Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 ianuarie 2017 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Inca ai distractia si petrecerile in minte si nimeni si nimic nu te poate intoarce de la aceasta dispozitie. Ca sa nu mai vorbim de energia pe care ti-o da un anumit triunghi amoros in care te-ai invartit si in care te vei mai regasi in urmatoarea perioada.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu amana plata unei datorii, mai ales daca e vorba de un prieten. Trebuie sa iti pastrezi onoarea intacta si sa iti respecti cuvantul dat. Cu atat mai mult, nu te infunda in si mai multe datorii!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca aplici o intorsatura neasteptata unei chestiuni care pare sa nu aiba rezolvare, atragi respectul multor persoane astazi. Chiar daca asta inseamna sa te camuflezi si sa iti ascunzi trairile. Cei din jur iti vor accepta punctul de vedere.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu e din vina ta ca lucrurile nu raman asa cum erau de prevazut. Ceea ce parea palpabil cu putin timp in urma se dovedeste a fi o simpla iluzie. Lucru care te debusoleaza. Nu ar trebui sa iti mai pui sperante atat de mari in planuri care nu depinde numai de tine.



Horoscop pentru femeia din Leu

Felul in care cheltui banii necesita multa atentie astazi. E bine sa ii ajuti pe cei din jur, dar nu trebuie sa te lasi pe tine pe locul 2. Si sfere din viata intima se cer revizuite. Planuri - acesta e cuvantul de ordine al zilei.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai asteptari mari de la relatiile tale cele mai profunde, lucru care ii pune pe cei dragi sub presiune. Nu e usor sa sti ca cineva iti supravegheaza cu ochi de vultur fiecare miscare, asa ca nu ii supune la asemenea tratament exigent!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca te nemultumesc conditiile de la munca, e cazul sa faci ceva in legatura cu asta. Discuta cu sefii, lupta pentru ceea ce iti doresti. Nu lasa sovaiala sa te impiedice sa obtii ceea ce ti se cuvine.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi activa, atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Ai o mare dorinta de a schimba idei, cunostinte, pareri si nazuinte. Te apuci de un sport nou, care te stimuleaza din punc de vedere fizic.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, constientizezi faptul ca exista o mare diferenta intre tine si cei din jur. Asta poate induce un sentiment de izolare, solitudine, dar, in timp, vei gasi si persoane care sa iti impartaseasca punctul de vedere.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Urmeaza o zi, sau poate chiar doua, in care o stare de confuzie te va domina. Din aceasta cauza, iti pui sub semnul intrebarii deciziile de pana acum. Nu stii daca alegerile facute sunt cele corecte si te intrebi daca nu cumva lucrurile ar fi fost mai bune daca mergeai pe alta cale.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Visele si fanteziile tale nu pot fi transformate in realitate fara spirit de initiativa. Asa ca, incearca sa nu mai visezi cu ochii deschisi si sa treci, odata si odata, la actiune!

Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi in care sunt favorizate inceputurile proaspete in plan sentimental. Cei singuri incep sa simta fluturi in stomac, cei care se afla intr-o relatie vor simti o revigorare a atmosferei in plan intim.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții