Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 3–9 Decembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 2 decembrie 2016 | 06:10



Horoscop Urania săptămâna 3–9 Decembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 3–9 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), toate ipostazele publice care îl privesc de un nativ vor fi resimțite ca o presiune sau ca o constrângere cu atât mai mult cu cât, chiar de la începutul acestei zile, Mercur în Capricorn va spori sobrietatea, responsabilitatea cu privire la decizii și la angajamente precum și rigoarea sau dorința de a nu lăsa nimic la voia întâmplării. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, sunt posibile frecvente întâlniri cu prietenii.

Schimbul de idei le poate fi util Berbecilor care, la rândul lor, vor dori să fie la curent cu ultimele noutăți. (Noutăți, nu mondenități!). Alteori, surpriza poate veni de la o persoană din cercul lor de apropiați care acționează sau face declarații uimitoare. Nota generală este de surpriză sau chiar șoc față de afirmațiile ori deciziile unui cunoscut. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, nativii se pot consacra preocupărilor care țin de conștiința sau sufletul lor. Deseori, îi va fura aleanul și, astfel, pragmaticii de ieri, vor deveni visătorii de mâine. Pe 7 decembrie, ei pot primi un ajutor esențial, un sfat sau o susținere eficientă și onestă de la o persoana care dorește și poate să facă bine sau să restabilească dreptatea , în principal prin funcția și autoritatea pe care o deține.

Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, se poate debloca o situație la nivelul contractelor sau al înțelegerilor verbale. În răstimpul 9/10 decembrie, Berbecii vor trece printr-o criză de conștiință care va fi mai superficială și mai scurtă sau mai profundă și de mai lungă durată, în funcție de vârstă și de evoluția personală în viață și în societate. Ea va pune problema adaptării la condițiile unui moment dificil prin care trec, luând în calcul avantajul sau justificarea unui compromis și va pune în evidență o stare de lucruri ce se degradează iremediabil. Pentru altă categorie de nativi, străinătatea poate fi cea care să explice elementul de constrângere de care vorbeam.


Horoscop Taur pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), nativii vor tinde spre logică și rațiune, răbdare și metodă, atenție și putere de concentrare în desfășurarea unor activități profesionale sau în procesele de învățare. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, se va observa o dinamică specială pe casa a X-a, a rolului social. Unii pot primi învestituri și onoruri, sau numiri într-o funcție, fapt ce va surprindă pe toată lumea, mai ales dacă persoana în cauză este tânără, are o experiență redusă ori nu corespunde, conform criteriilor în vigoare, acelei responsabilități.

Celor tineri acest peisaj astral le va fo cu deosebire favorabil după 7 decembrie, prin intervenția Micului Benefic care le va deschide calea spre ascensiunea profesională dorită, spre notorietate, succes, aplauze. Dar și Berbecii, la rândul lor, trebuie să fie la înălțimea momentului dând dovadă de curaj, spirit tânăr, inițiativă și pregătire profesională corespunzătoare. Altfel, această etapă va fi catalogată drept un succes întâmplător, nemeritat. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, sfaturi de taină cu prietenii și apropiații sau cu persoane care le fac bine prin căldura sufletească și încrederea pe care le-o insuflă. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, răstimp mai greu de suportat în planul sănătății (migrene, griji care le fură somnul, enervări și stări de spirit pe care trebuie să și le reprime).

Dintre multele cauze posibile, cel mai frecvente motive de îngrijorare vor fi legate de bani, plăți, salarizare, stabilitatea locului de muncă. Atenție sporită în perioada 9/10 decembrie cu privire derapajul unui conflict personal sau al unei dispute colective (asociați, colegi de contract) în care Berbecii se pot implica și care poate degenera spre un proces cu acuzații și complicații majore sau cu despărțirea de un colectiv în condiții furtunoase. Pe același fundal dezagreabil, pot evolua și relațiile deja viciate între soți care acum vor cunoștea un apogeu prin tonul și conținutul unor afirmații și acuzații sau prin pretențiile și amenințările care vor fi lansate.


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), preocupare constantă pentru bani, cheltuieli, de cele mai multe ori pe fondul unor venituri mai mici decât cele obișnuite sau al unor cheltuieli mai mari decât cele curente. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, perioadă interesantă, trăită intens, provocatoare prin deschiderile și perspectivele de viață afectivă pe care le conturează sau le susține. Vor fi avantajați de Trigonul Jupiter/Marte, pe semne de Aer, cei care desfășoară activități de creație, de compoziție sau de interpretare.

Ideea de bază este cea a maximei originalități, poate chiar a unei dezinhibări care să le permită să facă un salt în viziunea și metodele de exprimare artistică. Nu doar imaginația și inspirația vor fi la cote mari ci și forța interioară de expresie, capacitatea de a munci, de a face efort fizic sau intelectual (repetiții, filmări, spectacole, reprezentații, concerte, concursuri, festivaluri) la care se poate adăuga și stresul competiției de la care așteaptă o recompensă sau un succes. Pentru unii, o deplasare neașteptată în străinătate poate fi condiția materializării acestor „lovituri de maestru”. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, premize difuze ale exprimării unor intenții și idealuri sau de punere într-o lumină favorabilă a personalității lor. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, numeroase întâlniri cu prieteni.

Nu toate vor fi însă agreabile; de multe ori, discuțiile pot degenera în certuri și dispute. Pe parcursul acestor întâlniri, nativii pot observa tendințele și interesele personale care îi motivează pe unii dintre cunoscuții lor care contravin principiilor lor de viață. Ultimele zile două zile ale perioadei analizate se pot asocia cu probleme de stabilitate și de echilibru în cuplu, pe fondul unor tensiuni mai vechi care se reactualizează. Totuși, acolo unde harta nașterii unui Geamăn va rezona armonios cu tranzitele perioadei 8 – 10 decembrie, perechile neoficializate se vor putea stabiliza afectiv iar cuplurile „cu acte în regulă”, pot reveni la normalitate.





Horoscop Rac pentru săptămâna 3-9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), Racii vor fi rezervați și atenți la ceea ce fac partenerii lor de viață sau de afaceri. Ceva ce îi neliniștește îi face acum, pe acest tranzit astral, care le alimentează bănuielile, să se documenteze, să verifice, să facă analize și comparații pentru a sesiza detaliul care le-a scăpat și care, o dată identificat, să pună într-o altă lumină vechile parteneriate și colaborări. Perioadă limitativă sau restrictivă cu privire la declarații și depoziții în fața unor instituții abilitate să cerceteze sau să judece.

Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, fluctuații bănești; pentru unele persoane poate fi vorba de schimbări bruște ale veniturilor sau lichidităților. Aspectul poate căpăta reflexe favorabile după 7 decembrie, când, în sectorul banilor și avantajelor materiale rezultate din relația cu alte persoane, se va instala Micul Benefic, ce nu va întârzia să-și arate forța și valoarea. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, majoritatea celor născuți în zodia Racului vor face efortul de a se detașa de supărările care au pus stăpânire pe ei.

Cu toții vor dori să uite de necazuri, pentru câteva zile. Și, în speranța unei alinări, ei vor căuta vecinătatea artei, a culturii, a religiei, a învățăturii și a progresului prin luminare, purificare și calmare a spiritului. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, intensă dinamică socială. Viața publică, responsabilitățile și notorietatea vor fi factori importanți în viața multor persoane ce aparțin acestei zodii. Aceste premize au o legătură directă (mai precis se condiționează reciproc) cu aspectele de muncă. Atenție, că, în ciuda unor direcții generale favorabile în plan material, pe 9/10 decembrie, va funcționa un aspect extrem de prost. Astfel, nativii ar putea constata pagube provocate de copiii ori de persoanele dragi lor, pentru care ar putea fi nevoiți să plătească despăgubirile.



vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), zi în care nativii nu vor avea tragere de inimă pentru nici un tip de activitate practică. Nu doresc să fie harnici, nu au chef să demonstreze la locul de muncă, cât de buni și eficienți sunt ei. Starea lor de spirit va una morocănoasă și destul de ostilă schimbărilor (de program, de plan de lucru, de volum de muncă, de asumarea a unor noi responsabilități, de introducere ori de testare a unor utilaje noi, etc.). Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, soțul sau soția le pot face surprize, mai mult sau mai puțin plăcute dar le pot face și „figuri”, adică, să-i pună în fața unui fapt împlinit, a unei decizii care să-i lasă fără cuvinte.

Evenimente care ies din tiparul situațiilor obișnuite se pot petrece în viața acestor nativi dacă sunt implicați în procese, anchete, conflicte. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, confuzie cu privire la o decizie în plan material, financiar. Lipsește atât informația necesară cât și voința de a se implica, de a face efort pentru găsirea unei soluții. Din 7 decembrie, planeta Venus își va începe tranzitul prin casa a VII-a a relațiilor parteneriale ceea ce poate constitui o premisă astrală pentru un parteneriat (căsătorie, semnarea unui contact, integrarea într-un grup/colectiv de lucru etc.).

Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, nota generală a perioadei ar putea fi dată de lupta interioară care s-ar da în mintea lor cu privire la un plasament socio-profesional mai bun sau de a găsi modalitățile prin care acesta să fie dus la bun sfârșit prin eliminarea piedicilor care persistă. Una dintre ele este comunicarea defectuoasă, blocată sau drastic restricționată din varii motive. O altă ipostază ar putea veni de la piedicile și condițiile legate de locul de muncă. Nu luați decizii hazardate pe 9/10 decembrie cu privire la rude și/sau soț.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), universul afectiv nu va fi spectaculos. Multe Fecioare vor fi retrase, tăcute, concentrate pe problemele curente, nemulțumite de o stare de lucruri căreia nu-i pot da de cap. Îngândurarea lor poate fi cauzată și de felul în care se poartă copiii, de relațiile cu partenerul de suflet, de singurătatea cu care se luptă etc.

Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, se poate vorbi de un soi de trezire, de învigorare sau de „scânteie” care aprinde în mintea lor motivația de a acționa, de a lua decizii, de a riposta la provocări ori la lipsa de bani care va fi cel mai important motiv de stres. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, regimul relațiilor parteneriale este nesigur, presărat de îndoieli și răzgândiri și de o parte și de alta. Între soți, mai ales între cei aflați în conflict, sentimentele sunt amestecate, reacțiile imprecise făcând, astfel, inutil, orice demers al unui nativ de a pune piciorul în prag. Pe 7 decembrie, planeta Venus va începe să străbată casa a VI-a, legată de sănătate și munca de fiecare zi. Micul Benefic ar trebui să-i apere de suferință fizică sau de agravarea unei boli.

Datorită ei, cei care, la ora actuală, nu au un loc de muncă, pot găsi, pe neașteptate, până pe 3 ianuarie 2017, un plasament conform pregătirii lor profesionale. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, încercarea de a rezolva statutul unor bunuri comune (ieșirea din indiviziune, partaj, stabilirea unei sulte, transcrierea unei moșteniri, etc.) se poate realiza, cu greu, dar, totuși, se poate ajunge la liman, cu mare cheltuială nervoasă, cu certuri, cu amenințări sau chiar cu „mici mostre” despre ceea ce s-ar putea întâmpla dacă nativii nu vor ceda și nu vor face jocul unor rude ori persoane interpuse care-i reprezintă. Atenție la manevrele ascunse (înscenare, turnătorie, provocare) ce pot avea loc sau ale căror consecințe pot răbufni, la locul de muncă, pe 9/10 decembrie.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), griji activitățile curente din gospodărie care, chiar dacă au meritul de a restabili ordinea și curățenie în casă, nu stârnesc fericirea. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, în sufletul acestor nativi, se va insinua dorința de a evada din cotidian și din banal, de a face lucruri deosebite. Cei tineri vor căuta senzaționalul cu orice preț. Pentru unii, asta înseamnă un chef, o petrecere mai tihnită, ca „pentru maturi”; pentru alții va însemna dans, antren, excursii, sport.

Cei care activează în domenii care presupun creativitate, talent, inspirație și sensibilitate vor da dovadă de multă ingeniozitate, de curaj în abordarea unui rol, a unei partituri. Totuși, cele mai avantajate meserii și activități artistice vor fi cele legate de „cuvânt”: scrisul sub orice formă, presa, inclusiv televiziunea și radioul, apoi scena, în special teatrul și filmul. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, sănătatea și munca nu par a fi tulburate de tranzite, în mod special. Câte un nativ se poate simți lipsit de vlagă și de entuziasm.

Indiferenți la tot ce e jurul lor, vor prefera somnul, moleșeala și inactivitatea. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, în căminul conjugal se pot manifesta mici nemulțumiri, schimburi de cuvinte sau de priviri semnificative, încărcate de reproș, ale unuia ori altuia dintre soți. O notă aparte o reprezintă casa a III-a a primei școlarități, a examenelor legate de absolvirea unor forme de perfecționare profesională, de drumuri și comunicare. De aici, dirijorul aspectelor astrale, Saturn va face întreaga săptămână viitoare două rânduri de sextile (aspect armonic, minor): unul cu Jupiter, spre Balanță și altul cu Marte spre Vărsător, încheind astfel, un Mic Triunghi al Oportunităților care poate funcționa admirabil sau, măcar, profitabil și armonios.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), tendințe resimțite de nativ, mai acut sau mai slab, de a se izola de lume, de a nu participa la conversații, de a nu vorbi prea mult dar vor rămâne într-un soi de „pândă”, atenți la ideile care se enunță în preajma lor și la evenimente care se consumă pentru a le surprinde nuanțele și detaliile revelatoare. Lipsa de entuziasm îi transformă în persoane mai puțin vesele la masă, la o întrunire, la o petrecere. Vor „scurta” drumurile programate mai de mult, le vor amâna pe cele nou apărute în orizontul lor de așteptare.

De aici și lipsa de susținere astrală pentru cei care se vor prezenta la probe orale pe fondul unor examene și vizionări. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, continuă seria surprizelor pe care o rudă le poate oferi nativilor; ele s-ar putea intensifica după 7 decembrie când Venus va intra în sectorul casei a IV-a, alăturându-se, fie și de la distanță, planetei Marte. Pe această direcție, este de reținut riscul unor întâmplări nefericite prin care ar putea trece un membru al familiei Scorpionului sau care îl pot angaja pe el, direct. Atenție, la accidentele casnice (scurt-circuit, pană de curent, arderea rezistenței, stricarea aparaturii electrice, etc.).

Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, sentimente amestecate, difuze, greu de catalogat și un fond de instabilitate și amărăciune interioară. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, nervi și harababură la locul de muncă, lucrări executate în grabă care conțin erori ce vor impune refacerea procedeelor spre exasperarea nativilor. O situație aparte, care le poate părea nativilor, după ce se va fi petrecut, fără nici o explicație. O răsturnare de situație cu privire la bani sau cu consecințe asupra veniturilor. Cauzele, conjunctura ca și persoanele care au generat respectiva situație vor rămâne, mult timp, necunoscute sau doar intuite.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), zi banală, petrecută cu gândul la coșul zilnic. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, perioadă în care nativii pot valorifica o idee sau o informație esențială care le este furnizată direct, în scopul de a-i ajuta, sau la care ajung întâmplător, ca un noroc, ca un „făcut al sorții”. Vești speciale, neașteptate la un drum sau în legătură cu un drum pe care trebuie să-l facă, intempestiv.

Chiar dacă, în linii mari, tranzitul le este favorabil nativilor, Săgetătorii trebuie să-și tempereze dorința sau plăcerea de a epata, de a șoca, ori de câte ori se vor exprima în public sau pentru public (deci și în scris), cu atât mai mult cu cât, din 7 decembrie, în acest sector va începe să fie resimțită influența astrală a planetei Venus, care va avea tendința de a amplifica orice trăire, orice formă de exprimare și comportament împingând-o, riscant, spre zona exagerării, a lipsei de măsură. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, probleme de familie, ale părinților, ale rudelor apropiate nu vor ieși din tiparul cotidian.

Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, multă mobilizare interioară, ambiție și chiar orgoliu, ori de câte ori va fi vorba de o prestație scenică, de un spectacol, de o performanță artistică sau de o întâlnire sportivă. Nota generală a săptămânii va fi dată de sextilele pe care Saturn le va realiza cu Jupiter și Marte și care, prin intermediul acestui Trigon al Micilor Oportunități, vor pune și mai solid, bazele unei evoluții personale favorabile al cărei profil indică sfârșitul unui blocaj, depășirea unei bariere de neputințe și anihilarea unui șir de ghinioane, valabil întreaga săptămână dar, mai ales, între 8 și 10 decembrie. Atenție, între 9 și 10 decembrie, cu privire la o inițiativă hazardată sau la un necaz premeditat de un dușman, competitor sau rival etc.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), gânduri și considerente care privesc un aspect important din existența nativilor îi poate face să inițieze un schimb de opinii, o consulare, o sfătuire cu privire la o chestiune domestică, locativă, funciară sau strict relațională, în perspectiva un factori de risc ce pot opera imediat sau pe termen lung. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, Capricornii pot face o constatare surprinzătoare cu privire la tariful unui serviciu, prețul unei achiziții ori cuantumul unei taxe care are menirea de a le schimba planurile, prioritățile sau chiar momentul când doreau să ducă la bun sfârșit proiectul, despre al cărui cost, află acum, date noi.

Nu vă grăbiți să rezolvați într-o zi - două pentru că, din 7 decembrie, în acest sector al banilor, își va începe tranzitul Micul Benefic, ceea ce poate fi nu doar promisiunea ci și siguranța astrală, că după, acea dată, până pe 3 ianuarie 2017, veți găsi o formulă onorabilă de rezolvare. Și, cu nici un chip, nu împrumutați bani de la prieteni sau oameni dubioși și nu faceți tranzacții sau angajați promisiuni de vânzare - cumpărare între 8 și 10 decembrie. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, discuții în van, pierdere de timp în analize, variantelor și ipotezelor.

Un drum pentru o verificare concretă, „pe teren” a unei situații, pentru o confirmare sau pentru o discuție purtată față în față cu o persoană și nu telefonic sau prin alte mijloace de comunicare la distanță, ar putea fi binevenite. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, nervi din motive ce pot fi spuse cu voce tare sau care nu au „vocație publică” în legătură cu tot ceea ce ține de rude, relații de familie, interese patrimoniale, casă, locuință etc. Posibile situații neplăcute în care un Capricorn poate fi pus de o persoană cunoscută, de care a fost apropiată în trecut și cu care mai ține legătura.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), zi fără spor, fără chef de viață, fără orizont, fără așteptări, fără împliniri. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, moment de expansiune al Eu-lui. Nativii vor fi într-o formă excelentă, vor deborda de energie, entuziasm, talent și inspirație. O perioadă în care vor fi încrezători în stea lor, în destinul lor, în calitățile lor, în capacitatea lor de a se descurca.

Starea aceasta de bine, uneori poate chiar de fericire precis motivabilă va continua, la cote și mai mari, din 7 decembrie, prin intervenția în sectorul lor zodiacal natal al planetei Venus, care, în postura de Mic Benefic, va acționa atât cât îi va permite momentul și raportul cu harta nașterii fiecărui nativ, în sensul refacerii de sine, al progresului, al succesului, al stabilizării pe o direcție sănătoasă de viață. Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, nu este exclus ca Vărsătorii să găsească sprijin financiar la o cunoștință sau dorințele lor să aibă ecou în urma unui demers legal, la o instituție a statului. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, inițiativă și mobilitate, plăcere de a se „mișca”, de a circula, de a călători.

Energia canalizată pentru rezolvarea unui noian de treburi mărunte dar necesare. Atenție la perioada cuprinsă între 8 – 10 decembrie cu privire la relația reversibilă persoană/funcție. Cei care au deținut ranguri și demnități ori sunt încă în funcție pot trece prin clipe grele: ar putea fi aspru criticați, ar putea face subiectul unor scandaluri cu ecou în public. Acest tranzit astral ar putea atrage și alte evenimente neplăcute: să fie destituiți, să-și dea demisia sau să li se retragă o serie de însărcinări și responsabilități publice. Sunt de evitat, întreaga săptămână, abordările radicale în întrunirile publice și vehemența în dialogurile oficiale.


Horoscop Pești pentru săptămâna 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 3 decembrie (până la ora 21:44'), din nou, Peștii sunt plictisiți și dezamăgiți de prieteni, în general, sau doar de unii, în particular. Nu-i mai puțin adevărat că și ei văd lumea cu ochi critici, nefiind înțelegători cu greșelile altora. Din seara zilei de 3 decembrie până pe 6 decembrie dimineața, universul interior al Peștilor devine, brusc, o lume de basm. Depinde acum, de la caz la caz, în funcție de vârstă, meserie, aspirații,î n ce culori și cu cine se populează această feerie.

Nu este vorba de vise, himere sau speranțe nerealiste ci este vorba de o adevărată capacitate de refacere personală prin asumarea unor planuri, proiecte, propuneri care mobilizează toate resurse unui nativ. Acesta, la rândul lui, se va simți bine, în postura de persoană activă, implicată, dinamică, plină de inițiativă care face ce-și dorește și nu ce-i dictează alții. Această stare constructivă, de efervescență, va dura până la începutul lunii ianuarie 2017, când planeta Venus va părăsi casa a XII-a, locuită de Vărsător, și va intra în zodia Peștilor, dându-le nativilor posibilitatea să pună în practică acest proces de elaborare și construcție de sine.

Din 6 decembrie (după ora 06:31') până pe 8 decembrie la prânz, Luna va aduce o adiere de sensibilitate, de emoție, de subtilitate. Poate că, bombardați dinspre Vărsător cu atâtea influxuri (Marte și Venus în tranzit), nativii vor avea nevoie de răcoarea acestei brize astrale. Din 8 decembrie (după ora 12:16') și 9 decembrie, Peștii vor avea preocupări pragmatice: banii și beneficiile obținute din mici tranzacții ocupându-le tot timpul. Atenție la ce se va întâmpla între 8- 10 decembrie, pe casa ridicării în rang prin exercitarea profesiei și meseriei: este posibil un succes, se poate ivi o șansă, poate fi acceptată o ofertă, se poate valorifica în plan personal o conjunctură favorabilă, generală.


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 3–9 Decembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții