Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 4 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 4 decembrie 2016 | 06:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 4 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 4 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu va fie frica sa pareti mai introvertit si sa tineti secretele in dumneavoastra – calatoresc mai rapid ca orice altceva. Aveti destul timp sa va reintegrati, de indata ce ati terminat toate operatiunile sub acoperire. Rezistati tentatiei de a vorbi, fiindca s-ar putea sa nu va placa rezultatul.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Dorinta dumneavoastra de a castiga mai multi bani este sustinuta de un plan eficient si o actiune determinata. Ati fost mai degraba visator, decat practic. Exista numeroase ocazii, dar bogatia are nevoie de strategii solide, pe care incepeti, insa, sa le elaborati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este foarte distractiv sa vedeti cum doua persoane se cearta pentru atentia dumneavoastra, nu? Planetele care va afecteaza din punct de vedere romantic va ajuta foarte mult in aceasta perioada. Chiar daca aveti oferte, va ganditi mai mult la treburi lumesti. Veti prefera beneficiile financiare in pofida celor romantice.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca va simtiti subminat, este din cauza ca va bagati singur in aceasta situatie. Este momentul sa spuneti NU unei situatii care nu va convine. Nu mai dati vina pe altii pentru circumstantele care v-au adus dumneavoastra probleme.



Horoscop pentru femeia din Leu

Mariajul si alte tipuri de relatii intime starnesc asteptari mari in aceasta perioada, avand in vedere ca incepe un nou ciclu al vietii dumneavoastra. Este momentul sa va bucurati de relatiile cu cei din jur si sa promovati armonia intre oameni.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fiti decis cand vine vorba de indreptarea vietii dumneavoastra in directia potrivita. Este momentul sa va reglati obiectivele si sa va faceti un program care sa sintetizeze tot ce aveti de facut, in ordinea importantei si a timpului acordat fiecarei activitati.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Emotiile va intuneca judecata astazi, mai ales pe cea legata de bani. Prietenii si cei care tin la dumneavoastra au propriile probleme, asa ca nu se stie ca vor pleca urechea la cele pe care le aveti dumneavoastra. S-ar putea sa aveti probleme cu un act care trebuie finalizat. Cereti sfatul unui specialist.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lasati idealismul la o parte momentan, fiindca cineva la care tineti a fost pus pe un piedestal. Fiti mai obiectiv cand vine vorba de caracterul real al acestei persoane, in loc sa ii atribuiti calitati Dumnezeiesti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa va luati in serios hobby-urile si sa nu va concentrati deloc la munca in aceasta perioada. Daca gasiti un echilibru fericit intre ce practicati ca si profesie si ce faceti pentru a va distra, gasiti solutia pentru stresul de zi cu zi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Toate problemele legale si financiare vor avea rezultate favorabile. Parte din succes se datoreaza faptului ca ati descoperit ceva ce a fost trecut cu vederea de asa-zisii experti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Discutiile legate de un cadou va pot induce in eroare. Daca este vorba de o nunta, o aniversare sau de oricare alta celebrare, s-ar putea sa va fie greu sa alegeti cadoul ideal. Sfatuiti-va cu cei care stiu totul despre gusturile persoanei respective, inainte de a lua ceva.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este momentul sa va uitati din nou la cartile de credit si sa va dati seama ce ati ajuns. Nu va mai ingropati in datorii. Reorganizati-va si cautati oferte mai bune, fiindca nu se mai poate asa.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții