Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 1 Februarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 31 ianuarie 2017 | 05:45


Horoscop de azi Miercuri 1 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 1 Februarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare. Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii. Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana. Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala. Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra. Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati. Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Beneficiul dumneavoastra opereaza in domeniul banilor, aratand ca o deschidere in afaceri poate influenta in bine in mod imprevizibil, venituri directe. Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere. Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate. Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor. Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati. Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea. Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor. Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții