Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 3 Februarie 2017

Written By NIKE B. on joi, 2 februarie 2017 | 06:26


Horoscop de azi Vineri 3 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 3 Februarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu poti trece peste o situatie neplacuta care te-a afectat in ultima vreme si pe care, vrei - nu vrei, o tot readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis sau sa treci in revista doar esecurile recente, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul de acum trebuie sa cuprinda doar reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te afli intr-un anturaj pe care il cunosti foarte bine, parca ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea iti mai gasesti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stapanire pe dialog si te-ai saturat sa discuti despre aceleasi subiecte banale si arhi-cunoscute. Esti o fire sociabila care isi doreste permanent comunicare, ca atare e timpul sa te gandesti sa-ti extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadeaza din mediul prietenilor obisnuiti si tinde spre altceva mai bun!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Greu iti vei duce azi la indeplinire sarcinile pe care le ai in plan, pentru ca ti se va parea ca toate piedicile s-au adunat simultan acum in calea ta. E stresant, e frustrant, devine din ce in ce mai greu sa-ti pastrezi calmul cand vezi cat de enervante sunt oprelistile, dar cu o mai buna organizare si cu un dram de rabdare, lucrurile pot reveni totusi la normal. Daca ceva nu iese din prima, nu renunta, ci insista! Va iesi, chiar daca mai tarziu decat ai spera tu.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fii atent cum te porti azi in fata unui profesor sau superior care, daca nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sanctiona aspru. Nu ai dori sa atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci si suporti o situatie chiar daca nu esti deloc de acord cu ea. Consideri ca uneori trebuie sa mai accepti si conditii defavorabile, constient ca acestea sunt pretul ce se cere platit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu esti obisnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine sa tolerezi situatia.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor sale. Se cam lauda, iti spui, dar inainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu si ai incerca sa-i calci pe urme, pentru ca el chiar merita felicitari pentru ceea ce a atins. Ti-e putin ciuda ca nu esti tu in locul sau si nu poti sa-l feliciti sincer pentru reusitele sale, pentru ca se vede pe chipul tau o oarecare raceala, de parca nici macar nu ai dori sa vorbesti despre asta.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cariera este in centrul atentiei, de parca a sosit un moment decisiv pentru viitorul tau profesional. Te-ai pregatit puternic, ai studiat, ti-ai facut temele cat ai putut de bine iar acum te prezinti cu incredere in fata unei comisii care are rolul de a-ti verifica atent cunostintele acumulate. Esti sigur pe tine iar aceasta atitudine de bun profesionist te va ajuta sa lasi o impresie perfecta ce poate atrage o nota maxima la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Unde apari tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci cand te vad. Esti factorul de echilibru in medii tensionate, esti garantia ca lucrurile vor merge intr-o directie buna imediat ce vei pune si tu umarul la actiunile care va tin laolalta. Esti apreciat pentru ceea ce stii sa faci, pentru ceea ce esti, si cum sa nu te simti bine intr-un spatiu in care toata lumea te priveste cu simpatie, recunoscandu-ti astfel valoarea.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Te bucuri de protectia unei persoane importante si daca reusesti sa ramai favoritul sau, ai toate sansele de a-ti implini un mare tel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locala, o personalitate de vaza, un nume intr-un domeniu in care tu inca mai ai de invatat, dar faptul ca te accepta alaturi, te avantajeaza. Ai multe de invatat, dar poti si profita de faptul ca numele tau e asociat cu renumele acestuia. Daca l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tau de a fi, atunci vei avea multa vreme de acum inainte de castigat de pe urma legaturii voastre.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sumele de bani care iti parvin azi pot fi mult sub asteptari, incat s-ar putea sa te trezesti in fata unei cheltuieli semnificative pe care nu o poti onora din lipsa de fonduri. Nici macar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci esti ceva mai pesimist in privinta sumelor care ajung la tine. E o zi riscanta in plan financiar, deci abtine-te de la orice cheltuiala sau investitie pentru ca s-ar putea dovedi a fi gresita. Mai bine tii banii la ciorap decat sa regreti mai tarziu!

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

La vorbe bune ti se raspunde cu rautati, la laude si complimente - cu critici si judecati severe, deci nu mai intelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine asa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalti parca vor cu orice pret sa te raneasca. Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care tii cel mai mult ti se opun cu vehementa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomatie si de intelepciune si tot tu ii vei ierta. Dar pe inima ta cine o linisteste?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții