Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Februarie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 februarie 2017 | 05:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 4 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Dragostea pluteste in aer si tu nu ai timp sa adulmeci aburii romantismului care plutesc deasupra ta. Va trebui totusi sa gasesti un mijloc de a umple si agenda vietii sociale, pentru a nu pierde ehilibrul intre distractie si munca.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

In sfarsit, dupa o perioada grea, vezi o lumina la capatul tunelului. Capeti increderea necesara pentru a-ti face ideile auzite pentru a pune pe picioare un plan pe care il aveai in gand.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Capacitatea crescuta de a planui lucrurile iti eficientizeaza nu numai munca, dar si ativitatile casnice. Toate sunt la locul lor, lucru care iti permite sa iti acorzi si cateva clipe de relaxare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ideile tale primesc, in sfarsit, un motor, pentru a putea fi puse in practica. Faptul ca o persoana pe care o admiri iti arata ca te apreciaza iti da toata energia de care ai nevoie pentru a pune in practica planuri care zac latente.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vrei sa iti schimbi locuinta sau, cel putin, ambianta locuintei in care te afli acum. Daca actualul mediu inconjurator nu te inspira, trebuie sa intri in actiune, pentru a-ti infrumuseta casa.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi buna pentru a reflecta asupra propriei situatii, pentru a intelege mai bine cine esti cu adevarat. Vei intelege mai bine trairile tale si pe ale celor din jur.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveai in plan sa petreci ceva timp cu familia, insa contextul astral nu iti prea permite acest "lux". Ai de onorat unele promisiuni, care nu iti permit sa stai alaturi de cei dragi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Obtinerea informatiilor necesare are implicatii emotionale astazi. O persoana reuseste sa iti castige admiratia, pentru ca pare sa detina toate informatiile de care ai nevoie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui sa porti discutia aceea profunda pe care ai tot amanat-o. Daca mergi pe sinceritate, vei capata linistea de care ai atata nevoie!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai ocazia sa petreci timp cu un grup de sex opus, lucru care iti scoate in cale o posibila relatie. O anumita schimbare in conceptiile tale te face sa vezi lumea cu alti ochi si sa incerci lucrui noi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca asculti prea multe sfaturi, venite din prea multe surse, nu vei mai sti ce vrei tu, cu adevarat. Incearca sa iti asculti intuitia, daca e o problema care te framanta acum! Nimeni nu stie mai bine ca tine ce iti doresti cu adevarat!

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai o stare nebuneasca, ai chef sa faci lucruri iesite din comun. Monotonia te-a rapus si simti ca te-ai plafonat. Dispozitia ta iti aduce multe surprize in cale.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții