Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 4–10 Februarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 3 februarie 2017 | 06:22



Horoscop Urania săptămâna 4–10 Februarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 4–10 Februarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), preocupări legate de un aranjament bănesc. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), Berbecii vor avea posibilitatea de se exprima frumos, argumentat, convingător în orice tip de dialog oficial sau de discuție personală. Contextul îi va ajuta pe cei care vor susține probe orale într-o examinare profesională. Se conturează destule șanse de a face scurte deplasări ori de a face mai multe drumuri decât într-o zi obișnuită.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mers aparent retrograd până pe 9 iunie a.c., ceea ce va declanșa o serie de blocări, întârzieri, amânări, complicări sau denaturări ale scopului unui demers început bine sau corect. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), se va resimți, (pentru unii cu o vigoare specială), forța astrală a Crucii Fixe pe semne Cardinale, exercitată asupra Caselor I, a IV-a, a VII-a și a X-a, ceea ce înseamnă că existența nativilor va fi pusă sub presiunea evenimentelor esențiale. Pentru moment, probabil, că cea mai solicitată va fi casa relațiilor cu părinții și a problemelor legate de casă și patrimoniu.

Acest tranzit va scoate în evidență aspectele importante care privesc statutul social și condiția psiho - fizică, conflictele, procesele, stadiul contractelor și stabilitatea profesională a Berbecilor. Aceste segmente de viață vor fi activate de prezența planetelor Marte și Venus în Casa I a personalității lor. Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa relațiilor de amiciție și a idealurilor împărtășite cu cei apropiați. Berbecii pot afla lucruri surprinzătoare care le pot fi de folos. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, posibile inflamări pe un fond afectiv răscolit, „deranjat” de niște aspecte astrale care îi vor irita pe nativi sau le vor imprima lipsa de măsură în tot ce vor face și vor simți, din cauza intensității elementului Foc pe care îl vor aduce în ecuație.

Horoscop Taur pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), se va contura o perioadă stabilă, mai calmă, cel puțin sufletește, în care nativii se vor ocupa de persoana lor. Totuși, nu vor fi excluse îngrijorările legate de felul în care evoluează relațiile contractuale sau statutul lor de persoană publică (dacă e cazul!). Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), Taurii vor încerca tot felul de combinații financiare, de multe ori pe sume mici, vizând o colaborare sau o „intervenție financiară” din afară.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va bloca, până pe 9 iunie a.c., demersurile legate de locul de muncă sau va încetini și complica bunul mers al „hârtiilor” (cereri, memorii, documente necesare transferului, recunoașterea unor diplome, etc.). Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), capacitatea de a se exprima a nativilor nu va fi la cote optime. Poate că, între membrii de familie, acest obstacol astral, nu se va face simțit dar, ori de câte ori nativii vor trebui să se exprime în public, să vorbească în fața unui cerc de prieteni sau în fața unei comisii, ei se vor confrunta cu o stare de trac, de timiditate, de inhibiție, care poate lăsa impresia că nu sunt informați în legătură cu subiectul abordat ori că, în general, au carențe în pregătire.

În cazul celor maturi s-ar putea vorbi de o prudență demobilizantă, justificată de teama de necunoscut ori de gradul de risc al situației cu care se confruntă. Din 7 februarie, Mercur va intra în casa imaginii lor publice și a carierei și, dacă nativul are experiența de viață necesară, el ar putea folosi intuiția insuflată de acest tranzit pentru a face un salt existențial. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, Taurii vor fi obligați de împrejurări să ia o decizie care privește viața publică, funcția, alianțele, contractele, dușmanii, procesele de-o parte și interesele de familie de partea cealaltă.


evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), trăiri discrete, scurte perioade de meditație, dorință expresă de a se calma ori de a contracara efectul enervărilor de peste zi asupra organismului. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), stare de bine provocată de tranzitul Lunii prin semnul lor natal, ceea ce le poate induce veselie, optimism, mai multă încredere în viitor sau în propriile forțe sau le poate spori capacitatea de a intui soluții de moment la probleme personale mai mari.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, postùră în care va rămâne până pe 9 iunie a.c., timp în care va tulbura apele în plan afectiv și va pune la încercare multe relații sentimentale, inclusiv relațiile între părinți și copii. Tranzitul va permite, de-a lungul acestor patru luni de retrogradare, degradarea sau șubrezirea relațiilor din cauza unor informații false, păreri greșite, situații răstălmăcite sau pe fondul unor exagerări personale. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), probleme bănești curente sau financiare, în „cuantum” mai mare, care pot fi consecința unei relații incorecte cu o cunoștință sau a unor cheltuieli pretinse (ori necesare dar stringente), provocate de creșterea și îngrijirea copiilor.

Teoretic, sunt numeroase elementele care indică un posibil conflict deschis, acum sau mai târziu, cât va dura tranzitul planetelor Venus și Marte prin Berbec. Pe 7 februarie, Mercur va intra în Vărsător, semn zodiacal în armonie cu zodia Gemenilor și care va activa casa ideilor superioare, a instrucției majore, a idealurilor. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, perioadă marcată de orgoliu și vanitate (în doze diferite, în funcție de educație și vârstă), exprimare verbală abruptă și fără tact, pe fondul unor dispute pe chestiuni de principiu sau de viziune generală asupra unei situații, care pot „deranja” niște prietenii.





Horoscop Rac pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), Racii vor încerca să nu intre în jocuri periculoase care să împingă o decizie sau un conflict la ruperea relațiilor cu unul sau mai mulți prieteni dintr-un grup de idealuri și interese comune, deși situația va fi complicată, dacă nu cumva, pentru unii, chiar explozivă. E nevoie de multă răbdare și autocontrol. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), perioadă a planurilor născute din dorința de a înțelege realitatea, de a găsi o modalitate de a depăși o situație care se rostogolește haotic.

În afara de problemelor create la locul de muncă, se va dovedi că nimic nu merita atâta consum de energie și suferință. Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va zăpăci multe aspecte de viață ce țin de regimul posesiunilor imobiliare, funciare, al averii, în general, al locuinței personale, în particular și al relațiilor de familie. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), Luna, puternică, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, le va induce încăpățânare, îndârjire, tenacitate, făcându-i, pentru moment, inapți să cedeze, să asculte și să dea dovadă de o atitudine rigidă, manifestată mai ales context profesional, oficial, public sau în legătură cu munca și activitatea pe care o execută sau, dacă au funcție, pe care o conduc.

Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa a VII-a a banilor și beneficiilor în urma relațiilor cu alții (oameni sau instituții). Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, Racii vor trebui să ia hotărâri rapide provocate de o situație cu impact financiar surprinzător. Răsturnări de situație în plan financiar/bănesc/patrimonial. Nota generală este de evenimente majore, cu impact important asupra existenței lor. Atenție la ceea ce se va întâmpla, pe 11 februarie și care se poate contura (declanșa) încă din 9 februarie.







Horoscop Leu pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), premise personale care vizează stabilizarea într-o funcție, consolidarea autorității, cultivarea imaginii personale, a bunului renume în ciuda sau, mai ales, pe fondul unor dispute cu rivalii declarați sau a conflictelor deschise. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), întâlniri consultative cu prietenii sau apropiați cu care desfășoară activități comune, altele decât afacerile. În ciuda bunelor lor intenții, va fi multă pierdere de timp.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, și până pe 9 iunie a.c., când va reveni la mersul direct, își va pune o amprentă negativă pe dialoguri, fel de a vorbi și de a argumenta, pe atașamentul față de unele idei, șubrezind sau limitând performanțele școlare, reușita la un examen și succesul unor demersuri bazate pe dialog. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), Leii se vor retrage în lumea mocnită a ideilor și planurilor secrete, a rumegării unor evenimente de dată recentă, a elaborării unor strategii. Pe 7 februarie, Mercur va intra în Vărsător, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, și va genera tùrnuri ciudate ale sorții sau răzgândiri spectaculoase - ale lor sau ale partenerilor.

Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, perioadă în care Leii vor găsi cadența replicilor energice și a rezolvării în forță a disputelor. Nota generală a săptămânii va fi dată de furtuna ideologică cu care Leii se vor confrunta, în virtutea cărora vor fi obligați să accepte realitatea (de obicei, una care nu le convine), să respingă orice fel de îngrădire a libertății de gândire sau de influențare a deciziilor personale. Jupiter va destabiliza piedestalul multor persoane pe care nativii s-au bazat: aceia nu mai rămân în funcție, dispar din peisaj ori își arată adevăratul caracter și interes, etc.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), calm intelectual, dorința de a limpezi lucrurile, de a separa subiectivul de obiectiv, capacitate bună de a învăța, de a asimila. Pe fond însă, se pot produce și alte procese mentale: revoltă față de o stare de lucruri (mai ales cea legată de locul de muncă, schimbări bruște de opinie, atașamente la fel de neașteptate față de oameni, idei, premize, interese, etc.).

Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), nativii vor dori sau vor fi obligați de împrejurări să fie prezenți în postùri publice, „vizibile”, să ia atitudine, să se afirme, să-și asume riscul (sau șansa!) de a vorbi liber, să - și exprima un punct de vedere, de a se implica, de a acționa. Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 9 iunie a.c., timp în care va opera, mai brutal sau mai discret, în funcție și de restul tranzitelor ulterioare, asupra celor două case ale banilor, provocând totuși modificări de statut financiar și impunând luarea unor decizii sau schimbarea unor planuri pe termen mediu.

Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), etapă specială, ce nu poate fi rezolvată prin ignorare sau prin speculații și care impune luciditate, maturitate, decizie fermă. Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa a VI-a a cerului astral al Fecioarelor, aducând noutăți și schimbări de statut profesional ori, în planul sănătății, discrete tulburări ale sistemului nervos, tulburări ale circulației periferice, fiziologie defectuoasă a brațelor, mâinilor și degetelor sau, în sens larg, asociind și influența Soarelui, prezent în aceiași casă, la nivelul membrelor inferioare. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, nevoia interioară de se ridica, printr-o decizie sau printr-o atitudine, în proprii lor ochi, de a - și spori nivelul de stimă.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), micile datorii, restanțele, coșul zilnic îi pot pune pe gânduri: unii chibzuiesc, alții se enervează; dacă această situație este provocată de plata defectuoasă a salariului sau a altor modalități de plată a muncii lor, atunci ei ar trebui să se mobilizeze pentru a găsi o soluție. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), dorința de a se lămuri într-o chestiune de cunoaștere, dorința de a găsi argumente și explicații în susținerea unei opțiuni sau în luarea unei decizii.

Comunicarea nu este obstrucționată dar, uneori, pot primi răspunsuri la solicitările făcute care să nu-i mulțumească sau care să fie parțial corecte. Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă până la începutul lunii iunie a.c. În aceste patru luni, el va pune la încercare toate aspectele de viață personală a nativilor, de la cele minore la cele majore, permițând o reașezare importantă a stilului de viață, prin opțiuni, acceptări și renunțări. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), se pot contura ambiții și dorința de a păstra ceva din registrul unor ipostaze și atribuții publice ori profesionale chiar cu prețul unor o concesii majore (de ex. să lucreze fără a mai fi plătiți, să rămână într-un colectiv în postura de consultant sau președinte onorific, doar pentru a păstra aparența autorității care, în realitate, le-a fost luată).

Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa a V-a a cerului lor astral și va tulbura apele tuturor relațiilor afective, transformându-i pe ei înșiși în niște revoltați, veșnic nemulțumiți, capricioși, exigenți cu alții și concesivi cu sine ceea ce, firește, va fi păgubos în planul relațiilor sentimentale dar care poate avea consecințe nebănuite în relațiile dintre părinți și copii. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, tensiuni generate care pot afecta, pentru moment, relațiile de prietenie sau încrederea în perechile ce se iubesc.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), nativii vor avea tot felul de idei și „porniri spontane” cu aspect de răbufnire motivată aparent, de ceva minor ce-i nemulțumește pe moment dar care, în realitate, este ecoul unor dezacorduri profunde cu partenerul de viață, cu cel de afaceri, cu colegul de proiect; dușmanii sunt incluși. Aceste gesturi vor avea aspectul unor „ieșiri nervoase” care vor fi trecute cu vederea de către cei vizați.

Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), discuții despre bani, consultări și informări necesare întocmirii unei documentații în vederea obținerii unor fonduri, ajutoare, împrumuturi, susțineri, etc. pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă până la începutul lunii iunie a.c. Acest tranzit prin casa a XII-a a cerului lor astral, aparent, nu va genera furtuni și va fi trăit ușor; în realitate însă, în funcție de harta personală, el poate provoca gânduri și fapte determinate de ieșirea la iveală, din străfundurile subconștientului sau ale memoriei, a unor dorințe, stări de spirit sau consecințe ale unor evenimente care nu s-au vindecat.

Într-o altă dimensiune, funcția lui Jupiter retrograd ar putea funcționa însă ca Justiție divină, ca efect (plăți) ale unor fapte din trecut care îi pot destabiliza pe nativi. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), tendința de a da o turnură sentimentală, multor ipostaze mărunte, curente ale vieții de fiecare zi. Vocația religioasă va fi trăită, de unii, mai intens, simțind nevoia să meargă la biserică, să se roage, etc. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, joc de imagine, dorința de a impresiona, de a intimida. Scorpionii cu „resurse modeste” se vor limita în a „se da mari” sau a face pe interesanții. Planetele din casa a VI-a a sănătății îi vor solicita pe nativi la capitolul funcții cerebrale, vor înlesni accidentele localizate la cap sau rănile și traumatismele cu sângerare.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna Februarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), nativii vor putea să-și păstreze calmul și să aibă răbdare în chestiunile cotidiene enervante sau solicitante. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), posibile dialoguri, întâlniri și negocieri cu cei cu care Săgetătorii se află în conflict. Uneori, ei vor fi cei care vor propune o soluție de împăcare. Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, din această postură în care va rămâne până la 9 iunie a.c., va destabiliza și pune la încercare toate relațiile de prietenie.

Nativii vor avea ocazia ca, până la începutul lunii iunie, să observe cine este un om onest și un prieten adevărat și cine este fals, interesat sau duplicitar, putând să ia, în felul acesta, mai târziu, deciziile îndreptățite în cunoștință de cauză. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), „strângeri de inimă” cu gândul la ce trebuie să renunța pentru a supraviețui cu banii de care dispun în prezent. Unele calcule, legate de un posibil ajutor, se risipesc precum fumul. Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa a III-a a comunicării și le va permite, pentru un răstimp de câteva săptămâni să fie în formă din punctul de vedere al exprimării libere, al inspirației, al talentului de a intui sau de a folosi căile moderne de comunicare.

Posibilă ofertă de a învăța, de a se perfecționa, de a parcurge o etapă importantă de studiu. Drumuri scurte, călătorii neașteptate. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, perioadă a contradicțiilor și nedumeririlor interioare ori al stuporii pe fondul unor evenimente care vor scoate la iveală aspecte șocante. Atașamente față de idei și valori din sfera științei, tehnologiei, a disciplinelor viitorului, a metodelor moderne de a învăța, munci sau trăi. Atenție la riscul de a lua hotărâri la mânie ce pot conduce (inutil și nejustificat) la despărțiri.


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), Capricornii vor fi tandri sau dispuși să facă o serie de plăceri copiilor. Perioadă stabilă din punct de vedere afectiv. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), vârtej de activități legate de desfășurarea muncii ceea ce poate să presupună deplasări de scurtă durată, agitație, drumuri numeroase prin oraș, stabilirea unor contacte cu reprezentanți ai unor instituții.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va da casei a X-a, unde se află în tranzit de mai multe luni, o evoluție specială care, pentru unii, poate însemna blocaj, pentru alții un ritm mai lent al activității iar pentru cei mai mulți poate să însemne dezordine, complicații, urgențe care țin de nevoia legalizării unor acte, parcurgerea unor etape obligatorii (examene, teste, triere de dosare, analize și evaluări). Nota generală a acestui context, foarte important pentru activitatea profesională a Capricornilor, va fi sporită, până la începutul lunii iunie, de opoziția cu Uranus care privește casa părinților, a locuinței, a patrimoniului, etc., amestecând, condiționând sau conexând rezolvarea unora de soluționarea celorlalte.

Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), trecătoare constrângeri parteneriale sau sentiment de neputință în fața unei situații de viață complexe care îi pune în dificultatea de a acționa așa cum și-ar dori. Pe 7 februarie, Mercur va intra în casa banilor și va genera surprize atât în regimul plăților cât și al documentelor în baza cărora acestea se fac. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, pe fondul răsturnărilor de situație în plan financiar invocate, Capricornii vor încerca să „pună piciorul în prag” și vor deveni vehemenți în dialogul cu reprezentanții unor instituții. Un rol important îl va juca intuiția și flerul de care vor da dovadă.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), mici momente neplăcute, controverse de scurtă durată, pe care nativii le pot trăi în relația cu părinții sau rudele în vârstă. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), perioadă în care Vărsătorii vor dori să se distreze, să se relaxeze, să se dedice unor preocupări relaxante care să le ofere satisfacții imediate. Zile bune pentru cei care joacă, interpretează, desfășoară activități de creație și interpretare, mai ales în ipostaza unei relații directe cu publicul.

Tendință spre aventură și, în general, tendința de a lua lucrurile „ușor”. Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare retrogradă. În prezent, el se află în casa a IX-a, a ideilor superioare, a studiului înalt, a convingerilor care-i mobilizează în viață și-i determină să ia decizii importante. Din acestă perspectivă, Jupiter nu va fi, până la începutul lunii iunie, un aliat ci dimpotrivă, un factor destabilizator, el introducând în criză toate elemente importante pe care se bazează activitatea lor profesională. Până la urmă, Varsătorii vor reuși să se desprindă de factorii inutili sau păguboși ori expirați care persistă printre atașamentele lor.

Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), posibile momente în care organismul lor se va resimți de pe urma exceselor culinare, a nesomnului, a epuizării, a excesului de medicamente, a altor imprudențe drept pentru care vor deveni morocănoși și vor dori să fie lăsați în pace. Pe 7 februarie, Mercur va intra în zodia lor natală și va da personalității lor o nouă dimensiune, caracterizată prin curaj, independență în gândire și acțiune, inventivitate, originalitate, curiozitate, dorință a afla, de a experimenta. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, confruntări de opinie cu partenerul de viață sau cu orice alt coleg de proiect comun care pleacă de la orgoliu și vanitate.


Horoscop Pești pentru săptămâna 4–10 Februarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45'), Peștii vor da dovadă de calm și răbdare ori de câte ori vor fi obligați să scrie, să redacteze un document, să învețe, să repete, să se prezinte în fața unei persoane pentru a explica, a cere sau a demonstra ceva de interes personal sau profesional. Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03'), posibile discuții pe teme casnice, gospodărești, minore, nesemnificative, care se vor rezolva „din mers”. Pe 5 februarie, Jupiter, Guvernatorul nocturn al Peștilor, va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până la 9 iunie a.c.

El va activa axa celor două case ale banilor (II – VIII) provocând fluctuații în regimul veniturilor și cheltuielilor dar și întârzieri sau complicații legale privitoare la un drept material ce li se cuvine și pentru care trebuie să facă un noian de formalități ori să le corecteze pe cele vechi care conțin erori. Partea bună este că, de la începutul lunii iunie, Jupiter își va putea exercita funcția de Mare Benefic, „pe curat”. Asta dacă, până atunci, Peștii vor face tot ceea ce trebuie, pregătind terenul. Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41'), sentimentalism accentuat, emotivitate crescută. Pe 7 februarie, Mercur va intra în Vărsător, respectiv în casa a XII-a a cerului lor astral, făcându-i intuitivi, telepați, inspirați.

Unii ar putea descoperi ceva esențial, referitor la trecut, explicând un fapt de viață sau la un proiect prezent. Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, posibile schimbări în regimul obișnuit al muncii (locație, program, sarcini de serviciu, atribuții, funcții, șefi noi, salarizare). Unele modificări vin pe fondul unor restructurări de ultimă oră. Nota generală o dă casa a II-a a banilor câștigați din muncă (salariu) care pot face obiectul unor analize, cereri, dispute, negocieri destul de aprinse.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 4–10 Februarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții