Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 22 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 22 ianuarie 2017 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 22 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 22 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Numai atitudinea ta exuberanta in fata vietii te face sa scapi basma curata, avand in vedere felul in care te joci cu focul in ultima vreme. Nu mai e mult pana cand va trebui sa te asezi si sa alegi un sens unic in viata ta.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Vei cauta un plan destul de conservator pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Asculta-ti instinctul cand iti spune ca trebuie sa o iei incet. Actiunile pripite sunt daunatoare astazi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te vei lovi de dezacordul unui prieten intr-o chestiune destul de importanta pentru tine. Conflict de interese, pareri diferite si disensiuni vor crea tensiuni care s-ar putea sa strice o anumita relatie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca reusesti sa indepartezi valul destul de idealist pe care l-ai aruncat asupra relatiilor pe care le ai, s-ar putea sa ajungi intr-un punct foarte matur, in care ii accepti pe cei din jur pentru ceea ce sunt cu adevarat. Nu mai cere oamenilor sa se ridice la asteptarile tale, care, ce e drept, sunt cam utopice!



Horoscop pentru femeia din Leu

Incerci prea mult sa schimbi parerile unei persoane apropiate. Lasa-l sa gandeasca si sa creada in ce vrea. Cu cat insisti mai mult, cu atat il vei indeparta mai mult!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se spune ca vorbele nu inseamna mult, dar astazi, cei din jur se vor lupta sa le auda pe ale tale. Fie pentru ca pretuiesc parerea ta, fie pentru ca isi doresc sa te poata contrazice, ti se vor cere pareri. Asa ca pregateste-te sa fii tras sau trasa de maneca din toate partile!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va fi o zi in care vei fi fortata de cei din jur sa fii direct si clar in legatura cu ceea ce ganddesti. Mastile si ascunzisurile nu mai au efect, pentru ca i-ai plictisit cu ele. E cazul sa lasi garda jos si sa te arati exact asa cum esti tu!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atunci cand vine vorba de chestiuni legate de munca, vei intampina opozitie. Cineva iti pune la indoiala autoritatea si capacitatea de a lua decizii corecte. Va trebui sa dovedesti contrariul, sau sa te retragi fara prea mult taraboi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Treci printr-ul blocaj emotional, pentru ca te ingrijoreaza viitorul tau sau al unei persoane apropiate. Stresul se elibereaza foarte bine prin activitate fizica, asa ca nu ar fi rau sa incepi sa practici un sport, care sa iti ia gandurile de la astfel de griji.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aceasta zi creativa ar trebui sa iti aduca multa satisfactie, cata vreme te gasesti in compania unor persoane care gandesc similar cu tine. Nu sunt favorizate contradictiile si conflictele de orice natura. Armonia e cuvantul care te defineste astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Iti pierzi motivatia necesara pentru a duce la bun sfarsit un anumit plan, in mare parte din cauza unei situatii nefaste din camin. Nu lasa genul acesta de probleme sa iti afecteze planurile profesionale, pentru ca iti incetinesti, cu buna stiinta, ascensiunea.

Horoscop pentru femeia din Pești

Traiesti o zi foarte intensa, datorita energiei fizice pe care o ai. Simtul aventurii te face sa te avanti in tot soiul de activitati destul de riscante. Actionezi conform instinctului de moment, in loc sa te opresti putin si sa gandesti lucrurile.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții