Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 9 decembrie 2016 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Acestea sunt zile creative, in care trebuie sa faceti tot ce va bucura, atata timp cat va asociati cu cei care gandesc la fel ca dumneavoastra si care nu va enerveaza cu parerile lor. S-ar putea sa invatati cateva lucruri noi.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Treceti direct la subiect astazi. Nu mai trimiteti semnale mixte, fiindca doar ii incurcati pe intelocutori. Verificati-va mijloacele de comunicare astazi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa aveti o revelatie in aceasta perioada. Va trebui, insa, sa o pastrati pentru dumneavoastra, fiindca prietenii nu au cum sa va inteleaga. Astfel, veti ajunge sa cautati un anturaj mai matur cu care sa va petreceti timpul.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va trebui sa renuntati la tot intr-un singur moment pentru a putea rezolva o problema care va iese in cale astazi. Trebuie sa demonstrati ca lumea se poate baza pe dumneavoastra, indiferent de circumstante. Daca va trebui sa amanati un angajament anterior, persoanele respective vor intelege, asa ca nu aveti de ce sa va simtiti prost.



Horoscop pentru femeia din Leu

Asigurati-va ca stiti cine sunteti astazi. Nu numai din punct de vedere spiritual si metafizic, ci, mai degraba, la nivel practic. Asigurati-va ca aveti toate actele de identificare la dumneavoastra, in caz ca aveti nevoie de ele. Astazi, cuvantul cheie este „reputatie”.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Situatiile care par promitatoare se pot transforma in esecuri fara portite de scapare, mai ales daca nu sunteti atenti pe unde pasiti. Tentatia e sa inlocuiti vechiul cu noul, diminuand posibilele recompense. Mare atentie la setarea limitelor pe drumul dumneavoastra: asigurati-va ca oricat de departe ati merge, puteti sa inaintati in continuare.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Se spune ca vorbele nu au valoare, dar, momentan, oamenii va platesc pentru ele. Nu neaparat cu bani, ci cu ce spuneti ca are o anumita valoare pentru dumneavoastra. Veti descoperi ca aveti un dar, care ajuta multe persoane sa se regaseasca si sa traiasca mai bine.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti nevoie de ceva pozitiv pentru orgoliul dumneavoastra. Puteti sa fiti promovat la locul de munca sau sa fiti laudat la un club din care faceti parte pentru activitatea dumneavoastra. Orice ar fi, poate implica si familia.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca un sef, un parinte sau niste prieteni sa va fie alaturi cand va este greu. S-ar putea sa vi se recunoasca meritele in public. Este un moment in care trebuie sa va ganditi la toate planurile pe termen lung pe care le aveti, si nu la cele cu rezultat imediat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca incercati sa rezolvati o afacere, veti inota impotriva curentilor, asa ca daca aveti optiuni de luat in calcul, lasati-va dus de val. Daca munciti la un proiect creativ, asigurati-va ca prezervati produsul pentru posteritate. Daca iesiti la pranz in interes de serviciu, nu va simtiti stanjenit, ci bucurati-va de el.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Actiunile inconsistente sau nedecise ale unei persoane vor avea efect asupra dumneavoastra si va vor face sa reactionati in acelasi mod. Puneti piciorul in prag si luati decizii care sa n-aiba legatura cu programele altor persoane.

Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa va promovati si sa le spuneti tuturor de talentele pe care le aveti. Daca sunteti modest, nu rezolvati nimic. S-ar putea sa aveti mari beneficii, atat financiare, cat si romantice, daca faceti acest lucru astazi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții