Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 5-11 Noiembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 4 noiembrie 2016 | 05:49



Horoscop Urania săptămâna 5-11 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 5-11 Noiembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), nativii se înarmează cu multă răbdare și capacitate de a rezista la stres sau la conflicte pentru a apăra o poziție socială, o funcție, o imagine. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, mici surprize (unele plăcute) provenind de la prieteni. „Surprizele bănești” nu vor intra în aceiași categorie. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, Berbecii vor fi acaparați de un univers de gânduri dominat de tristeți și dezamăgiri, având tendința să facă bilanțul aspectelor negative cu care se confruntă în ultimul timp.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), nativii vor face efortul să-și înfrângă reticențele sau îndoielile personale pentru a putea face niște schimbări importante în viața lor. Frica de necunoscut, teama de a nu strica echilibrul prezent pentru o virtute viitoare îi fac să ezite, să analizeze o variantă de zeci de ori, fără a reuși să iasă însă din vechea ecuație. Paleta cauzelor pentru care Taurii bat pasul pe loc este destul de largă: astfel, în afara spaimei în fața viitorului, se mai pot manifesta o serie de limite în domeniul instrucției, educației, mentalității, experienței de viață care le atenuează capacitatea de înțelegere și analiză lucidă.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), Gemenii își vor face griji cu privire la bani și bunuri ori la felul în care trebuie să se raporteze, pe această direcție, față de copii, prieteni sau persoane dragi lor. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor fi străbătute de fiorul ideilor îndrăznețe. Le vor trece prin minte tot felul de idei; nu toate vor merita atenție, nu toate vor fi de neglijat. În această forfotă mentală, utilul cu inutilul, realul cu absurdul se vor amesteca, în jocurile imaginației, alimentate, din 9 noiembrie, de influxurile planetei Marte care va intra în Vărsător.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), se pot ivi discrete probleme în cuplu sau între parteneri și asociați. Situația, deși, îi va pune pe gânduri, va putea fi rezolvată cu maturitate și obiectivitate. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, Racii pot primi informații, în mare parte exagerate sau prezentate deformat, care îi vor pune pe jar. E bine să-și mențină cumpătul, să nu le ia pe toate ad litteram să se informeze, să verifice, să raporteze orice modificare cu privire la bani, facturi, contracte, prevăzute de o modificare legislativă la situația personală, reală, concretă, fără extrapolări de genul „dar dacă…”.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), crispări la locul de muncă. Cineva e antipatic și-l indispune pe nativ. Ceva se modifică în regimul de muncă și-l nemulțumește dar, tace și „înghite”. Dialogurile nu sunt suficiente și nici eficiente. Prea multe condiții, prea puțină disponibilitate din partea șefilor (patronilor) de a înțelege starea de lucruri și de a accepta micile revendicări. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, atitudinea Leilor față de partenerul de viață, de afaceri sau de proiect este arogantă. Reacțiile lor sunt bruște, dure, conflictuale și ultimative de genul „dacă nu-ți convine, pleacă!”.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), stare de indiferență, răceală în relațiile afective. Părinții vor deveni exigenți, drastici și destul de greu de convins de către copii să cedeze într-o chestiune de educație. Motivul cel mai frecvent al discuțiilor dintre părinți și copii vor fi banii. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, fluctuații ale stării de spirit, discrete tulburări ale sistemului nervos, afectare neurologică, mai ales dacă unii nativi se confruntă cu o suferință de moment de natură neurologică sau cu sechelele unui accident vascular.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), divergențele cu rudele încep să se manifeste din ce în ce mai des indicând interese și poziții inflexibile cu cât ne apropiem din 9 noiembrie, când, o predispoziție astrală profund karmică, ce se întâlnește extrem de rar (Cuadratură Jupiter/Pluton pe axa Balanță/Capricorn), va atinge maximum de intensitate. Vor ieși atunci la iveală relații de familie afectate profund, de mult timp, greu de atenuat dar și greu de uitat ori de minimalizat de către ambele părți.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), Scorpionii vor avea memorie bună, precizie în idei, claritate în exprimare deși nu vor fi vorbăreți. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, flash-uri de familie: atenționări, avertismente, mesaje și aluzii dar și posibile trăiri ciudate (presimțiri, premoniții, etc.) cu privire la o rudă sau la un fapt de viață ce vizează întreaga familie. Între 9 și 11 noiembrie dimineața, amalgam de sentimente și emoții născute din păreri de rău, regrete, dor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), banale calcule bănești, mici restricții și renunțări, economie. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, perioadă de entuziasm, de încredere poate chiar de avânt. Nativii par cuprinși de o febră a transformărilor, a progresului. Ideile și inițiativele se țin lanț, iar ei sunt neobosiți: circulă, aleargă cu mașina. Cei care vor susține examene vor fi avantajați prin șansa de a avea o intuiție salvatoare, prin imaginația sau inspirația necesară într-o probă practică, tehnică, de inginerie.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), perioadă marcată de interesul pentru propria persoană, concentrare „pe sine”, izolare față de restul lumii, autocontrol. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, fluctuații financiare – banii vin și se duc – uneori în sume mai mari, alteori în sume modeste. Din 9 noiembrie, în acest sector al banilor câștigați prin muncă sau efort personal, se va instala, în tranzit, Marte care va pune din greu la încercare acest sector astral.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), perioadă „uscată” din punct de vedere mental: Vărsătorii vor avea un gol de idei, nu-i va preocupa nimic, nu-i va atrage nimic, nu vor dori nimic și, în general, vor fi morocănoși. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, situația se schimbă: brusc revin la viață, îi va apuca cheful de muncă, de conversații, de activitate. Vor avea inițiative, vor fi plini de speranță, ideile vor curge frumos, unele după alte, într-un chip coerent logic și util lor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 5-11 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 5 și 6 noiembrie (până la ora 16), Peștii se vor izola de cunoștințele lor, vor „tăia” legăturile de comunicare și se vor extrage din activitățile comunice care altădată le aduceau satisfacții. Lipsa banilor ar putea fi una dintre cauzele care se pot adăuga la un set întreg de alte considerente despre oameni, lume, viață, distracție pe care le nutresc în prezent. Între 6 noiembrie după-amiaza și 8 noiembrie, gânduri amestecate care rostogolesc tot felul de premize.


Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 5-11 Noiembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții