Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei saptamana 6-12 Februarie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 6 februarie 2017 | 05:53


Horoscop pentru femei saptamana 6-12 Februarie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 6-12 Februarie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Saptamana aceasta vei invata o lectie destul de usturatoare pentru orgoliul tau: nu intotdeauna lucrurile ies asa cum iti doresti tu si uneori este nevoie de rabdare pana cand iti atingi obiectivele complet. Da dovada de permisivitate, ai rabdare ca cei din jur sa-si termine fraza sau sa-si spuna povestea. Nu le lua vorba din gura si nu da semne de nervozitate sau plictiseala atunci cand interlocutorul tau iti povesteste ceva important pentru el. Saptamana aceasta o atitudine umana, sensibila, deschisa catre cei din jur reprezinta cheia catre solutionarea unor aliante pe care le cautai de multa vreme. Este o saptamana buna pentru achizitii, pentru asezatul mobilei in casa, pentru schimbarea garderobei sau a infatisarii.Chiar ai nevoie de o schimbare pentru a reintra in forma.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunat avantajate parteneriatele, asocierile, lucrul cu grupurile mari de oameni, sau activitatile in diverse organizatii. In aceasta saptamana esti foarte bine sustinut astral pe sectorul comunicarii. La locul de munca iti consolidezi pozitia si s-ar putea chiar sa fii propus pentru o promovare. In familie poti primi o veste buna, cum ar fi nasterea unui copil, o logodna sau planificarea datei unei casatorii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti cuprins de energia unui nou inceput. Se pare ca ai trasat o linie foarte clara intre viata pe care ai dus-o pana acum si ce urmeaza sa faci de aici inainte. Este momentul perfect sa-ti stabilesti o lista de prioritati, sa-ti dedici mai mult timp dezvoltarii personale sau unor cursuri sau workshop-uri care iti vor aduce un plus la CV-ul tau. La locul de munca este nevoie de prezenta ta, insa nu mai pari dispus sa faci atatea concesii celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Rac

Relatia cu bancile si orice tine de domeniul finantelor se imbunatateste simtitor. Asta poate implica gasirea unui loc de munca mai bun, promovarea sociala, inceperea unor asocieri profitabile. Nu permite gandurilor negative sa preia controlul asupra mintii si sufletului tau. Esti mai melancolic decat de obicei, esti mai inclinat spre reverie si spre analizarea trecutului, insa stii bine si tu ca daca privesti mereu peste umar nu vei reusi sa evoluezi. Mobilizeaza-te, iesi din casa, interactioneaza cu cat mai multe persoane si vei vedea ca te vei reechilibra emotional foarte repede.




Horoscop pentru femeia din Leu

Ai visat mult, ai planificat mult si ai muncit si mai mult ca sa-ti transformi visul in realitate. De aceasta data se pare ca Universul iti pregateste o saptamana placuta si s-ar putea sa primesti primele confirmari ca te afli pe drumul cel bun. Iti recomand sa tii cont in urmatoarele zile de sfaturile celor din jur pentru ca vor fi pertinente si te vor salva sa comiti erori grosolane.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este un moment foarte important pentru tine, asa incat orice ajutor extern, un sfat, o vorba buna, un cuvant de incurajare este bine venit. Iti recomand, de asemenea, ca saptamana aceasta sa acorzi o atentie sporita odihnei. Se pare ca ai muncit, asa cum am mai spus, mult in ultima perioada si corpul incepe sa dea semne de oboseala. In momentul in care esti obosit, nu te mai poti concentra iar asta ar conduce la erori. Uneori, este bine, asadar, sa-ti cunosti limitele si sa adopti un ritm de viata sanatos, impartind in segmente egale activitatile, munca si odihna.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Incerci sa joci pe mai multe fronturi, dar aceasta pozitie nu te prinde nicicum. Chipul tau este usor de citit, asa incat cei din jur pot intui perfect momentele cand esti fericit, trist, bulversat, ingrijorat sau panicat. Incearca sa te tii departe de toate luptele de alcov, incearca sa stai departe de barfe si comploturi, pentru ca la finalul saptamanii se vor sparge toate oalele in capul tau, oricat de bine intentionat ai fi fost.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Talentele tale sunt recunoscute din ce in ce mai mult de catre sefi. Ai grija, totusi, sa nu iti creasca orgoliul odata cu laudele pe care le primesti pentru ca risti sa starnesti invidia celor din jur si apoi vei face si greseli serioase in strategia ta pentru ca vei fi mult prea sigur de tine. Este un moment potrivit sa lucrezi din greu pentru ca proiectele in care esti angrenat au greutate si iti pot asigura drumul catre o promovare sau catre un bonus salarial.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ai fost diagnosticat cu o afectiune mai serioasa, daca rezultatele analizelor nu au iesit exact cum iti doreai, saptamana aceasta iti poate aduce solutia la problemele de sanatate. Poti gasi un medic foarte bun care sa iti prescrie un tratament eficace, sau care va descoperi cauza problemei si va starpi raul din radacina. Insa, nu toti Sagetatorii trebuie sa se ingrijoreze pentru starea lor de sanatate. Este o luna excelenta pentru a incepe demersurile privind un loc de munca mai bun, pentru afirmarea in cadrul grupului in care lucrezi. Ideile tale sunt inovatoare, excentrice si tocmai prin noutatea lor vor aduce rezultate deosebite.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Fie ca vrei, fie ca nu vrei, saptamana aceasta va trebui sa te imbraci frumos si sa iesi in lume.Te-ai transformat intr-un sihastru morocanos si asta iti afecteaza atat viata sociala, cat si prieteniile. Poti remedia insa situatia in al 12-lea ceas, dand cateva telefoane si invitandu-ti amicii la un pahar de vorba. Incearca sa repeti figura aceasta cat de des poti in urmatoarele zile si vei vedea cum incetul cu incetul incepi sa iesi din mica depresie in care te-ai scufundat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un prieten are nevoie de sprijinul si sustinerea ta. S-ar putea sa i le acorzi neconditionat, insa invata sa-ti trasezi si teritoriu. Risti sa te transformi in persoana care ii ajuta pe toti, dar care nu se ajuta pe sine mai deloc. Pune-ti ordine in casa, pune-ti ordine in lucruri, fa curatenie in dulapuri, in sertare si in hartii. Vei vedea ca prin aceasta atitudine vei reusi sa-ti faci ordine si in viata si in relatiile cu cei din jur. Incearca sa nu tragi concluzii pripite, saptamana aceasta, mai ales in privinta unor colaboratori sau prieteni. Tacerile lor s-ar putea sa indice, de fapt, ca sunt ocupati si prinsi cu alte probleme. Nicio grija, veti recupera aceasta perioada in urmatoarele saptamani.

Horoscop pentru femeia din Pești

Esti copilaros. Nu pari dispus sa te maturizezi si toata aceasta atitudine iti va atrage o multime de probleme, saptamana aceasta. Iti recomand sa fii atent, mai ales in relatia cu autoritatile. Pentru ca, daca continui in acest mod, nu faci decat sa enervezi persoane importante si sa le determini sa te sanctioneze intr-un fel sau altul. Iti recomand sa tii gura inchisa, sa-ti pastrezi parerile personale numai pentru tine. Cu sanatatea stai bine, insa incearca sa te hidratezi mai mult. Saptamana aceasta zona rinichilor se afla in detriment pe harta astrala asa incat, atentie, cei care sufera de afectiuni cronice ale rinichilor. In rest, celelalte persoane pot suplimenta cantitatea de lichide baute pentru a face rinichii sa functioneze. Oricum nu este vorba de o afectiune serioasa, ci doar de ceva pasager.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții