele ar putea fi stârnite de evenimentele de dată recentă care se petrec în familia din care provin. Deși nu vor crea efecte imediate, vizibile la nivelul deciziilor, totuși, ecoul lor le va tulbura liniștea întreaga săptămână viitoare. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, va fi rândul sentimentelor față de copii sau o persoană dragă inimii lor, să fie răscolite. Racii vor fi în această perioadă hipersensibili, reacționând disproporționat față de orice adiere care, li se pare lor, că arată a trădare, a nepăsare etc.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu sunt evenimente previzibile, semnificative. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, evoluția relațiilor cu membrii familiei din care provin (în principal părinți) se poate deteriora. Fie rudele au probleme care se răsfrâng asupra nativilor, fie comunicarea dintre nativi și rude este complicată de felul de a gândi și a reacționa al acelora. Cert este că, pe fondul unei relații proaste amplificate și a unei evoluții imprevizibile, patronate de Marte, unele situații se pot ivi dintr-o nimica toată, se pot complica brusc sau pot evolua spre o alterare vizibilă, în orice clipă.


Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, doar preocupările legate o problemă bănească complicată se pot manifesta. Asta nu înseamnă că, după depășirea etapei, chestiunile financiare trec de la sine. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, casa comunicării va fi atacată din plin, din punct de vedere astral, pe fondul unei hiperactivității a Lunii Negre impulsionată de Marte, în cuadratură cu ea. Subiectivismul, egocentrismul, dorința de revanșă, starea de irascibilitate, orgoliile rănite, sau chiar simpla și fireasca reacție justificată în fața unor atacuri, acuzații nefondate, afirmații aiuristice ori defăimătoare îi vor aduce pe nativi în situația de a se purta „ca pe front”: vor ataca cu toate armele, vor folosi toate argumentele și metodele de combatere a adversarului sau al dușmanilor.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, zodie solicitată care este obligată se fie responsabilă și serioasă, în toate deciziile, în toate inițiativele. Această direcție de viață le apare clar, și lor, pe fondul unor gânduri, analize și meditații în noaptea acestei zile. Unul dintre capitolele care șchioapătă acum, în viața lor, este cel al relațiilor dintre soți, asociați în afaceri, al partenerilor de contract sau al derulării contractelor mai vechi. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, discrete probleme de stare interioară care le pot da genera amplificarea unor neliniști și nemulțumiri mai vechi. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 persoana acestor nativi va fi pusă la încercare de tranzitele aspre ale momentului. Ei vor fi îngrijorați pentru tot ceea ce ține de un prezent tulbure sau de un viitor nesigur. Premizele astrale poate că nu sunt chiar atât de negre pe cât le resimt acum. Totuși, nu este exclus ca o serie din aceste presimțiri să se adeverească și, ceva în existența lor, să intre în derivă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, relațiile cu prietenii nu prea intră în discuție, în acest răstimp, fiind vorba de primele ore ale nopții, când în România, oamenii, în general, dorm. Dar, pentru cei care se află pe alte meridiane, pe alt fus orar, relațiile afective și cele cu o serie de prieteni pot cunoaște derapaje. Conflictele, disputele, divergențele de opinii diferențe de interes îi pot aduce, brusc, pe unii și pe ceilalți, față în față.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioadă când nativii vor fi obligați de caruselul evenimentelor să ia decizii rapide, uneori fiind vorba de mici (mari?) sacrificii personale în vederea unui plan important de viață ori al unei situații speciale prin care trec. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, toate relațiile cu c ei cunoscuți cu ceva vreme în urmă sau abia intrați în cercul lor de afini, reprezintă un factor de risc, ori o premisă pentru acuzații, răstălmăciri și concluzii false pe care le pot trage cei ce nu-l cunosc prea bune pe un nativ, aceia trasând un semn de egalitate între ei și apropiați.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioadă marcată de o reală și intensă efervescență a ideilor. Imaginație productivă. Stare care se va perpetua întreaga săptămână cu momente de relaxare sau de intensificare care vor cunoaște apogeul după 2 decembrie. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, nativii, mai ales cei care au funcții, ranguri, demnități, autoritate și responsabilitate mare, se vor confrunta cu tot felul de ipostaze care le vor pune răbdarea la încercare dar care, le vor mobiliza și resursele personale. Cei maturi, cu experiență vor gestiona mai ușor această etapă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, lupta acestor nativi cu problemele financiare este acută, stringentă, intensă și, în anume cazuri dramatică. Totuși, Marele Benefic se află în casa banilor și avantajelor obținute prin ajutor, intermedieri relații cu alte persoane și instituții așa încât, până la urmă se găsi o rezolvare favorabilă pentru toate, mai ales după 2 decembrie, când acest sector va beneficia și de alte susțineri astrale subtile.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții