Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 24 ianuarie 2017 | 05:19


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simti ca, legat de o anumita problema din viata ta, ti-ai pierdut rabdarea. E cazul sa analizezi in liniste felul in care decurg relatiile tale. E o perioada buna pentru a afla mai multe despre afectiune, implicare, compromis.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu e cazul sa fortezi nota pe problemele financiare. Ar fi mai bine sa amani deciziile in acest sens, pentru ca te asteapta ceva pierderi, care se vor accentua daca nu ai mintea destul de limpede. Si, astazi, numai limpezi nu iti sunt gandurile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te vei gasi intr-o situatie care iti va atinge o coarda sensibila. Fie cineva din trecut la care ai tinut mult iti da un semn care te tulbura, fie intalnesti pe cineva care are exact acelasi efect asupra ta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Crezi ca e o persoana care vorbeste despre tine? Gandeste-te mai bine: toata lumea vorbeste despre tine azi! O anumita deciza incita spiritele in anturajul tau si devii, involuntar, subiectul fierbinte al zilei.



Horoscop pentru femeia din Leu

Placeri neasteptate, noi prieteni sau o atitudine mai jucausa in relatia ta fac aceasta perioada deosebit de incitanta pentru tine. Vrei o pauza de la rutina ta si dispozitia ta spre spontaneitate si noi experiente e exact lucrul de care aveai nevoie pentru a iesi din monotonie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exista o persoana care nu e de acord cu tine si care tine sa sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Inteleg ce spui, dar nu rezoneaza cu tine. Nu inseamna neaparat ca incearca sa iti puna bete in roate, asa ca nu te grabi sa iti indrepti dusmania fata de el!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cand vine vorba de idealuri si de lucruri inradacinate de educatie, constati ca nu mai stii exact ce sa crezi si ce sa astepti. Ai trait pana acum cu unele conceptii care par sa se darame, odata ce pasesti in lumea reala. Uneori, trebuie sa luptam cu ceea ce credem, pentru a obtine ceea ce dorim.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Multumita prietenilor tai, reusesti sa te destinzi pentru un timp. Iti pun la cale o surpriza, pe cat de brusca, pe atat de placuta. Atitudinea pozitiva va atrage lucruri pozitive!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ar fi o idee buna sa iti notezi astazi toate ideile care iti trec prin cap, pentru ca vei fi lovit de o inspiratie cu care nu o sa te mai intalnesti des. Nu omite detalii si nu pierde foaia asta, se va dovedi valoroasa in zilele urmatoare!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cineva incearca sa profite de tine si tu nici nu iti dai seama. In incercarea de a fi pe placul tuturor, nu mai tii cont de faptul ca nu toti oamenii au intentii bune.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Tot soiul de distrageri te obosesc si te aduc in punctul in care nu reusesti sa iti faci treaba cum trebuie din aceasta cauza. Vrei sa faci multe si, pana la urma, nu reusesti sa faci nimic. Evalueaza-ti obiectivele si incearca sa iti stabilesti drumul, in functie de ele.

Horoscop pentru femeia din Pești

Lumea ta va fi populata de oameni ciudati si vei vedea ca poti fi foarte popular intr-un mediu in care nu te asteptai sa fii apreciat sau apreciata. Descoperi in tine ceva nou, care te uimeste, dar te si impresioneaza placut.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții