Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 3 decembrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aceasta perioada scoate la iveala energiile fundamentale de care dispuneti si care va scot in evidenta pe intreg parcursul lunii si dupa. Asta inseamna ca tot ce faceti se bazeaza pe increderea de care dati dovada si pe faptul ca veti fi o fantana de energie si inspiratie pentru ceilalti. Este ocazia sa va ocupati de dumneavoastra.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu va asteptati ca altii sa va urmeze, daca ii faceti sa creada ca a fost ideea lor de la inceput. Sfaturile si sugestiile sunt mai utile decat lupta pentru primul loc. Fiti cat mai subtil pentru a-i atrage mai mult.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu trebuie sa supracompensati pentru o incompatibilitate banala intre dumneavoastra si o alta persoana. Uneori, se mai intampla ca doua persoane sa nu se potriveasca. Nu va dati peste cap pentru ceva care este natural.


Horoscop pentru femeia din Rac

Circumstantele legate de comunicare, corespondenta sau schimbari simple in mediul in care traiti va pot provoca anxietate. Nu vreti sa va exprimati gandurile si ideile din cauza ca celelalte persoane vor gandi diametral opus fata de dumneavoastra sau va vor judeca.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ce se intampla acasa va poate afecta la munca sau in viata de zi cu zi. Cand uitati de unde veniti, eforturile dumneavoastra exterioare nu pot fi sustinute prea mult timp. Cand va innoiti fundatiile, umpleti crapaturile, turnati ciment, s-ar putea sa capatati mai multa incredere.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti mult timp la dispozitie. Este momentul sa fiti foate atent. Luna viitoare, apele vor fi mai curate, asa ca va veti bucura ca ati asteptat. Traversati o perioada de gandire. S-ar putea ca la a doua vedere, visul sa devina realitate sau sa dispara ca un simplu nor de fum.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Concentrati-va la subiectele in care opiniile dumneavoastra si ale unei persoane dragi dumneavoastra difera. Daca scormoniti trecutul, va faceti numai rau. Acest subiect se refera la o alta persoana, probabil o fosta iubire a dumneavoastra sau a partenerului. Uitati-va inainte, nu inapoi!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca isi face locul o lupta intre dumneavoastra si un alt individ puternic. Daca este vorba de o situatie la locul de munca, nu ii subestimati puterea. S-ar putea sa sfarsiti destul de rau.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Activitatea dumneavoastra se va baza, in mare parte, pe mandria si orgoliul dumneavoastra. Oricine va atinge in aceste zone nu este iertat sau uitat. S-ar putea sa deveniti mai dramatic atunci cand vorbiti sau cand prezentati anumite situatii. Calitatea conteaza, nu cantitatea.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este momentul sa va innoiti garderoba si sa faceti un pas inainte in ceea ce priveste moda. Tineti pasul cu ce se intampla si cu ce asteapta oamenii de la dumneavoastra. Este esential sa scapati de unele lucruri cu care ati crescut pentru a putea progresa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti foarte alert si puteti intelege concepte noi mult mai usor. De asemenea, puteti sa va expuneti ideile mult mai bine astazi in fata altor persoane. Si curiozitatea intelectuala este mare. Este o perioada buna sa va faceti planuri si strategii sau sa va apucati de cursuri intr-un anumit domeniu.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu exista oportunitati in viata mai bune decat persoanele, si avand in vedere faptul ca sunteti foarte sociabil acum s-ar putea sa va ajute in deschiderea multor usi. Nu va asteptati sa va prindeti intr-o relatie buna – cele cu adevarat bune se leaga in timp, asa ca nu va grabiti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții