Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 6 decembrie 2016 | 06:13


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vietile mai multor oameni se destrama si este nevoie sa va implicati pentru a opri acest lucru. Trebuie, insa, sa fiti dumneavoastra foarte organizat pentru a putea face ordine in vietile altora.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mai agresiv cand cereti ce doriti intr-o relatie. S_ar putea ca acest lucru sa socheze persoana cu care sunteti, dar cu siguranta veti capata ce doriti daca faceti ceva valuri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa treceti printr-o experienta emotionala extrema in aceasta perioada. Daca stati pe o bomba de ceva timp, s-ar putea sa explodeze. Fara indoiala ca aceasta perioada va trece repede, asa ca indicat ar fi sa ramaneti echilibrat. Adoptati o atitudine noua si rezolvati-va problemele.


Horoscop pentru femeia din Rac

O perioada ce cuprinde multe schimbari nedorite si plina de frustrare. Neintelegerile si disputele pot duce la probleme cu familia si cu femeile, in general. Sentimentele sunt usor de ranit. Nu exagerati cand vine vorba de ceva ce vi se zice sau ce vi se face.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este una dintre cele mai ocupate zile ale saptamanii. Activitatile au ca punct central plecarile scurte, telefoanele si scrisorile. Concentrati-va la activitati noi. Astfel, veti scapa de toate grijile nesemnificative.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti foarte sensibil, romantic si schimbator, dar fanteziile dumneavoastra sunt cu adevarat puternice astazi. Manifestati-va prin muzica, arta sau imbratisari, daca este cazul. Muzica se combina perfect cu apetitul romantic. Gasiti-va o melodie si bucurati-va de ea.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Vreti sa va imbunatatiti obiceiurile nutritionale si sa adoptati un stil de viata mai sanatos. Trebuie sa stiti, insa, ca decizia trebuie sa o luati in casa si sa va gasiti noi activitati cu care sa va consumati energia in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca va urmati visurile si idealurile, ii faceti si pe ceilalti sa va urmeze, chiar daca nu au chiar aceleasi conceptii. Cu toate acestea, daca le explicati cum trebuie tot ce trebuie inteles, s-ar putea sa ii convingeti sa va sprijine 100%.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca prea multa meticulozitate sa va oboseasca. Lasati lucrurile marunte unei persoane careia ii plac sau care nu are ceva mai bun de facut. Aveti lucruri mai importante de luat in seama, asa ca acordati-le lor atentie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare ca nimeni nu va apreciaza la locul de munca, motiv pentru care trebuie sa va opriti si sa fiti atent la cat de mult ati progresat. S-ar putea ca unele decizii pe care le luati sa fie blazate si de aceea este indicat sa lasati si alte persoane sa aprecieze munca pe care o depuneti. S-ar putea ca unele legaturi placute sa se creeze.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa fie nevoie sa va duceti masina la reparat sau la revizie. Costurile de combustibil va vor face sa doriti un vehicul care sa consume mai putin. Verdele va atrage si va da aduce noroc.

Horoscop pentru femeia din Pești

Conditiile de mediu par a va influenta capacitatea de a rezolva unele sarcini de la locul de munca destul de mult. Toate neintelegerile de la serviciu va ataca sistemul nervos. Evitati orice motiv de suparare pentru a ramane linistit si sanatos.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții