Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 2 decembrie 2016 | 05:44


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti fascinat de mister. Problemele nerezolvate sau incurcate va intereseaza foarte mult. Va chinuiti din rasputeri sa descoperiti adevarul. Va intereseaza foarte mult psihologia si secretele altor persoane.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Dorintele dumneavoastra nu se potrivesc cu situatia dumneavoastra financiara din prezent. Astfel, vi se pare ca gaura dintre ce aveti si ce nu aveti este mai mare ca niciodata. De aici, se ajunge la neplaceri majore! Cum ramane cu „incetul cu incetul se face otetul”?

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa fiti agil pentru a pune mana pe recompensele care vi se ofera, fiindca daca sunteti letargic, pierdeti tot. Daca mintea va oboseste si incetineste, ar fi bine sa va culcati devreme timp de cateva nopti pentru a va reveni.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nici mintea si nici corpul nu sunt active astazi. Trebuie sa luati legatura cu alte persoane si s-ar putea, chiar, sa vi se ceara sfatul. Rezultatul actiunilor sale nu va va influenta foarte tare, dar tot o veti ajuta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este apogeul unui ciclu de munca foarte important: apar noi locuri de munca, noi pozitii, noi proiecte si noi scopuri. Desi apar luna aceasta, ele vor dura cam doi ani. Insa aveti grija ce alegeti, fiindca nu mai puteti schimba dupa aceea. Luati o decizie, dupa care urmati-o cu energie si curaj.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sanatatea si energia dumneavoastra sunt dinamice astazi si aveti puterea sa treceti peste obstacolele ce va ies in cale. Economia de energie este importanta, fiindca exista multe lucruri care va pot arunca in apatie si oboseala. Nu renuntati la exercitiile fizice!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sentimentele si emotiile dumneavoastra sunt trezite de o relatie actuala. Daca o permite situatia, s-ar putea sa fie momentul sa va logoditi sau sa va casatoriti. S-ar putea sa fiti invitat undeva sau sa primiti un buchet de flori. Perioada este prospera si din punct de vedere al investitiilor financiare.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca se intoarce un prieten vechi, s-ar putea sa fiti mai interesat de ce are de povestit, decat de un sfat pe care vi l-ar putea oferi. Treceti peste nivelul superficial al relatiei pentru a capata putina intelegere astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa vi se aprobe un proiect acum. Ati asteptat acest lucru de ceva timp, asa ca de indata ce primit acceptul, asigurati-va ca aveti tot ce va trebuie pentru a-l realiza. Aveti un program foarte incarcat, dar ati omis cam tot ce era mai important.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti de a face cu persoane care incearca sa va includa intr-o situatie incurcata. Probabil ca nu va vor binele. Aveti grija la evenutalele deceptii pe care le pot oferi persoanele de sex opus.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori, vedeti foarte multe cu un far, si la fel de multe cu o lanterna, mai ales daca ne referim la lucruri mici. Cele mai rapide solutii sunt, adesea, cele mai ingenioase. Mic si istet sunt atributele cheie ale zilei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vreti sa fiti vazut ca o persoana care este cu un pas inainte tuturor, dar stiti ca dumneavoastra, de fapt, nu sunteti asa. Prefacatoria este un substitut slab pentru adevar, iar ceilalti vor vedea prin aceasta masca. Daca va simtiti bine in pielea dumneavoastra, inseamna ca viata decurge cum trebuie.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții