Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Joi 9 Februarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 8 februarie 2017 | 05:42


Horoscop de azi Joi 9 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 9 Februarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot. Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept. Lupta pentru a demonstra adevarul, nu accepta pedepse pe care nu le meriti, deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti intr-o pasa buna ce te avantajeaza, mai tonic si mai optimist ca de obicei. Parca ai fi la un inceput de drum intr-o relatie promitatoare, pentru ca ai in preajma o persoana care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucand rol de „hei-rup” in cazul unei situatii in care dai semne de oboseala sau de plictiseala. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el iesind proiecte deosebite. Ai numai de castigat de pe urma acestei cunostinte, deci fa tot posibilul sa-i intri in gratii. Ai contacte frecvente si importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parca s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o lasi.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. Trebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Trebuie sa lucrezi pe doua planuri complet diferite si fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi sa nu le combini, sa nu aduni mere cu pere, ci sa te apuci de unul din planuri, sa-l duci la indeplinire, si abia dupa aceea sa te gandesti la celalalt. Lucrand pe doua fronturi risti sa le strici pe amandoua, pentru ca zilele acestea nu prea te poti concentra sa faci mai multe deodata. Daca insisti sa le cari pe amandoua dupa tine in acelasi timp, la final nu vei fi multumit de niciunul! Alege.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Banii se aduna greu, dar nici nu esti atat de dispus sa-i scoti din portofel, ci te informezi foarte atent daca e momentul unei investitii acum sau nu. Cauti preturi in mai multe parti, astepti mai multe oferte, calculezi fiecare banut cu atentie, pentru ca nu vrei sa dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte buna, pentru ca asa nu risti sa faci o alegere gresita si sa regreti mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi si veste de castig, ca atare investitia de acum poate avea si efecte profitabile in viitor.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

In sfarsit soare si pe strada ta: e o zi frumoasa, fara ca vreun nor sa strice orele petrecute in compania persoanei iubite. Totul e in perfecta armonie, ca un joc in care va rasfatati unul pe celalalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilareasca, ceea ce-l face pe partener sa se simta mai important in ochii tai. Ai in mainile tale fericirea celuilalt si faci tot posibilul sa i-o oferi pe tava! Preocuparea pentru cel de langa tine e la cote maxime, dorind sa-i daruiesti celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate iesita din comun.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vestile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru ca ai sansa de a participa la o activitate colectiva alaturi de oameni pe care ii apreciezi. Incepi ceva nou, ceva ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea te apuci de treaba cu un chef fantastic, motivat de ambitia celor din jur. Incearca sa-ti pastrezi acest tonus cat mai mult timp de acum incolo, cuprins un aer proaspat, perfect pentru ceea ce ai de facut de acum incolo. Te simti bine alaturi de prieteni.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie sa faci ceva sa te eliberezi de anturajul nefast in care nimeresti azi, altfel iti va strica toata ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, suparari, or tu nu ai deloc aceleasi preocupari ca acestia, de aceea e absolut necesar sa te rupi de astfel de medii apasatoare. Poate au nevoie de ajutorul tau, asa o fi, dar ce vina ai tu ca sa preiei pe umerii tai toate necazurile acestora? Ori te prefaci ca nu ii auzi, ori participi cu ceva sa depaseasca si ei momentul ca sa te poti relaxa dupa aceea.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o perioada buna in plan financiar, te-ai putea bucura atat de sumele obisnuite de bani, cat si de niste recompense suplimentare. Iti permiti niste cumparaturi pe care ti le doresti de multa vreme, poate o investitie in imaginea ta publica, cea care atrage atentia asupra ta. Vei primi vesti importante legate de situatia materiala viitoare, existand mari sanse ca bugetul sa se imbunatateasca simtitor printr-o marire de salariu sau o promisiune in perspectiva, pe care abia astepti sa o obtii pentru ca simti ca aduce o senzatie de confort, de bunastare, poate chiar de fericire in viata ta.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie sa te apleci asupra unor lucruri aparent marunte, dar de care trebuia sa te ocupi odata si-odata. Nu le poti amana la nesfarsit, iar azi ai starea necesara pentru a te putea concentra eficient si a sterge dintr-o lovitura mai multe puncte de pe ordinea de zi. Daca le consideri neimportante si azi si maine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, iti vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Daca reusesti sa scapi de cateva dintre ele acum, dintr-o data vei spune ca ai mai mult timp liber!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Porti o discutie intre patru ochi prin intermediul careia afli o multime de informatii mai putin cunoscute, dar cel care iti face marile destainuiri iti cere sa pastrezi secretul asupra celor aflate. Ti-e foarte greu sa nu mai spui la nimeni, mai ales ca sunt stiri cu un impact emotional maxim. Practic, celalalt iti paseaza tie tot greul acestui secret, eliberandu-se de povara, dar acum esti tu in cea mai dificila postura. Sa tii totul doar pentru tine, respectand dorinta celuilalt, sau sa transmiti si la altii? Grea alegere...

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe marginea celor mai banale lucruri. Ca vorbesti despre vreme sau despre retete culinare, descoperi o reala placere a conversatiei cu cei din jur, cu sansa de a-ti face noi prieteni. Coboara stacheta discutiilor azi, pentru ca pot fi mult mai placute daca nu pretinzi sa se ridice la un nivel de elita, pe care nu toata lumea il apreciaza sau il abordeaza.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții