Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 25 ianuarie 2017 | 05:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simti ca, in ce priveste viata amoroasa, ti-ai platit datoriile. Asa ca, urmatorul pas e acela de a pune piciorul in prag si de a cere ceea ce ti se cuvine. Daca te-ai conformat situatiei si tot nu ai obtinut ceea ce ai vrut, poate ca e cazul sa schimbi foaia.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai tendinta sa treci peste o problema legata de munca, fara sa ii acorzi prea multa atentie. Din pacate, cineva e cu ochii pe tine si iti urmareste exact aceste scapari, pentru a te pune la zid. Nu e o perioada buna pentru a fi neglijenta!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei stabili o conexiune emotionala cu un vecin sau cu cineva mai apropiat, frate sau sora. Nu iti permite sa te lasi influentata de experiente trecute, pentru ca fiecare relatie e diferita. E bine sa traiesti prezentul asa cum e si sa lasi trecutul in urma!


Horoscop pentru femeia din Rac

Un prieten sau un coleg te pune in umbra. Daca asta te nemultumeste, poate ca putina viclenie nu strica: fa tot ce poti sa il ajuti, dar asigura-te ca cei din jur vad asta. In felul asta, cei din jur te vor vedea ca pe o persoana care ii ajuta pe ceilalti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Alege-ti cu grija responsabilitatile. Ceea ce azi iti pare la indemana, pe viitor iti poate da mari batai de cap. Ai grija la felul in care iti ierarhizezi prioritatile!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi a surprizelor, a socurilor si a curselor pline de neprevazut. Din fericire, vor urma zile mai calme, care sa iti permita sa te recuperezi de pe urma acestei perioade mai tumultuoase.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

In avantul tau de a-i convinge pe cei din jur ca ai dreptate, nu faci decat sa ii indepartezi pe toti. Nu mai fi atat de fixat sau fixata in a dovedi ca cei din jur se inseala. Chiar daca ai dreptate, poti sa iti alegi cu grija cuvintele, in asa fel incat sa nu ii ranesti, in argumentarea ta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu te entuziasma si nu fa planuri prea marete, mai ales cand acestea includ si terte persoane. De obicei, e greu sa aduni oameni cu interese si activitati diferite in acelasi loc, la aceeasi ora. Reuninunea cu prietenii s-ar putea sa fie amanata, spre dezamagirea ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O oportunitate in cariera isi face aparitia si tu nici macar nu o bagi in seama. Daca esti angajat in oricare alt context afaceristic, toate deciziile pe care le iei vor functiona in favoarea ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nivelul tau ridicat de energie provoaca multe situatii incurcate astazi. Incepi un lucru, nu il termini, te apuci de altul si tot asa, pana cand totul in jurul tau devine un haos. Incetineste ritmul si incearca sa eviti asumarea riscurilor!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ca sa iti duci la bun sfarsit propriile teluri, va trebui sa lucrezi in echipa. Nu te incanta ideea, dar trebuie sa treci prin toate etapele, inainte de a ajunge acolo unde iti doresti de mult, adica in varf!

Horoscop pentru femeia din Pești

Esti perceput gresit de cei din jur, avand in vedere ca ceea ce incerci sa demonstrezi pare sa ajunga distorsionat la interlocutorii tai. E cazul sa folosesti si tacerea ca o arma, sa asculti, in loc sa vorbesti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții