Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Cele mai fericite zodii din luna Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 5 februarie 2017 | 07:07


Horoscop Urania luna Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Februarie 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cuadratul dintre Mercur şi Uranus de pe 1 februarie 2017 te impulsionează să nu stai o clipă locului, să te laşi în voia unei efervescenţe mentale ce te poate aduce chiar în preajma stresului! Cu toate că nu te poţi împiedica să faci neîncetat faţă unor provocări intelectuale incitante, se impune să îţi rezervi câte un respiro, câte o pauză menită desluşirii semnificaţiilor înfruntărilor tale cu ceilalţi.

Plăcerile, distracţia, atracţia faţă de frumuseţile lumii tind să te acapareze din 3 februarie, ca efect al tranzitului lui Venus în Berbec. Deschis şi sensibil faţă de tot ce te înconjoară, eşti înclinat să vezi mereu numai partea plină a paharului sau numai aspectul pozitiv al oricărei imprejurări ori conjuncturi de viaţă. Această atitudine îi încurajează pe cei din jurul tău să-şi păstreze optimismul şi să te aprecieze, să te placă, să-ţi caute frecvent tovărăşia. Cu toate astea, pari să fii preocupat constant de îmbunătăţirea imaginii personale, a modului cum eşti perceput de alţii.

Horoscop Berbec februarie - Dragoste şi cuplu

Farmecul şi nonşalanţa cu care te mişti prin lume îţi crează oportunităţi nemaipomenite în dragoste sub impactul prezenţei lui Venus, odată cu 3 februarie, în prima casă a Berbecului. Poţi începe cu uşurinţă o idilă cu o persoană atractivă atâta vreme cât eşti disponibil să te ataşezi emoţional, sentimental de ea şi să scapi de un anume narcisism inspirat de Venus. Dacă ai un partener, acesta pare să se reîndrăgostească de tine, să îţi ofere o atenţie specială, fără să fie însă ocolit de fiorii geloziei.

Aspectul retrograd preluat de Jupiter din 6 februarie 2017 în Balanţă poate afecta o legătură de cuplu înfiripată de puţin timp. Este posibil ca unul din parteneri sau amândoi să manifeste un individualism exacerbat ce face imposibilă adâncirea împărtăşirii efective ori poate provoca chiar o despărţire în urma unei certe violente. Din fericire, astfel de efecte negative apar numai la debutul acestui tranzit retrograd. Pe măsură ce Jupiter se mişcă inversat în a şaptea casă a Berbecului, apele se liniştesc în viaţa amoroasă, şi este de aşteptat ca în orice tip de relaţie în doi, incipientă sau consacrată, să guverneze o crescândă seriozitate şi dedicare reciprocă.

Pe 11 februarie, sub efluviile Lunii pline din a V-a ta casă, eşti dăruit cu un magnetism aparte, ce îţi facilitează o nouă poveste de dragoste. Dacă eşti parte a unui cuplu, pasiunea din relaţia cu partenerul tău îţi prilejuieşte clipe memorabile.

Horoscop Berbec - Muncă și bani

În această lună, viaţa profesională poate avea de suferit din pricina tendinţei venusiene de a-ţi oblitera sarcinile şi responsabilităţile. Poţi depăşi un astfel de impediment cu ajutorul unui coleg de muncă care-ţi este şi prieten devotat. Accesele sporadice ale voinţei trebuie să fie ţinute sub control astfel încât că nu-ţi prejudicieze relaţiile cu colaboratorii ori şefii.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pe 26 februarie 2017, Luna nouă din aceeaşi a XI-a casă a Taurului marchează o intensificare a tendinţelor anterioare. Eşti dornic să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru prieteni, mai ales că reuşeşti să discerni care-ţi sunt cei adevăraţi. Mai mult decât atât, ai ocazia să închegi noi amiciţii, cu oameni aflaţi pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine, animaţi de aceleaşi crezuri ca şi tine.

Mercur, amplasat începând cu aceeaşi zi de 26 februarie în Peşti, continuă să-ţi furnizeze satisfacţii şi împliniri graţie prietenilor intimi. Pe de altă parte, treci printr-o perioadă propice reevaluării, analizării stadiului actual al existenţei, reconsiderării viitorului, destinului pe care vrei să ţi-l croieşti.

Horoscop Taur - Dragoste şi cuplu

Dragostea se complace în taine, şoapte şi ascunzişuri din 3 februarie 2017, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Berbec şi a XII-a casă a Taurului. Unii nativi singuri pot fi atraşi într-o idilă secretă, desfăşurată în spatele culiselor lumii, pe când alţii, mai puţin norocoşi, sunt pe cale să fie stăpâniţi de o iubire faţă de cineva care le este inaccesibil ori de una pe care nu reuşesc să o dea în vileag din pricina unei timidităţi exagerate. Nativii aflaţi într-o conexiune de cuplu sunt, de asemeni, băftoşi sau nu în viaţa sentimentală în funcţie de tipul de împărtăşire afectivă cu partenerul lor. Astfel, unii dintre ei pot avea probleme în relaţia în doi sau pot ajunge chiar şi la o despărţire din cauza comunicării defectuoase cu tovarăşul de viaţă, iar alţii pot profita de acest aspect astral pentru a-şi îmbunătăţi legătură de cuplu printr-o retragere relativă, împreună cu partenerul lor, din mijlocul activităţii sociale.

Horoscop Taur - Muncă şi bani

Din 6 februarie 2017, Jupiter retrograd în Balanţă şi a şaptea casă a Taurului te poate aduce, în special la începutul acestui tranzit, în situaţii dificile în zona profesională, care au scopul de a te îndruma să-ţi estimezi cu luciditate şi realism ţelurile din carieră. Nu trebuie să le urmezi cu impulsivitate, ci să îţi creezi o strategie în drumul spre materializarea lor.

Mercur, prezent odată cu 7 februarie în Vărsător, îţi este de ajutor în soluţionarea unor eventuale probleme ivite în prima fază a ciclului jupiterian. Eşti în măsură să ştii cu exactitate ceea ce ai de făcut, să-ţi abordezi cu simţ practic traseul profesional. În plus, discuţiile cu toate cărţile pe masă cu amici, rude ori şefi au darul să-ţi lămurească cu obiectivitate aspiraţiile şi modul cum le poţi atinge.



Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Din 3 februarie 2017, sub auspiciile tranzitului lui Venus în Berbec şi a unsprezecea casă a Gemenilor, ai prilejul să-ţi înfiripi noi relaţii de prietenie stând sub semnul unei mari călduri afective şi a orientării spre interese comune. Eşti mai puţin focalizat către ţelurile individuale şi tinzi să faci gesturi insolite de generozitate pentru amicii care ţi-au dovedit nu o dată loialitatea şi onestitatea.

Horoscop Gemeni - Dragoste şi cuplu

Viaţa amoroasă este senină, dar cumva lipsită de patetism, de fiorii unei patimi foarte fierbinţi odată cu 3 februarie, în decursul călătoriei lui Venus în a XI-a ta casă. În cuplurile formate domneşte o atmosferă de armonie, bună înţelegere şi sinceritate. În acest context astral, adeseori cei doi parteneri îşi unesc eforturile spre stabilizarea conexiunii lor, inclusiv din punct de vedere material. Gemenii singuri au ocazia să se implice într-o idilă împreună cu cineva cunoscut prin intermediul unui amic sau cu o persoană de care îi lega până acum o relaţie de prietenie.

Începând cu 6 februarie 2017, Jupiter străbate retrograd meleagurile Balanţei şi ale celei de-a cincea case a Gemenilor, într-un tranzit care, îndeosebi la început, poate acutiza problemele dintr-o legătură de cuplu deja şubredă. Dacă nativii dintr-o conexiune de acest fel pot ajunge la o despărţire care, în ciuda unor eventuale suferinţe iniţiale, este debun augur, cei ce şi-au clădit un fundament solid în dragoste au oportunitatea să se bucure tot mai mult de împărtăşirea afectivă cu tovarăşul lor de viaţă, să-şi reconfirme că au făcut cea mai bună alegere posibilă în iubire.

Horoscop Gemeni - Muncă şi bani

Soarele tranzitează din 18 februarie 2017 sectorul astrologic al Peştilor şi a zecea casă a Gemenilor, aşa că ai în faţă un interval de timp de-a lungul căruia ambiţia din plan profesional ajunge la cote foarte înalte. Poţi să-ţi lărgeşti sfera de influenţă, atât datorită creativităţii ce-şi pune amprenta asupra activităţii tale, cât şi a oportunităţii de a intra în contact cu persoane influenţe.

Progresul în carieră îţi este facilitat pe 26 februarie 2017 de punerea la treabă a talentelor, resurselor tale interioare, sub vibraţiile Lunii noi din Peşti. Este vremea să-ţi demonstrezi competenţa într-un job mai vechi sau să te îndrepţi spre un loc nou de muncă, mai potrivit aptitudinilor, înzestrărilor tale.

Activitatea profesională continuă să-ţi fie favorabilă în urma vizitei pornite de Mercur, tot din 26 februarie, în aceeaşi a X-a casă a Gemenilor. Ai ocazia să-ţi optimizezi comunicarea cu colegii de muncă, să colaborezi mai strâns cu ei, să te dedici unui proiect de mare anvergură şi să începi un curs de perfecţionare profesională. Nu te lasă obstrucţionat de detalii nesemnificative, lipsite de importanţă!

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Căminul, familia pot fi niţel zguduite la începutul tranzitului retrograd, demarat de Jupiter pe 6 februarie 2017, în Balanţă şi a patra casă a Racului. Este posibil să ai câteva dificultăţi ori amânări în privinţa cumpărării unei case sau a mutării într-o altă locuinţă, eventual într-o altă localitate ori ţară. Astfel de impedimente pot fi însă depăşite cu uşurinţă dacă nu te laşi pradă descurajării şi eşti perseverent. După o perioada iniţială de neînţelegeri, nişte rude apropiate sunt pe cale să te călăuzească spre o oportunitate în afaceri sau în profesie.

Horoscop Rac - Dragoste şi cuplu

Dragostea nu se dă înapoi de la sacrificii şi poate fi consolidată printr-o dedicare sporită faţă de tovarăşul de viaţă începând cu 3 februarie 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Berbec şi a X-a casă a Racului. Dacă ai un partener, te simţi eliberat de iluzia că iubirea trăieşte şi se nutreşte prin ea însăşi, şi întrevezi că, uneori, necesită eforturi pentru a fi întărită. Eşti mobilizat să te concentrezi către dorinţele şi nevoile persoanei iubite, să-ţi aşezi pe locul doi propriile năzuinţe. În caz că eşti singur, este de aşteptat să te implici într-o relaţie de cuplu cu cineva cunoscut în sfera ta profesională ori cu cineva care iese în evidenţă prin succesele sale în carieră.

Horoscop Rac - Muncă şi bani

Din 3 februarie, ca urmare a prezenţei lui Venus în a zecea ta casă, atmosfera de la muncă se remarcă prin armonie şi o strânsă colaborare cu colegii. Competenţa ta iese la iveală fără să te străduieşti din cale afară în acest sens. Este o perioadă oportună contactelor apropiate cu şefii, negocierii unei noi poziţii profesionale ori a unei creşteri salariale. De asemeni, interacţiunea fericită din plan social tinde să-ţi furnizeze oportunităţi în carieră.

Activitatea financiară este marcată de un beneficiu deosebit graţie poziţionării Lunii pline, pe 11 februarie 2017, în a II-a ta casă. Te poţi orienta, totodată, spre o investiţie sigură, fructuoasă pe termen lung sau către achiziţionarea unui bun de folosinţă îndelungată.



Horosco Leu (23 iulie - 22 august)

Cenuşiul traiului cotidian nu te mai satisface, chiar îţi repugnă din 3 februarie 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Berbec şi a noua casă a Leului. Simţi nevoia şi ai şi oportunitatea să cunoşti persoane şi locuri străine, din alte părţi ale lumii. Ocazia de a călători îţi prilejuieşte descoperirea unor frumuseţi nemaivăzute şi te incită să-ţi schimbi modul de viaţă. Dacă nu ai ori îţi refuzi totuşi şansa de a te aventura pe meleaguri îndepărtate, te poţi îndrepta către lectură sau studiul unori subiecte inedite, ori, pur şi simplu, poţi să explorezi faţete necunoscute ale mediului tău înconjurător.

Horoscop Leu - Dragoste şi cuplu

Dragostea se simte încorsetată în rutină şi inerţie, şi îşi caută împlinirea în circumstanţe ieşite din comun odată cu 3 februarie graţie prezenţei lui Venus în a IX-a ta casă. În acest context astral, nativii singuri se pot avânta într-o idilă cu o persoană sosită de curând din străinătate, cu una întânita de-a lungul unei călătorii ori cu una deja cunoscută, a cărei atractivitate nu au remarcat-o până acum. Cei aflaţi într-o relaţie de cuplu sunt pe cale să provoace o schimbare spectaculoasă a acesteia, să îşi împrospăteze comunicarea cu partenerul lor prin modificarea felului cum îşi exprimă, dovedesc simţămintele de iubire, apelând la gesturi şi fapte pe cât de surprinzătoare, pe atât de încărcate de farmec.

Horoscop Leu - Muncă şi bani

Din 18 februarie 2017, Soarele tranzitează sectorul astrologic al Peştilor şi a opta casă a Leului, aşa că este de aşteptat să fii angrenat mai mult decât de obicei în chestiuni financiare, îndeosebi în parteneriat. Ai posibilitatea să îţi dezvolţi o afacere în asociere cu altcineva, să te implici într-o investiţie pe termen lung ori să obţii un credit în condiţii avantajoase. Abilitatea de a întrezări intenţiile ascunse ale altora îţi este de folos în tranzacţii financiare.

Colaborarea în afaceri devine pe mai departe o sursă de beneficii promiţătoare începând cu 26 februarie, ca efect al amplasării lui Mercur în Peşti. Ştii instinctiv cum să-i convingi pe alţii de viabilitatea demersurilor tale având, aşadar, sporiţi sorţi de izbândă în negocieri financiare.

Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sănătatea reprezintă un reper major din 7 februarie, ca efect al prezenţei lui Mercur în Vărsător. Fie o perioadă de relativă inactivitate fizică, fie un surplus de greutate acumulat în ultima vreme îţi atrag atenţia asupra necesităţii modificării dietei zilnice şi a iniţierii unui program regulat de întreţinere a trupului tău.

Pe 11 februarie 2017, Luna plină din a douăsprezecea casă a Fecioarei te sprijină să îţi eliberezi creativitatea, să fii inspirat în alegerile tale cele mai importante privind evoluţia personală. Imaginaţia dezlănţuită şi visele premonitorii îţi transmit mesaje însemnate despre ceea ce ai de făcut în stadiul prezent al existenţei tale.

Horoscop Fecioară - Dragoste şi cuplu

O împărtăşire afectivă reciprocă, adâncă şi intimă din viaţa de cuplu o poate reenergiza, însănătoşi în urma tranzitului pornit de Venus pe 3 februarie 2017 în a opta casă a Fecioarei. Conexiunea dintre parteneri este caracterizată în acest ciclu venusian atât de o senzualitate incandescentă, cât şi de o regăsire a simţămintelor cele mai profunde ale unuia faţă de celălalt. Fecioarele singure trebuie să se ferească totuşi în această circumstanţă astrală de o atracţie erotică care se poate dovedi mai târziu a fi lipsită de o veritabilă comuniune sentimentală.

Horoscop Fecioară - Muncă şi bani

Din 3 februarie, poziţionarea lui Venus în a VIII-a ta casă este asociată frecvent cu o creştere spectaculoasă a veniturilor, îndeosebi prin intermediul unei afaceri sau a unui demers lucrativ în asociere. Este posibil să ai acces la o oportunitate financiară graţie tovarăşului tău de viaţă.

Resursele băneşti puse la dispoziţie de Jupiter pot fi ignorate sau insuficient exploatate odată cu 6 februarie 2017, atunci când acesta planetă începe să parcurgă retrograd meleagurile Balanţei şi ale celei de-a doua case a Fecioarei. Mai cu seamă la debutul acestui tranzit, este necesar să-ţi supraveghezi predispoziţia de a te lăsa în voia delăsării, de a te complace în situaţia actuală şi a te culca pe lauri.

Mercur vizitează începând cu 7 februarie a VI-a ta casă, aşa că este de aşteptat să te focalizezi tot mai mult spre muncă, să fii solicitat într-o mai mare măsură de sarcinile şi responsabilităţile de la serviciu. Logica care îţi guvernează mintea îţi este de folos în mărirea eficienţei şi productivităţii. În plus, discuţiile şi conlucrarea cu colegii îţi indică noi posibilităţi de a te afirma în carieră.




Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Extinderea proiectelor tale actuale şi demararea altora, pe termen lung, reprezintă o preocupare majoră pe 2 februarie, ca efect al cuadratului dintre Mercur şi Jupiter. Cu toate astea, ai tendinţa să te apleci prea mult asupra detaliilor, eşuând astfel să vezi "pădurea" din pricina "copacilor." Pentru a nu îndepărta nişte oameni de bază evită să nu mai fii obsedat de propriile păreri, fără să ţii cont de opiniile altora.

Din 6 februarie, turnura retrogradă a lui Jupiter în Balanţă îţi poate insuflă, iniţial, dubii în privinţa talentelor, înzestrărilor tale, acest lucru având scopul de te îndruma spre autenticele tale valori. În acest fel, ai ocazia să ieşi în prim plan, să-ţi promovezi punctele de vedere şi chiar să te impui într-o poziţie de lider.

Horoscop Balanţă februarie- Dragoste şi cuplu

Dragostea exultă, evoluează prin echilibrarea simţămintelor şi intereselor membrilor unui cuplu odată cu 3 februarie 2017. Venus îşi face sălaş în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei, înlesnind o atenţie specială, deosebită a ta faţă de persoană iubită şi a acesteia faţă de tine. Eşti fericit mai cu seamă atunci când domneşte armonia şi bună înţelegere în viaţa sentimentală şi eşti în stare să faci tot ce-ţi stă în putinţă în acest sens. Dacă eşti singur, ţii cu tot dinadinsul să te implici într-o legătură de cuplu stabilă, serioasă. Pentru a-ţi împlini această aspiraţie, este necesar să îţi impui o perspectivă foarte realistă.

Comunicarea cu tovarăşul tău de viaţă iese în evidenţă prin limpezime, sinceritate, din 7 februarie, graţie amplasării lui Mercur în a V-a ta casă. Nativii solitari pot să se angajeze mai uşor într-o legătură de cuplu datorită atitudinii lor calde, deschise, amicale din viaţa socială. Ei pot fi acaparaţi de o poveste de dragoste cu cineva cunoscut prin intermediul unei rude, unui amic, frecvent împreună cu o persoană mai tânără sau remarcabilă prion tinereţea, spontaneitatea spiritului său.

Horoscop Balanţă - Muncă şi bani

Tranzitul Soarelui în Peşti şi a şasea casă a Balanţei, pornit pe 18 februarie 2017, scoate la lumină competenţa şi autoritatea ta, abilităţile tale din plan profesional. Aceste puncte forte, cărora li se adaugă creativitatea dovedită în sarcinile tale nu au cum să nu atragă atenţia superiorilor tăi.

Luna nouă apărută pe 26 februarie în Peşti te călăuzeşte spre debarasarea de stresul, tensiunea provocate de aspecte neînsemnate din activitatea ta de la serviciu. Este vremea să-ţi treci în revistă rutina zilnică din muncă, să te dezbari de ceea ce îţi diminuează eficienţa, randamentul.

Începând cu aceeaşi dată de 26 februarie 2017, prezenţa lui Mercur în aceeaşi a VI-a casă a Balanţei continuă să pună accentul pe dezideratul de a-ţi organiza şi planifica cu riguruozitate activităţile profesionale. Se impune, totodată, să te străduieşti să fii mai puţin critic faţă de cei din preajma ta, să te străduieşti să te concentrezi către împletirea eforturilor tale cu cele ale altora.





Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O oarecare derută, dezorientare în aprecierea oamenilor şi circumstanţelor care-ţi sprijină cu adevărat evoluţia se poate instala la debutul tranzitului retrograd demarat de Jupiter, pe 6 februarie 2017, în Balanţă şi a douăsprezecea casă a Scorpionului. Este necesar să te conectezi cu dorinţele şi motivaţiile tale ascunse, obscure, să înţelegi care aspecte ale trecutului nu mai au de ce exista în viaţa ta.

Din 7 februarie, amplasarea lui Mercur în Vărsător îţi facilitează armonizarea relaţiilor cu familia, cu persoanele îndrăgite. Eşti inspirat să ai cele mai bune, mai fertile idei atunci când eşti acasă, într-un mediu familiar, când discuţi cu oamenii apropiaţi. Este nevoie să-ţi ţii în frâu o emotivitate excesivă, mai cu seama când te afli în conjuncturi şi locuri străine, şi să nu iei decizii dictate numai de simţămintele tale.

Horoscop Scorpion - Dragoste şi cuplu

Venus străbate din 3 februarie 2017 zona astrologică a Berbecului şi a şasea casă a Scorpionului, într-un ciclu ce le insuflă nativilor singuri tendinţa de a nu se lasă atraşi cu una, cu două, în mrejele dragostei. Ei par să aibă standarde foarte înalte faţă de un potenţial partener, punând în balanţă cu realism atât calităţile, cât şi defectele acestuia. În caz că se implică, totuşi, într-o idilă, înclină să o facă împreună cu o persoană întâlnită în mediul lor profesional. În cuplurile consacrate se instaurează o atmosferă de colaborare, ce ţinteşte nu numai întărirea bazelor împărtăşirii afective, şi ci pe cele ale situaţiei materiale.

Viaţa sentimentală câştigă în limpezime, se eliberează de complexe şi prejudecăţi. Odată cu 18 februarie, parcursul Soarelui în a V-a ta casă este asociat cu împrospătarea legăturilor de cuplu mai vechi graţie spontaneităţii şi efuziunii emoţionale care te caracterizează. Dacă eşti încă solitar, ai ocazia să fii purtat spre o poveste de iubire promiţătoare datorită libertăţii interioare şi a forţei de sugestie cu care îţi exprimi personalitatea unică, autentică.

Un vârf al tendinţelor de mai sus se înregistrează pe 26 februarie 2017, sub vibraţiile Lunii noi din a cincea casă a Scorpionului. Este o zi nemaipomenit de norocoasă în dragoste, indiferent dacă eşti sau nu parte a unui cuplu.

Horoscop Scorpion - Muncă şi bani

Beneficiile rezultate din munca în echipă şi sporita apreciere de care te bucuri din partea colegilor şi şefilor sunt, odată cu 3 februarie, repere ale tranzitului lui Venus în a VI-a ta casă. Nu trebuie, totuşi, să te culci pe lauri, şi nici să-ţi micşorezi productivitatea din cauza predispoziţiei de a socializa peste măsură în sfera profesională.

Luna plină, ivită pe 11 februarie 2017, în Leu şi a zecea casă a Scorpionului, dă avant încrederii în tine însuţi, îţi inoculează curajul de a-ţi asuma mai multe riscuri în promovarea carierei tale, în escaladarea unor obiective profesionale extrem de ambiţioase. Cu cât îţi propui mai multe, cu atât ai şansa să ai realizări mai importante.





Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Creativitatea ţi se înalţă până la ceruri şi îţi vine greu să o canalizezi pe făgaşuri productive din 3 februarie 2017, ca urmare a tranzitului lui Venus în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului. Ştii cum să te aşezi în cea mai favorabilă lumină în interacţiunea socială şi, dacă ai copii, eşti capabil să le înţelegi mai mult decât de obicei preocupările şi să intri în universul lor.

Începând cu 6 februarie, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Balanţă poate să te descurajeze la început, să-ţi înceţoşeze perceperea adevăratelor prietenii şi a ţelurilor tale autentice. Dacă îţi păstrezi cumpătul, îţi poţi recăpăta luciditatea, desluşind în profunzime pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu, şi îţi poţi regăsi valorile interioare fundamentale, în stare să te călăuzească spre evoluţia ta din toate aspectele existenţei.

Horoscop Săgetător - Dragoste şi cuplu

Viaţa amoroasă trece printr-una din cele mai auspicioase perioade din acest an, graţie amplasării, odată cu 3 februarie, a lui Venus în a V-a ta casă. Dacă eşti singur, atât farmecul cu care eşti înzestrat, cât şi conjuncturile prielnice îţi pun la dispoziţie numeroase şanse de a te angaja într-o poveste de dragoste. De fapt, este posibil să fii curtat de mai multe persoane deodată, nefiind nevoie decât să o alegi pe cea care îţi face inima să palpite cel mai tare! Nativii aflaţi într-o relaţie de cuplu au ocazia să-şi revitalizeze conexiunea afectivă cu partenerul lor, ba chiar să retrăiască clipele magice ale iubirii dintâi!

Horoscop Săgetător - Muncă şi bani

Trigonul dintre Soare şi Saturn de pe 14 februarie 2017 îţi insuflă o atitudine serioasă, disciplină, încredere în tine însuţi şi răbdare în demersurile profesionale şi cele de afaceri. Oamenii din preajma ta apreciază acest lucru şi te sprijină, în cadrul dialogurilor cu ei, să-ţi întrevezi soluţii practice ale unor probleme cu care te confrunţi.

Pe 23 februarie 2017, Mercur în sextil cu Saturn îţi sugerează iarăşi să dai dovadă de maturitate, seriozitate în sfera profesională. Te apleci cu minuţiozitate, precizie asupra sarcinilor tale, şi eşti înarmat cu o viziune realistă în tot ce ai de făcut. O convorbire cu un şef ori cu o persoană influentă are menirea să-ţi pună în ordine gândurile, aspiraţiile.



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Sarcinile şi obligaţiile cotidiene devin tot mai apăsătoare pe 1 februarie 2017, sub impactul cuadratului lui Mercur cu Uranus. Neastâmpărul minţii îţi îngreunează concentrarea asupra unor preocupări ce-ţi impun un interval de timp lung. Supraveghează-ţi irascibilitatea şi nu te lăsa în voia unor certuri neproductive cu cei din jur.

Mercur în cuadrat cu Jupiter pe 2 februarie îţi obstrucţionează capacitatea de a te focaliza simultan pe mai multe obiective. În această zi, eşti provocat să despărţi ceea ce îţi este util în viaţă de ceea ce îţi este nefolositor. Cu cât eşti mai selectiv, cu cât îţi ierarhizezi mai obiectiv ţelurile, cu atât ai mai mult de câştigat în urma deciziilor luate.

Horoscop Capricorn - Dragoste şi cuplu

Dragostea îşi adânceşte şi îşi ramifică rădăcinile, se dezvoltă întru statornicie începând cu 3 februarie. Venus străbate sectorul astrologic al celei de-a IV-a tale case şi dăruieşte un plus de sensibilitate şi loialitate în cuplurile formate. Dacă ai un partener, eşti mult mai receptiv şi mai emotiv în relaţionarea cu el, iar acesta pare să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. Dacă îşi înfrânează o nostalgie excesivă, nu pică pradă visării cu ochii deschişi la vechi, defuncte idile, nativii singuri au prilejul să îşi afle un tovarăş de cuplu pe termen lung, eventual prin intermediul unei rude, unei nunţi sau a unei petreceri în familie.

Horoscop Capricorn - Muncă şi bani

Mişcarea retrogradă preluată de Jupiter, odată cu 6 februarie 2017, în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului îţi poate fi inţial defavorabil în sfera profesională, îndeosebi dacă te complaci în inerţie, rutină... Cu cât eşti mai deschis spre noi idei ori trasee înnoitoare ale carierei, cu atât mai mult Jupiter îţi susţine demersurile!

Din 7 februarie, Mercur amplasat în Vărsător îţi insuflă adeseori o prudenţă ieşită din comun în luarea unor decizii, în special în activităţi financiare. În caz că eşti angajat într-un parteneriat de afaceri, asociatul tău îşi poate pierde răbdarea din pricina scrupulozităţii şi maniei tale de a examina orice lucru pe toate faţetele. Pe de altă parte, se pot ivi nişte oportunităţi de a-ţi majora veniturile datorită unor informaţii la care ai acces numai tu! Eşti într-un ciclu mercurian oportun revizuirii balanţei tale financiare prin focalizarea asupra unor detalii importante.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţionarea cu rudele, călătoriile, îndeosebi cele care te poartă nu prea departe de casă, şi interacţiunea cu oamenii din mediul tău înconjurător îţi prilejuiesc oportunităţi notabile odată cu 3 februarie 2017, graţie tranzitului lui Venus în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului. Cei din jur îţi preţuiesc compania, mai ales că ştii cum să le atingi corzile sensibile ale sufletului, să apreciezi valorile şi realizările lor. Îţi exprimi năvalnic, cu forţă de convingere, ideile şi interesele, şi ai astfel şansa să-ţi creezi alianţe durabile.

Începând cu 6 februarie, Jupiter este retrograd în Balanţă, aşa că intri într-o perioadă în care, cel puţin la început, poţi fi testat asupra abilităţii tale de a te deschide către faţete noi, neobişnuite, ale existenţei. Cu cât te împotriveşti mai puţin întorsăturilor ieşite din comun ale sorţii, cu atât mai mult ai de câştigat. Chiar dacă o călătorie ori o împrejurare ţinând de studii pare să te descumpănească iniţial, îţi rezervă, până la urmă, succese la care nu ai visat vreodată!

Horoscop Vărsător - Dragoste şi cuplu

Din 3 februarie, amplasarea lui Venus în a III-a ta casă este asociată cu o intensă împărtăşire emoţională, sentimentală şi intelectuală în relaţiile de cuplu existente. Eventuale conflicte ori contradicţii mai vechi tind să dispară, să lase loc bunei înţelegeri şi ca urmare a capacităţii tale de a te plia dorinţelor şi năzuinţelor partenerului tău. Dacă eşti singur, eşti călăuzit intuitiv cum să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit cuiva de care eşti atras, având, în acest fel, mai mulţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii sale.

Luna plină poziţionată pe 11 februarie 2017 în a şaptea casă a Vărsătorului stârneste adeseori o pasiune înfierbântată în amor, o patimă ce se poate dovedi a avea două tăişuri. Legăturile în doi pot fi cutremurate fie de un gest insolit şi nemaipomenit de expresiv prin care îţi afirmi sentimentele faţă de persoana iubita, fie de o izbucnire nestăpânită de gelozie!

Horoscop Vărsător - Muncă şi bani

Începând cu 18 februarie 2017, Soarele vizitează meleagurile Peştilor şi ale celei de-a doua case a Vărsătorului şi îţi facilitează majorarea veniturilor datorită clarităţii cu care îţi percepi afacerile şi resursele interioare sau exterioare. Este un ciclu solar prielnic unor investiţii promiţătoare pe termen lung, plătirii datoriilor şi obţinerii unor reduceri semnificative la cumpărarea unor bunuri de folosinţă îndelungată.

Luna nouă răsărită pe 26 februarie în a II-a ta casă îţi netezeşte calea spre o afacere sau un demers lucrativ pornit dintr-un hobby ori dintr-o pasiune. Poţi afla cum să-ţi creşti contul din banca făcând ceea ce îţi place sau, poate, pur şi simplu distrându-te! Intuiţia te sprijină să ai cele mai bune alegeri într-o activitate financiară deja demarată.

Colaborarea, conlucrarea cu alţii reprezintă atuuri pe plan financiar odată cu aceeaşi zi de 26 februarie 2017 în urma tranzitului lui Mercur în aceeaşi a două casă a Vărsătorului. Convorbirile cu colegi de breaslă sunt în măsură să-ţi dezvălui ponturi valoroase într-un proiect important. Poţi porni cu dreptul într-un parteneriat de afaceri.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

O atitudine cumva rezervată faţă de cei din jurul tău este pe cale să se instaureze începând cu 7 februarie, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Vărsător. Eşti predispus să-ţi păstrezi gândurile şi simţămintele pentru tine, să nu le dezvălui altora şi ar fi bine să ieşi din carapacea ta cel puţin în comunicarea cu oamenii apropiaţi, îndrăgiţi, astfel încât să nu-i nedumereşti ori să-i faci să sufere.

Horoscop Peşti - Dragoste şi cuplu

Dragostea este caracterizată de stabilitate şi este favorabilă învigorării relaţiilor de cuplu deja închegate sub vibraţiile tranzitului pornit de Venus, pe 3 februarie 2017, în Berbec şi a doua casă a Peştilor. Atât tu, cât şi partenerul tău vă preţuiţi unul pe altul, va bucuraţi de sprijinul reciproc acordat unuia celuilalt şi preţuiţi mai presus de orice loialitatea din cuplu. În caz că eşti singur, poţi fi implicat într-o idilă serioasă, cu bătaie lungă în viitor, ce are mari şanse să se îndrepte spre o căsătorie.

Jupiter este retrograd, din 6 februarie, în Balanţă şi a opta ta casă, într-un tranzit care, cel puţin la începutul său, te poate aduce pe un câmp minat al vieţii sentimentale. Dacă nativii din legăturile în doi consacrate sunt subjugaţi unei senzualităţi extreme, ce are potenţialul să dea naştere unei gelozii nejustificate de nimic, cei solitari riscă să fie atraşi într-o aventură amoroasă năvalnică, pătimaşă, lipsită totuşi de perspective. În caz că ai depăşit acest hop iniţial, Jupiter înlesneşte o împărtăşire afectivă strânsă şi fericită în cupluri formate mai demult ori mai recent.

Horoscop Peşti - Muncă şi bani

Din 3 februarie, poziţionarea lui Venus în a III-a ta casă este favorabilă demersurilor financiare deşi, câteodată, poţi fi înclinat să cheltuieşti mai mult decât de obicei pentru a achiziţiona lucruri frumoase, dar nu neapărat foarte utile. Capacitatea de a interacţiona armonios cu cei din preajma ta reprezintă o cheie a succesului în creşterea veniturilor tale. Adeseori, relaţiile sociale îţi facilitează lansarea unei afaceri promiţătoare!

Pe 10 februarie, sextilul dintre Mercur şi Venus îţi dăruieşte abilitatea de a te strecura cu uşurinţă pe sub pielea oamenilor, a le întrezări dorinţele şi năzuinţele, aşa că ai parte de succese într-o activitate profesională ţinând de vânzări ori relaţiile cu publicul.O discuţie cu un partener sau o informaţie preţioasă din această zi îţi netezeşte drumul către o afacere profitabilă.

Sfera profesională tinde să fie marcată de o împlinire de excepţie pe 11 februarie 2017, sub influenţele Lunii pline ivite în Leu şi a VI-a casă a Peştilor. Sarcinile ce îţi păreau a fi insipide până mai ieri, alaltăieri, ajung să te pasioneze. Pe de altă parte, poţi avea acces la un job (nou) ce presupune o muncă care-ţi place cu adevărat, care se potriveşte ca o mănuşă talentelor şi resurselor tale interioare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții