Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 9 Februarie 2017

Written By NIKE B. on joi, 9 februarie 2017 | 05:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 9 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 9 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o perioada de renastere intelectuala, interioara, spirituala. Momentele de introspectie si analiza sunt mai mult decat binevenite. Te atrage ideea de a te implica in activitati caritabile.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Incercarea de a-i corecta pe altii atunci cand observi ca gresesc e o actiune riscanta. Asta pentru ca risti sa apari ca persoana exigenta, care isi aroga dreptul de a-i ghida pe altii. Mai bine te tii departe de astfel de situatii!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aduna-ti toata documentatia si treci la treaba! Munca nu mai suporta amanare! Mobilizeaza-te, pentru a duce la bun sfarsit orice indatorire ai astazi!


Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi buna pentru a cauta sprijin emotional in prieteni si familie, chiar daca ai tendinta sa te retragi si sa iti suprimi pornirile creative. Unii dintre cei din jur nu voi interpreta prea pozitiv nevoia ta de a te izola.



Horoscop pentru femeia din Leu

Generozitatea ta e demna de admirat, dar trebuie sa iti protejezi si interesele proprii. Inainte de a darui in stanga si in dreapta, selecteaza persoanele care au, cu adevarat nevoie de ajutor.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nevoia de a actiona spontan te supune atat unor riscuri, cat si unor oportunitati. O schimbare de directie te poate aduce cu multi pasi inainte, intr-un plan pe care l-ai gandit de ceva vreme. O miscare gresita insa, te poate trage mult in jos.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cateodata, dureaza destul de mult sa ajungi sa cunosti pe cineva. Asta nu inseamna ca nu exista si sentimente la mijloc, ci ca unii oameni au nevoie de timp pentru a se putea implica intr-o relatie, chiar daca e doar de prietenie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi a progresului intens si a succesului pe plan profesional. Increderea, entuziasmul si capacitatea de a-ti canaliza corect energiile vor aduce imbunatatiri in plan general. In plan particular, se prevad recompense financiare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai parte de schimbari neasteptate astazi. Chiar daca lucrurile merg destul de bine, incerci o usoara nemultumire. Vrei ceva mai mult, dar nu stii exact ce anume.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi in care viata retrasa, undeva la tara, iti surade mai mult decat stilul de viata agitat al metropolei. Simti nevoia unei linisti generale in jurul tau, pe care nu ai mai incercat-o de mult. O vacanta ar putea fi solutia de care ai nevoie!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ii vei induce pe toti cei care te cunosc in eroare, pentru ca manifesti o atractie fata de o persoana care iese total din sfera tiparelor tale. Cei dragi se impart in doua tabere: cei care iti sustin alegerea si cei care se arata indignati de preferintele tale.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada in care trebuie sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva practica. Nu e cazul sa visezi cai verzi pe pereti si sa ai asteptari prea mari de la cei din jur. In felul acesta, eviti dezamagirile viitoare.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții