Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 10 Februarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 10 februarie 2017 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 10 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 10 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Asteptarile tale sunt prea mari si, cand descoperi ca nu sunt conforme cu realitatea, incerci un sentiment de frustrare. Optimismul si increderea in tine sunt la cote maxime, dar te vei lovi de pragul de sus, daca nu inveti sa iti temperezi avantul.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Te entuziasmeaza posibilitatea unui parteneriat, fie in afaceri sau in plan sentimental. Inainte de a te bucura prea mult, incearca sa afli cate ceva despre persoana care iti lanseaza propunerea. E bine sa fii informat, mai ales cand viitorul tau e in joc.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Succesele de ordin material sunt la ordinea zilei si asta din cauza ca rezolvi problemele de ordin personal pe care le-ai amanat anul precedent. Acum ca ai noi resurse de energie, iti este usor sa te concentrezi si pe latura financiara.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti nevoie sa fiti singur, iar plimbarile in parc sau linistea propriei case sunt binevenite. In ciuda incercarilor celor dragi de a va face sa socializati, nimic nu va va scoate din starea in care sunteti. Chiar daca e o perioada a introspectiei, ar fi bine sa nu deveniti ursuz.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, e deosebit de important pentru tine sa iti faci simtita prezenta in lume. Autoritatea, succesul,ambitia, acestea sunt cuvintele zilei. Managerierea propriului program, dar si a programului celor din jur e ceea ce te tine in priza azi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai starea necesara pentru a-ti creste veniturile - nu uita, poti sa lucrezi din greu, sau poti sa lucrezi inteligent. Sunt multe oportunitati in fata ta, dar daca muncesti asa "din greu", risti sa nu vezi lucrurile bune din fata ta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cauti raspunsuri in domeniile de baza ale vietii tale: relatii, casa, studii si viitor. Daca le ceri intr-un mod agresiv, cei din jur vor reactiona negativ la nevoia ta de certitudine. Actioneaza cu tact!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intuitia ta in chestiunile care privesc cariera este uimitoare. Esti o persona cu adevarat vizionara si colegii apreciaza capacitatea ta de a patrunde in miezul problemelor. Esti o comoara la locul de munca astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Emotiile si trairile pe care le simti azi iti sunt intoarse, dar ceva tot nu ti se pare ca se potriveste. Daca cineva apropiat de copleseste cu prea multa iubire, va trebui sa pastrezi o atitudine politicoasa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

In nebunia ultimelor zile, ai cam uitat sa ai grija de adevaratii tai prieteni, cei care conteaza cu adevarat. In schimb, te-ai tot invartit in cercuri superficiale. Prietenii tai dragi nu sunt multumiti de neglijenta cu care ii tratezi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vestile pozitive, venite din partea unei persoane aflate la distanta, te binedispun astazi. Comunicarea cu cei din jur e cordiala si reconfortanta. Iti gasesti linistea in discutii lejere, fara prea mari implicatii emotionale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu e o idee buna sa faci cumparaturi prea mari astazi. Se vor ivi cheltuieli neprevazute si, daca nu strangi cureaua acum, nu vei avea resurse pentru situatii de criza.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții