Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 27 ianuarie 2017 | 05:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai parte de multe discutii lejere, relaxante, care iti imbunatatesc statutul social. Astazi, nu trebuie sa uiti ca o atitudine prietenoasa iti poate aduce mai multe castiguri decat faptul ca ai dovedit cuiva ca ai avut dreptate.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa faci o excursie, dar faptul ca e numai din obligatie, te face sa vezi perspectiva in tonuri destul de sumbre. Iti doresti sa faci orice altceva in afara de asta, asa ca nu reusesti sa te bucuri nici macar de cele cateva parti bune ale acestei escapade din rutina.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa ai incredere in inteligenta ta, pentru ca ideile tale par a fi receptate pozitiv, dar trebuie sa ai indrazneala sa le sustii. Intuitia si atitudinea increzatoare sunt atuurile care te pot ridica in ochii sefilor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Pui la indoiala actiunile parintilor, ale angajatorilor si ale celor care te coordoneaza in general.Pastreaza-ti integritatea si, daca e posibil, increderea in propriile fortei. Chiar daca e descurajant sa nu gasesti sprijin in cei din jur, te poti baza pe tine mai mult decat crezi!



Horoscop pentru femeia din Leu

Ai tot planuit sa iti schimbi locuinta, dar de la a gandi la a face, e cale lunga. Descoperi ca demersurile in acest sens necesita mult mai mult efort decat te asteptai. Vei avea nevoie de multa rabdare, ca sa iti duci planurile la bun sfarsit.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu accepta refuzurile si continua sa insisti! E singura metoda prin care astazi vei obtine ceeea ce iti doresti! Nu ai nici timpul, nici mediul propice pentru a incerca abordari subtile! Mergi direct la tinta si vei obtine ce vrei!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Viata ta sociala e de-a dreptul electrica astazi. Faci impresie buna oriunde te duci, asa ca solicitarile din diverse surse nu vor intarzia sa apara. Esti centrul de interes al grupurilor pe care le frecventezi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E bine sa iti calculezi pasii, pentru a putea preintampina orice situatie nefasta. Cumparaturile impulsive nu te vor ajuta sa capeti decat satisfactii de moment. Nu e o perioada buna pentru achizitii noi, dar e o zi perfecta pentru un plan de bataie in plan financiar.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astrele favorizeaza un soi de atitudine increzatoare generala astazi, dar tu pari a fi pe culmile ego-centrismului astazi. Ar fi bine sa te cobori mai aproape de pamant, pentru ca te vei lovi de pragul de sus si va fi dureros!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, arati lumii o fata pe care nu o stie nimeni. Asta pentru ca lasi armura jos si demonstrezi ca poti fi o persoana calda, afectuoasa si plina de compasiune fata de cei din jur. Masca dura e lasata la o parte pentru o zi, pentru a le arata celor din jur ca merita sa incearca sa te cunoasca mai bine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai o dispozitie visatoare, care te face sa iti imaginezi lucruri care, de fapt, nu exista. Ar fi bine sa lucrezi mai mult la viziunea ta asupra lumii si sa nu iti mai permiti sa vezi lucrurile atat de irealist.

Horoscop pentru femeia din Pești

Mintea iti sta numai la casatorie, intemeierea unei familii si la linistea unui camin implinit. Nevoia de afectiune de face sa intri intr-o relatie nu prea sanatoasa.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții