Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 5 Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 5 februarie 2017 | 06:17


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 5 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 5 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Investitiile inteligente facute astazi vor aduce profituri mai. E o zi buna pentru a gasi metode foarte buna de a cheltui banii. Trebuie doar sa analizezi bine datele, pentru a te asigura ca nu faci o alegere gresita.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Poti sa respiri usurat. E o perioada in viata ta in care poti sa te detasezi de lucrurile care nu merita atentie, pentru a te concentra pe chestiunile mai subtile. Chiar daca nu reusesti sa rezolvi o problema, intelegi ca, uneori, viata nu iti da chiar tot ce vrei!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cei din jur iti acorda sprijin si incredere. Daca exista lucruri in viata cotidiana care te trag in jos, poti conta pe ajutorul celor dragi, care nu te abandoneaza in aceasta perioada un pic mai grea.


Horoscop pentru femeia din Rac

Emotiile tale sunt cam volatile astazi, asa ca vei avea nevoie sa iti masori cuvintele, mai mult ca niciodata. Ceea ce iti iese pe gura nu e si ceea ce gandesti, asa ca e bine sa iti masori cu atentie cuvintele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele tale intime te framanta atat de tare, incat ele se reflecta si asupra felului in care iti gestionezi caminul. Ia-ti un moment pentru a te gandi care e sursa nelinistilor tale, pentru a putea taia problema din radacini!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pentru a duce la bun sfarsit atributiile zilei, va trebui sa uiti ca exista si alte persoane in jurul tau. Asta pentru ca iti va fi greu sa te concentrezi, atunci cand toti din jur vor cate ceva de la tine.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada in care trebuie sa te intorci spre prietenii apropiati pentru un sprijin real. Chiar daca preferi sa faci lucrurile pe cont propriu, vei constata ca, uneori, problemele cer munca in echipa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai o dispozitie destul de schimbatoare. Iritarea si ofensiva sunt cuvintele cheie ale zilei si ai tendinta sa ii ataci pe toti cei din jur, chiar daca nu e cazul. Incearca sa eviti compania celor care stii ca te calca pe nervi, altfel vor iesi scantei!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Frestete-te de tendinta de a merge pana in panzele albe in incercarea de a-ti sustine punctele de vedere, pentru ca risti sa pui o distanta prea mare intre tine si persoanele la care tii. Uneori, e bine sa cedezi, de dragul celor care te inconjoara!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu poti sa fii in doua locuri deodata, asa ca va trebui sa te coordonezi mai eficient, pentru a-ti putea onora indatoririle. Incearca sa iti intocmesti un plan de bataie, de obicei e cea mai buna metoda pentru a eficientiza munca!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca faci lucrurile pas cu pas, reusesti sa tii legatura intre trecut si prezent. Continuitatea e benefica, mai ales in aceasta perioada. Nu incerca sa sari peste etape, se vor dovedi a fi esentiale si revenirea va fi imposibila.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai energia si sanatatea necesare pentru a intampina orice problema, fie ea de natura fizica sau intelectuala. Eficienta si buna organizare te scot in evidenta in fata persoanelor a caror parere iti poate influenta viitorul.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții