Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Februarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 6 februarie 2017 | 05:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Trebuie sa gestionezi mai bine problemele legate de munca, daca nu vrei sa regreti mai tarziu ca nu ai incercat sa te mobilizezi mai bine. Lucurile nu iti vin la indemana, e drept, dar nici nu trebuie sa renunti fara sa incerci sa infrunti situatia!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E timpul sa lucrezi la dezvoltarea incredereii in propria persoana, prin preluarea unor initiative. Indrazneste sa gandesti diferit si sa iesi din multime, cu ideile inovatoare pe care stii ca le poti promova. Trebuie doar sa treci peste teama ca cei din jur le vor privi cu ochi rai!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, audienta ta va fi data pe spate, pentru ca esti intr-o faza de maxima creativitate si lirism. Toate gandurile tale, chiar si cele mai banale, par ca vin din partea unui poet. Impresionezi prin aerul tau boem si visator.


Horoscop pentru femeia din Rac

Colaborarea cu prietenii vine sub forma unui ajutor sau ca un impediment, in functie de cat de multa siguranta afisezi. Fie le percepi interesul ca pe compasiune, fie le accepti ajutorul ca fiin din inima si sincer. E o chestiune de interpretare si tine numai de tine.



Horoscop pentru femeia din Leu

O fapta buna, implica o recompensa. Faptul ca o faci insa, nu inseamna si ca trebuie sa ceri ca celalalt sa iti fie vesnic recunoscator. Daca tot accepti sa oferi ajutor, fa-o de dragul de a ajuta, nu pentru a avea beneficii ulterioare!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o etapa de stabilitate, substanta si profunzime. Ai un simt al valorii lucrurilor mai ascutit, care te face sa apreciezi tot ceea ce ai si merita, cu adevarat, sa fie apreciat. Aici intra si persoanele din viata ta. Departajarea e inevitabila.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca faci parte dintr-un grup sau organizatie, astazi ai parte de discutii si dezbateri. E important sa participi, asa ca mintea iti sta la metodele in care poti contribui si tu la binele comunitatii din care faci parte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa scapi de o persoana care iti pune bete in roate in plan familial. Atitudinea politicoasa nu pare sa mai mearga, asa ca e timpul sa treci la actiuni ceva mai agresive, pentru a nu iti pune in pericol armonia caminului tau.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Frestete-te de tendinta de a merge pana in panzele albe in incercarea de a-ti sustine punctele de vedere, pentru ca risti sa pui o distanta prea mare intre tine si persoanele la care tii. Uneori, e bine sa cedezi, de dragul celor care te inconjoara!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Intensitatea ta si dorinta de a-ti exprima sentimentele nu sunt in acord cu o persoana din imediata ta apropiere, care se simte agasata de nevoia ta de a te exterioriza.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Interesele intelectuale sunt cele care dicteaza aactivitatile tale de astazi, alaturi de perechea ta. Daca nu ai pe cineva in viata ta, sunt multe sanse sa intalnesti pe cineva special, chiar in anturajul tau.

Horoscop pentru femeia din Pești

Avand in vedere monotonia in care te-ai invartit in ultima vreme, posibilitatea unei schimbari aduce un curcubeu pe cerul tau. Te entuziasmeaza un lucru nou aparut in viata ta, fie ca e vorba de un obiect sau de o persoana.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții