Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 11–17 Februarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 10 februarie 2017 | 05:56



Horoscop Urania săptămâna 11–17 Februarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 11–17 Februarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 11 și 12 februarie dimineața, perioadă intensă, trăită de fiecare nativ în funcție de vârstă, aspirații și dorințe, într-o cheie aventuroasă, extravagantă sau doar efervescentă. Tumultul interior îi va face pe acești nativi să simtă nevoia de libertate, de inițiativă, de participare emotivă, de implicare în activități care să le dea satisfacții intense și imediate, impulsuri intensificate de Luna Plină în Leu (casa a V-a) din 11 februarie, care va genera și o eclipsă de Luna și care va accelera dorința de „modelare” a relațiilor de prietenie prin afirmații ciudate sau prin inițiativele cu care își vor surprinde cunoștințele. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, nevoie de cumpătare, de calmare a spiritului, de revenire la matca unor trăiri temperate, astfel încât ei să-și poată desfășura normal activitatea cotidiană. Evoluție spectaculoasă a unor procese sau litigii, indiferent de natura lor. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, relațiile parteneriale se pot îndrepta rapid spre o criză. Unele persoane pot exercita presiuni asupra lor, iar Berbecii vor reacționa cu brutalitate. Ostilitatea, individualismul și comportamentul recalcitrant își vor pune amprenta pe atitudinea nativilor atrăgându-le antipatii și amplificând conflictele. Combativitatea le-ar putea facilita, pentru moment, mici victorii, mai ales în disputele minore, dar nu le va permite să analizeze corect situația, să stimeze pericolele și îi va determina să facă afirmații, să lanseze promisiuni sau inițiative care vor complica starea de lucruri, și așa, explozivă. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a IX, a mentalului superior și a relațiilor cu străinătatea. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, tendință de a recurge sau de a accepta soluții pe muchia de cuțit a legalității cu privire la o chestiune bănească, materială sau de avantaj personal.


Horoscop Taur pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 11 și 12 februarie dimineața, posibile tulburări afective sau conflicte deschise, declanșate de relațiile precare de familie (copii/părinți, socri/nurori/gineri) care, pe fondul Lunii Pline și al eclipsei din 11 februarie, pot scoate la iveală gândurile ascunse ale unora dar și caracterul altora, devoalând drastic fapte comise în trecut. Cele două evenimente astrologice pot exercita o influență intensă și asupra casei a X-a (cariera, în principal), anunțând posibile modificări de statut, de autoritate sau de responsabilitate socio-profesională. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, Taurii pot manifesta stări de plictis și dezinteres față de problemele lor sentimentale sau ale celor apropiați. Dorința lor va fi să-și găsească sau să-și păstreze echilibrul interior, deranjat de impulsurile astrale puternice ale momentului. La începutul zilei de 14 februarie, Luna Neagră va părăsi Scorpionul și va intra în casa a VIII-a a beneficiilor materiale care provin din relația cu persoane sau instituții. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare de trei rânduri de aspecte ce pot declanșa stări congestive, febră, migrenă, insomnie, tulburări de vedere și de gândire. Nota generală nu este cea unei boli anume ci a unei dereglări organice, cel mai adesea pe fond neuro-vegetativ. Plină de surprize s-ar putea dovedi și relația nativilor cu munca unde evenimentele sau deciziile ce-i privesc direct vor fi doar aparent justificate în realitate, ele fiind motivate de o intenție ascunsă a cărei rațiune va rămâne ascunsă. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, mici conflicte, animozități, antipatii pe față, replici sarcastice, ale unor parteneri de muncă, de dialog, de afacere sau de căsnicie. Moment al geloziei și al exacerbării simțului de proprietate.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 11 și 12 februarie dimineața, se conturează probleme majore de comunicare. Tot ce ține de această casă (învățare, susținere a unor examene, asimilarea unor informații, capacitatea de exprimare liberă, declarațiile, dialogul precum și deplasările scurte) va fi supus stresului provocat de Luna Plină în Leu și de eclipsa care va controla axa caselor III – IX precum și de opoziția pe care Luna o va face guvernatorului lor, Mercur, aflat în tranzit prin Vărsător, și care va tulbura apele conștiinței de sine. Este un motiv astrologic întemeiat pentru a-i sfătui pe cei născuți în Gemeni ca, în acest răstimp, să nu se lanseze public în teorii și declarații, să nu ceară și să nu dea explicații, să amâne verificarea cunoștințelor și competențelor (mai ales în ipostaza de audiție, vizionare), să evite drumurile cu avionul și mașina și deplasările ce impun folosirea unor instalații și utilaje (ATV, telescaun, telecabină, telegondolă, avion, elicopter), practicarea sporturilor periculoase (bob), cu grad mare de risc sau care au legătură cu noțiunea de „înălțime” (escaladări, bungee jumping, parașutism, sărituri cu schiurile, sărituri de la trambulină, acrobații). Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, discrete confuzii sau atitudini eronate în legătură cu familia, partenerii și activitatea profesională. În zorii zilei de 14 februarie, Luna Neagră va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VII-a, de unde va exercita o influență negativă asupra relațiilor parteneriale, a litigiilor, a proceselor și a relațiilor cu legea. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, puțini Gemeni vor scăpa de furtunile sentimentale și de stridențele afective care îi vor împinge să facă greșeli și să nu înțeleagă ce se întâmplă cu ei sau cu sufletul celor dragi. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, posibile șicane și încurcături la locul de muncă.






Horoscop Rac pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 11 și 12 februarie dimineața, furtuna va veni în cele două case ale banilor și/sau avantajelor materiale de la faza de Lună Plină precum și de la eclipsa ce va opera în același moment și care va da o turnură bruscă, brutală, surprinzătoare și drastică unor evenimente care, chiar dacă nu se vor petrece aievea, vor sugera iminența unei ipostaze ce-i va speria pe cei nepregătiți financiar (fără o mică rezervă de bani). E nevoie de calm, răbdare, stăpânire de sine, autocontrol, pentru a găsi cele mai bune și raționale soluții; de aceea, nu vă hazardați, nu acceptați ajutoare vicioase și nu vă implicați în „combinații” periculoase. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, momente al cumpătării, ale prudenței care îi vor determina să-și verifice informațiile înainte de a acționa. În siajul acestei atitudini rezervate, se va înscrie amânarea sau contramandarea unei întâlniri, participarea la o întrunire, efectuarea unei deplasări. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a VI-a a sănătății și a muncii, poziție în care va rămâne multe luni de acum încolo, generând situații incomode la locul de muncă sau legate de felul în care se desfășoară o activitate lucrativă (contestări, aplicarea unor măsuri interne, alinierea la normele legale) care-i vor dezavantaja pe cei născuți în Rac. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, stare de agitație, de revoltă și de nemulțumire provocate de relațiile de familie, de evenimentele care se derulează în viața celor apropiați (mai ales părinții nativilor) ori în legătură cu situația averii personale, a patrimoniului familiei sau a situației locative. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, mici puseuri de gelozie, de egoism ori comportament „hiper-matern” (control exagerat, autoritarism, rigiditate) în relația mamă/copil, indiferent de vârsta ambilor.








Horoscop Leu pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 11 și 12 februarie dimineața, moment de excepție în viața Leilor. Pe 11 februarie se va produce faza de Lună Plină în Leu, pe axa caselor I/VII, motiv pentru care impactul acestei faze va fi important și bogat în semnificații. Ar putea fi vorba de un apogeu, de o împlinire: nativii pot trăi o întorsătură a sorții favorabilă lor în relațiile parteneriale, contractuale, procesuale, conjugale. Din perspectiva statutului personal, Leii vor pecetlui o nouă atitudine față de sine, de viața și viitorul lor, pe fondul revoluției Solare care le-a permis, în 2016, să deschidă un circuit care acum se închide și care le va permite să inaugureze un ciclu nou, până în 2018. Nu sunt excluse informațiile care pot schimba „datele problemei” într-un conflict sau o dispută, scoțând la iveală elemente necunoscute, cu puterea unei revelații. Nuanța generală va fi dată de Mercur, în Vărsător (curaj, inițiative bizare), pe fondul relației cu planetele implicate în eclipsă. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, pași mici, progrese dar și ezitări cu privire la regimul veniturilor și cheltuielilor. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a V-a a sentimentelor și a relațiilor cu copiii ori a plăcerilor vieții și a creativității, generând crize interioare, efervescență și risc de a greși prin lipsă de măsură. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, nu se poate vorbi de un context favorabil pentru dialoguri, examene, învățare sau deplasări. E prea multă patimă, prea mult subiectivism și prea multă provocare chiar și pentru Lei care vor avea tendința să se „ambaleze” din orice, să se implice și acolo unde nu e cazul sau nu e treaba lor să intervină. Risc de incidente sau accidente în timpul deplasărilor scurte. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, posibile enervări provocate de motivele pe care le oferă relațiile de familie.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 11 și 12 februarie dimineața, starea de sănătate a nativilor se va resimți din cauza influxurilor puternice ale Lunii Pline conjugate cele ale eclipsei de Lună, amplificate de Mercur, în tranzit prin casa afecțiunilor de scurtă durată. Primii vizați vor fi cei cu afecțiuni cardio-vasculare, cu probleme osoase sau neurologice legate de fiziologia coloanei vertebrale. Riscul de a se produce accidente vasculare/cardiace este mai mare decât într-o zi obișnuită. Un mod de viață cumpătat culinar, somnul suficient și odihna prelungită sunt o primă condiție ce trebuie asociată cu o medicație adecvată dar moderată (eventual, în aceste două zile, se renunță la medicamentele care nu sunt absolut necesare). Enervările, conflictele prelungite, emoțiile intense, munca epuizantă, extenuarea nervoasă, practicarea unor antrenamente solicitante sunt factori agravanți. Dacă este posibil și nu sunt absolut necesare, intervențiile chirurgicale ar trebui reprogramate (ideal ar fi după 28 februarie pentru că, pe 26 februarie, va avea loc, pe fondul Lunii Noi în Pești, o eclipsă de Soare). Fecioarele trebuie să se aștepte la schimbări bruște, importante, la locul de muncă: restructurări, demisia unor șefi care pot pleca singuri sau împreună cu un grup de angajați apropiați lui, aplicarea unor măsuri economice (insolvență, faliment), etc. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, bun prilej de calmare a spiritelor și de revenire la matcă în plan fizic și psihic. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a IV-a, a relațiilor cu părinții, a casei și a patrimoniului. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, posibile situații tensionate, conflictuale, complicate sau urgențe provocate de o chestiune bănească cu sau fără consecințe legale. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, nativilor le va plăcea să-și ironizeze interlocutorii dar, nu întotdeauna, observațiile lor vor fi oportune sau inspirate.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 11 și 12 februarie dimineața, influențele fazei de Lună Plină și ale eclipsei care se va produce cu această ocazie ar putea avea efect asupra relațiilor sentimentale: izbucniri afective, inițiative temerare de cucerire sau de părăsire. Nu sunt excluse discuțiile pornite din dorința de a limpezi o situație dar, peisajul astral al momentului îi va face să depășească măsura, dialogul degenerând în acuzații și amenințări. Balanțele vor avea tendința de a lua totul într-o notă personală exagerată și, chiar dacă, pe fond, ei ar putea avea dreptate, felul în care își vor pleda cauza ori își vor susține argumentele, nu-l vor putea convinge pe partener că a greșit ci doar îl vor enerva și îl vor porni împotriva sa. Același principiu astral va funcționa și în cazul disputelor dintre părinți (mamă/tată Balanță) și copiii lor. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, perioadă banală, marcată de rutină, muncă, obligații cotidiene și, eventual, calmare a stării de spirit. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a III-a a comunicării și, de acolo, pentru multe luni de acum în colo, își va pune amprenta pe felul de a vorbi, de a învăța, de a susține un examen, deloc ușor de contracarat. Între 14 februarie (după ora 22.42') și 16 februarie dimineața, perioadă agitată din motive astrale, care s-ar putea traduce prin neliniște, stare de spirit agitată, conflicte cu partenerul de viață sau de afaceri, abuzuri comise de unele persoane asupra nativului, constrângeri exercitate asupra lui de către persoane superioare lui dintr-un anume punct de vedere (vârstă, funcție, statut social, reprezentant al legii). Evoluție conflictuală a tuturor micilor animozități, contradicții importante și dificultăți substanțiale într-o chestiune procesuală sau de natură juridică ce-l privește direct și personal. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, o nemulțumire bănească trecătoare.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 11 și 12 februarie dimineața, Scorpionii vor trece printr-o etapă importantă de viață socială și profesională care se va naște brusc, se va precipita, se va consuma rapid, cu arderea etapelor, nativii având senzația să sunt „luați pe sus” de evenimente și că orice ar face drumul lor este deja pecetluit. Luna Plină și eclipsa din 11 februarie vor așeza într-o ecuație radicală casa, familia, averea, mentalitate și răspunderea profesională sau imaginea publică pentru un an de acum în colo. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, nativii nu ar trebui să se aștepte la prea multă solicitudine din partea prietenilor, apropiaților și nici chiar din partea persoanei cu care se află într-o relație sentimentală; unii chiar vor avea sentimentul de singurătate, de abandon, de părăsire. La începutul zilei de 14 februarie - mare eveniment, mare! - Luna Neagră va părăsi segmentul lor zodiacal și se va muta în Săgetător, ocupându-se, de acum până la sfârșitul acestui an, de banii lor câștigați din muncă. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, cele două case ale sănătății trec printr-o etapă delicată. Tineri, maturi sau mai în vârstă, cu toții vor fi solicitați la nivel cerebral (fiziologie a creierului, procese mentale, fiziologia organelor de simț localizate în zona anatomică a capului). Nu sunt excluse lovituri, tăieturi, cu sau fără sângerare. Mai sunt posibile procese congestive, inflamații, febră. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, pot apărea primele semne ale unor disfuncții în regimul plăților salariale ori modificări determinate de aplicarea actelor normative de dată recentă. Posibile conflicte la locul de muncă, situații complexe care destabilizează relațiile cu șefii sau cu colegii dar care pun problema unor schimbări radicale. Unii vor fi tentați să-și dea demisia ori să-și caute, în mare grabă, alt loc de muncă.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 11 și 12 februarie dimineața, cele două case ale învățăturii, ale instrucției, ale acumulării de cunoștințe, informații și competențe vor suporta influxurile produse de o puternică Lună Plină asociată cu o eclipsă de Lună. Este de anticipat o stare de revoltă și nemulțumire personală față de capacitate lor de a progresa, față de piedicile care se ivesc, împiedicându-i să ajungă în posesia unei diplome ori să ajungă în situația de a dovedi de ce sunt în stare. Răzvrătirea lor se va naște din constatarea unor discrepanțe între ceea ce știu și ceea ce cred nativii și ceea ce i se oferă ca argument sau ca justificare a unor măsuri, fapte și decizii ce-l privesc direct ori indirect. Perioada, instabilă, presărată de surprize și necunoscut, nu este favorabilă nici deplasărilor scurte, nici celor lungi, nici în țară, nici în străinătate. De asemeni, cei care au funcții sau demnități ar trebui să fie rezervați cu privire la participarea lor la activități publice. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, efort de a imprima evenimentelor un curs firesc, fără excese și denaturări. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în Săgetător, respectiv în casa I a cerului lor astral și le va crea, în acest an, probleme și încurcături pe care vor trebui să le gestioneze autoritar. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, ideile lor despre normalitate, moralitate, conduită, dreptate sau legitimitate vor intra în contradicție cu ceea ce vor fi obligați să trăiască în plan afectiv, să suporte în relațiile dintre părinți și copii sau să accepte în numele prieteniei. Dezamăgirea, lezarea vor fi trăite intens și-i vor determina să reacționeze categoric, furtunos, spectaculos, pe principiul „să mă țină minte”. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, meditație, chibzuială, planuri ascunse.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 11 și 12 februarie dimineața, surpriză care se produce pe fondul apariției unei situații ce le va permite să primească bani (ajutor, bursă, împrumut, sponsorizare). O informație, aparent banală, dar esențială pe fondul problemei unui nativ, va contribui la luarea unei decizii sau la abordarea unui mod de acțiune care să-i conducă spre succes. Există și o latură riscantă în acest vârtej de evenimente, care privesc cele două case ale banilor, răscolite de Luna Plină și de eclipsa din 11 februarie. Între 12 februarie (după ora 03:51) și 14 februarie seara, perioadă caracterizată prin calm, logică, rațiune, metodă, răbdare, eficiență în privința opțiunilor importante de viață, a strategiilor sau a progresului prin învățătură, indiferent de vârstă și nivel de cunoaștere și experiență de la care se pleacă. Pe 14 februarie, Luna Neagră se va instala în casa a XII-a a hărții cerului lor astral și, de acolo, va lucra la destructurarea și alterarea unor idei și premize personale, în virtutea cărora au acționat, până acum, Capricornii. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, forfotă mare în legătură cu funcția, rangul sau demnitatea pe care unii o dețin. Dacă sunt persoane modeste, care duc o viață obișnuită, departe de ochii publicului, acest tranzit poate trece fără să creeze nici un efect. Dar, cu cât nativii sunt mai în prim-planul vieții publice, cu cât sunt mai „importanți”, cu atât etapa îi va solicita mai mult și-i va pune în situații urgente, „fierbinți”, în care riscul de a greși va fi la tot pasul. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie, mici decepții de la unii cunoscuți. Nota generală a săptămânii o dă triplă cuadratură la semnul lor zodiacal și opoziția celor trei planete din casa a IV cu Jupiter din casa a X-a, care indică, de la caz la caz, o componentă juridică, de legalitate cu care se confruntă în ceea ce privește meseria lor.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 11 și 12 februarie dimineața, perioadă intensă, interesantă, ce va permite nativilor restructurări în plan personal care, chiar dacă vor necesita timp pentru materializarea și realizarea lor, le vor fi revelate, acum, în adevărata lor importanță. Luna Plină care se va forma la începutul zilei de 11 februarie va opune Soarele, în Vărsător, Lunii, în tranzit prin Leu, în casa relațiilor parteneriale. Acestea vor fi cele două sectoare unde va interveni „degetul destinului” în privința lor: propria persoană și „celălalt”: soțul, partenerul de proiect, dușmanul, etc, vor fi puse sub reflectorul acestui contetxt astral puternic, special și prin funcția - nu doar simbolică - a eclipsei care va permite vizualizarea (sau conștientizarea) unor aspecte nebănuite, ascunse, de unde și funcția ei revelatoare, de a aduce spor de cunoaștere și limpezire de sine. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, perioadă banală, fără semnificație specială care poate căpăta contur doar în funcție de harta natală. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa prietenilor și apropiaților pe bază de afinități elective. Din fericire, nu este un sector dinamic dar, în lunile ce vor urma, tranzitul ei prin casa a XI-a va crea un deranj în aceste relații și sentimente. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, posibile „inflamări” ale unor nativi, mai ales ale celor tineri față de unele idei și soluții cu care se confruntă și care nu le convin ori contată că îi constrâng sau îi abat de la drumul lor. Certurile cu frații, vecinii sau cunoscuții ocazionali pe chestiuni de principiu sau pe fleacuri se nasc din orgoliu, uneori din infatuare sau din ambiția de a nu recunoaște partea de adevăr a celuilalt.


Horoscop Pești pentru săptămâna 11–17 Februarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 11 și 12 februarie dimineața, unii nativi nu vor fi în apele lor. Nu vor fi bolnavi dar nici nu vor putea spune, cu precizie, „ce îi doare”. Starea lor va fi una de neliniște, de nemulțumire, de trac în fața viitorului, de revoltă în fața prezentului, de dorință de a-și depăși limitele personale, de a înfrânge blocaje interioare. Luna Plină și eclipsa de Lună vor opera asupra celor două case ale sănătății. Cei care au instalată o afecțiune cardiovasculară și sunt sub tratament vor avea impresia că medicamentele pe care le iau nu-și mai fac efectul, pentru că, tulburarea lor, de cele mai multe ori, va fi de natură psihică. Nu inima, în sensul medical al cordului, va fi cea vizată ci sufletul dar această tulburare interioară profundă poate genera și tulburări somatice, mai ales la nivelul sistemului nervos, de unde și riscul unor tulburări neurologice. Posibile surprize legate de activitatea curentă, de felul în care ar putea să-și desfășoare munca. Unii pot avea soluții extrem de interesante cu privire la plasamentul lor profesional sau la valorificarea unui talent, ceea ce ar presupune și o (răs)plată a efortului lor, deloc de neglijat. Între 12 februarie (după ora 03:51') și 14 februarie seara, abordare pragmatică a unei ipostaze parteneriale care va reprezenta însă un punct de plecare pentru un proiect important. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a X-a a carierei, a valorificării superioare a meseriei, ceea ce impune nevoia continuă de prudență, de analiză atentă a deciziilor profesionale și de inhibare a reacțiilor subiective, impulsive, emoționale care pot compromite acest sector. Între 14 februarie (după ora 22:42') și 16 februarie dimineața, cele două case ale banilor provenind din surse diferite (din salarizare și din avantaje primite/oferite) sunt active din punct de vedere astrologic, influențele bune întretăindu-se cu cele precare. Între 16 februarie (după ora 08:41') și 17 februarie ambalări și enervări din motive de crez și convingere interioară.




Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 11–17 Februarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții