Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 12 februarie 2017 | 06:19


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 12 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Atmosfera din sanul familiei va fi, deodata, mai calduraoasa. Ti se iau niste responsabilitati de pe umeri, odata cu sosirea unui nou personaj in caminul tau, care te ajuta la treburile cotidiene. Dispozitia ta buna ii influenteaza si pe cei dragi.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Planurile tale nu sunt in concordanta cu ale partenerului. De aceea, mici disensiuni vor aparea intre voi. Nu trebuie totusi sa mergi pana in panzele albe: fa micile compromisuri necesare, pentru a evita un conflict mai amplu!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Protejarea a ceea ce iti apartine e reactia cea mai buna pe care o poti avea, atunci cand cineva incearca sa iti testeze integritatea. Pastreaza planul asa cum l-ai conceput, chiar daca exista persoane care incearca sa te abata din drum!


Horoscop pentru femeia din Rac

Ceea ce credeati ca va doriti se va dovedi a fi diferit de ceea ce este. Terenurile sunt alunecoase si veti constata ca nu e asa usor sa obtineti ceea ce va doriti. Nu pariati pe aparente. Fiti pregatit sa intoarceti spatele unor planuri care nu va ies asa cum va asteptati.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasa un moment de succes sa ti se urce la cap! Adeseori, cei care te coplesesc cu admiratia lor, o fac doar ca sa obtina ceva de la tine. Incearca sa te tii cu picioarele pe pamant si sa vezi dincolo de aparente!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astrele iti scot in cale sanse multiple de a-ti imbunatati viata amoroasa. Daca faci ca pana acum, adica daca fugi de ele, nu vei fructifica acest context favorabil. Indrazneste sa te lasi un pic la voia universului!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cei din jur incep sa vada cu ochi rai dorinta ta permanenta de a avea succes. Ce e drept, nu esti departe de la un tel bine fixat, la o adevarata obsesie. Incearca sa iti temperezi avantul.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca nu iti acorzi un timp pentru a te relaxa si a-ti reincarca bateriile, iti pui in pericol sanatatea si munca. Asculta semnalele pe care ti le transmite organismul si ai mai mare grija de tine!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunt vehiculate zvonuri despre tine, pe la spatele tau. Simti ca persoanele din jurul tau au secrete fata de tine si nu stii exact cum sa manevrezi situatia, in asa fel incat nimeni sa nu aiba de suferit. E o situatie care va cere mult tact din partea ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa iei o decizie legata de stabilirea unui echilibru intre finantele tale si necesitatea de a oferi recompense banesti unei persoane care chiar le merita. E greu sa imparti beneficiile muncii tale, dar, cateodata, e bine sa nu tii totul pentru tine!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cunostintele tale nu sunt percepute asa cum ti-ai dori. In loc sa te aprecieze pentru ceea ce impartasesti, cei din jur privesc sfaturile tale cu ochi rai. Daca ei nu stiu sa aprecieze sprijinul tau, poate ca ar trebui sa cauti alte tinte, care sa stie sa fructifice o indrumare!

Horoscop pentru femeia din Pești

Martirismul e la ordinea zilei si toti cei din jurul tau vor poza in victime. Daca cei din jur nu reusesc sa isi rezolve propriile lor probleme, tu de ce iti bati capul cu ele?

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții