Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Cele mai iubitoare zodii din luna Aprilie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 31 martie 2017 | 20:22


Horoscop Urania luna Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Aprilie 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Venus va petrece cea mai mare parte din lună în confuză, visătoarea şi sentimentala zodie a Peştilor, care se întâmplă să fie casa a douăsprezecea, a refugiului şi a recuperării. Luna aceasta, veţi simţi destul de des nevoia să evadaţi din mijlocul mulţimilor dezlănţuite şi să vă încărcaţi bateriile petrecând o vreme în singurătate – sau alături de un companion fermecător în care aveţi cea mai mare încredere. Pentru că veni vorba de companioni fermecători, fiţi atenţi la Luna Plină de pe 10 aprilie din Balanţă, casa a şaptea, care va aduce un nou candidat la calitatea de invidiat de unic partener. Să însemne asta oare că vă aşezaţi la casa dumneavoastră? Poate că da. Ori poate că nu. Insă, dacă vă luaţi acest angajament, expansivul şi excesivul Jupiter vă determină să vă implicaţi total. Dacă aţi lucrat împreună cu un partener la crearea şi păstrarea unei afaceri, puteţi face un mare salt înainte pe data de 10 aprilie. Luna Plină din casa a şaptea se va întâlni cu generosul şi sociabilul Jupiter pentru a vă asigura toate instrumentele necesare succesului. Dacă sunteţi în căutare de partener, indiferent de motiv, ieşiţi în lume şi socializaţi. E posibil ca, pe 8 aprilie, să aveţi sentimentul că posesiunile şi persoanele dragi se află într-o anumită primejdie – atât de intens este sentimentul, încât, chiar şi dacă nimeni n-a spus sau n-a făcut nimic direct, veţi lua atitudine pentru a le proteja. Sincer? Nu e deloc o idee rea. Radarul dumneavoastră funcţionează la parametri ridicaţi. Ascultaţi vocea subconştientului.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Casa a unsprezecea, a grupurilor şi a celor cu păreri asemănătoare, va fi ocupată aproape toată luna de Venus. Totul se petrece în confuză, visătoarea şi atât de spirituală zodie a Peştilor. Graţie acestui farmec legendar, dacă sunteţi implicaţi într-un grup metafizic sau filozofic, e posibil să fiţi chemaţi să preluaţi cârma în absenţa persoanei care se află de obicei în această postură.Există tot felul de modalităţi de a-i spune unei persoane c-o iubeşti, iar dumneavoastră sunteţi extrem de pricepuţi la asta. Pentru că Venus – afectuosul guvernator planetar al Taurului – e de serviciu toată luna în creativă şi romantică zodie a Peştilor, nu e greu de imaginat că veţi găsi o modalitate inventivă de a-i comunica unui nou admirator că vă pasă de el. Dar nu uitaţi să procedaţi la fel şi cu prietenii adevăraţi şi încercaţi. Pe 6 aprilie, Saturn, planeta orientată spre carieră, intră în mişcare retrogradă şi e gata să vă ajute să treceţi în revistă recentele performanţe de la serviciu. Incandescentul Marte, aflat în Taur, va forma în aceeaşi zi un trigon favorabil cu intensul Pluton. Dacă vreţi într-adevăr să fiţi remarcaţi, actualizaţi-vă CV-ul, dacă este posibil cu ajutorul unui profesionist. E timpul să vă gândiţi la recrearea imaginii dumneavoastră profesionale. Cu o zi înainte ca Mercur să se oprească din drum şi să pornească înapoi în mişcare retrogradă, lucru care se va petrece pe 9 aprilie, două cuadraturi extrem de dificile vor transmite o anumită stare de tensiune în domeniul relaţiilor. Veţi simţi impulsul de a acţiona imediat, dar e mai bine să n-o faceţi. E posibil să nu deţineţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua o decizie bună. încrucişaţi-vă braţele şi staţi liniştiţi. Când a fost oare cineva capabil să vă grăbească?




Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vă plac surprizele şi sunteţi nişte poznaşi, dar în ziua de 1 aprilie de anul acesta ar trebui să fiţi atenţi şi să nu împingeţi lucrurile prea departe – cel puţin nu cu persoane care nu vă vor gusta gluma. Luna din inteligenţa şi ageră dumneavoastră zodie se va afla la datorie, aşa că veţi excela mai ales la capitolul umor. Dar nu exageraţi. Pe 2 aprilie, iubitoarea Venus va reveni în ultrasentimentala zodie a Peştilor, părăsind incandescentul Berbec suficient timp pentru a ne mai da tuturor ocazia de a găsi partenerul şi/sau munca potrivită. În cazul dumneavoastră, e posibilă găsirea unei profesii care să fie în armonie cu sistemul de convingeri – cu condiţia să fiţi atenţi la cuvintele rostite de o persoană cunoscută de curând ce pare să ştie o mulţime de lucruri despre acest subiect. Taurul este zodia renumită pentru magnetismul manifestat faţă de bani, aşa că, pe 9 aprilie, atunci când Mercur, guvernatorul planetar, se opreşte pentru a intra în mişcare retrogradă, trebuie să fiţi atenţi şi prudenţi în toate situaţiile legate de bani. Mai ales, nu scăpaţi din ochi portofelul în următoarele trei săptămâni. Pe 21 aprilie, incandescentul Marte va intra în zodia Gemenilor, casa întâi, a personalităţii. Probabil că-i veţi avertiza pe cei dragi că în următoarele luni… veţi fi ceva mai agresivi. Sigur, nu ezitaţi niciodată să vă exprimaţi opiniile, dar trebuie spus totuşi că în această perioadă veţi folosi mai multe semne de exclamaţie atunci când vorbiţi.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Soarele, Mercur şi Marte vor trece pe rând prin realista zodie a Taurului, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup. Aceste energii combinate, cu spirit practic şi dornice de calitate, vă vor prezenţa unor oameni cu care simţiţi că aveţi o strânsă legătură. Dacă sunteţi în căutarea unor prieteni, îi veţi găsi cu siguranţă. Fermecătoarea Venus se află deocamdată în mişcare retrogradă. Pe 2 aprilie, ea va reveni în zodia Peştilor şi vă va determina să revizuiţi şi să reevaluaţi relaţiile cu oameni aflaţi acum departe, temporal sau geografic. Veţi dori să luaţi legătura cu ei, iar dacă sunteţi foarte siguri că au evoluat la fel de mult ca dumneavoastră – ei bine, atunci de ce nu? Dacă, în jurul datei de 6 aprilie, deveniţi brusc conştienţi că copiii au nevoie de ceva scump, deşi nu sunteţi siguri că vă permiteţi, veţi dori să cumpăraţi acel lucru. Şi nu e vorba numai de copii. Veţi proceda la fel cu toţi cei care vă sunt dragi, mai ales dacă sunteţi orbiţi de iubire. Nu vă puneţi într-o situaţie financiară precară. Faceţi ce puteţi – nimic mai mult. Marte pătrunde în Gemeni pe 21 aprilie. Această planetă impulsivă se va afla într-o zodie extrem de comunicativă. Asta poate însemna că nu veţi putea reacţiona întotdeauna cu obişnuita dumneavoastră răbdare atunci când cineva vă cere o favoare – în special dacă este una pe care i-aţi mai făcut-o de nenumărate ori. Poate că a venit timpul să trageţi adânc aer în piept şi să spuneţi „nu”.



Horosco Leu (23 iulie - 22 august)

De 1 aprilie, ziua păcălelilor, Luna din Gemeni se va afla prin preajmă, iar pentru că trece prin casa a unsprezecea, a grupurilor şi a prietenilor, s-ar putea să aveţi chef să-i jucaţi cuiva o festă – sau cineva se va da peste cap pentru a vă păcăli. Nu vă îngrijoraţi. Energia din Gemeni nu are niciodată intenţii rele – în plus, aveţi parte de o poveste palpitantă. Fermecătoarea Venus decide să se întoarcă în Peşti pentru a termina câteva lucruri, aflându-se astfel în casă a opta, a relaţiilor intime. Având de-a face cu o zodie atât de romantică, nu e greu să ne imaginăm că aţi putea reînnoda relaţia cu o persoană din trecut, dându-i astfel încă o şansă – dar asiguraţi-vă că aveţi soluţii noi pentru acele probleme vechi. Venus este responsabilă atât de bani, cât şi de capitolul dragoste. Pentru că se găseşte în confuză şi visătoarea zodie a Peştilor, trebuie să fiţi atenţi la banii din buzunar şi la cârduri. Nu scăpaţi din vedere obiceiul de a cheltui – şi actuala stare a portofelului. Planetele din Peşti creează adevărate perdele de fum, iar prezenţa lui Venus este în primul rând ameţitoare. Nu vă lăsaţi seduşi. Pe 9 aprilie, Mercur se va pregăti pentru o călătorie retrogradă de trei săptămâni prin casa a zecea, a carierei. în cazul în care vânaţi o majorare de salariu, o primă sau o promovare – mai ales dacă aceasta e a doua încercare de a le obţine -, acum e momentul perfect pentru a vă actualiza CV-ul. Asiguraţi-vă că realizările recente nu vor trece neobservate.

Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu vă e niciodată uşor să staţi liniştiţi, dar pentru că iubitoarea Venus parcurge în mişcare retrogradă casa a şaptea, a parteneriatelor, cineva cunoscut şi drag s-ar putea să vă convingă să petreceri o după-amiază împreună, rememorând trecutul. De ce să opuneţi rezistenţă? Când v-aţi permis ultima dată să opriţi o vreme activităţile legate de reparaţii, îngrijire sau planificare? Acum aveţi nevoie de o zi liberă. E un fapt oficial. După şase săptămâni de mişcare retrogradă, pe 15 aprilie fermecătoarea Venus revine la sensul direct de deplasare, făcând posibilă întâlnirea cu o persoană care vă lipseşte. Din fericire, n-aţi fost ofensaţi de absenţele ei repetate. Acum veţi afla adevăratul motiv pentru care aţi pierdut legătura – şi mai mult ca sigur că n-a fost vina dumneavoastră. Dacă în ultimul timp aţi cam abuzat de cârdul de credit şi nu v-aţi gândit la consecinţe, s-ar putea ca Universul să vă readucă la realitate. Pe 10 aprilie, Luna Plină vă luminează casa a doua, a problemelor băneşti. Cu siguranţă, un extras de cont sau o factură vă va deschide ochii. Relaxaţi-vă. Puteţi rezolva totul. în jurul datelor de 7 şi 8 aprilie, din cauza celor două cuadra- turi dificile care se formează pe cer veţi rezista cu greu tentaţiei de a vă amesteca într-o dispută. Totuşi, gândiţi-vă bine mai înainte s-o faceţi. Cuvintele dumneavoastră vor avea mai multă greutate decât de obicei, aşa că, dacă sunteţi furioşi, s-ar putea să spuneţi ceva ce va avea repercusiuni permanente. Puneţi o oarecare distanţă între dumneavoastră şi adversar în loc să ispitiţi soarta.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Iubitoarea Venus va petrece cea mai mare parte din lună în confuză şi visătoarea zodie a Peştilor, adică în casă a şasea, unde se găsesc obiceiurile şi programele cotidiene. Dacă aveţi puţin timp liber, probabil că veţi fi tentaţi să hibernaţi pe canapea, cu ochii la televizor şi un pahar în mână. Nu faceţi asta. Pentru a adopta un obicei nu e nevoie decât de trei săptămâni. Aţi avut deja multă inspiraţie astrologică pentru a reconstitui drumul parcurs în domeniul relaţiilor – dar există şi o urmare. Pe 9 aprilie, gânditorul Mercur va intra în mişcare retrogradă în senzuala zodie a Taurului, casa a opta, a partenerilor intimi. Brusc, veţi duce dorul atingerilor unei anumite persoane. Bun, înseamnă că relaţia fizică a fost perfectă. Dar restul? Afacerile de tip cofinanţare şi/sau negocierile care implică posesiuni ori moşteniri partajate pot deveni problematice. Nu încercaţi să rezolvaţi singuri astfel de situaţii, mai ales dacă sunteţi siguri că nu există ieşire. Găsiţi un profesionist familiarizat cu asemenea probleme. Trebuie să ştiţi exact cum staţi din punct de vedere legal înainte de a face orice fel de mişcare. Luna Plină de pe 10 aprilie îşi va uni forţele cu sociabilul şi excesivul Jupiter pentru a vă predispune la romantism. Adevărul este că ar putea fi implicată o persoană din trecut greu de refuzat tocmai pentru că situaţia e prea comodă şi familiară – chiar dacă relaţia nu a fost pozitivă pentru niciunul dintre parteneri. Oricum, gândiţi-vă bine înainte de a acţiona marşarierul.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna Plină de pe 11 aprilie va face echipă cu expansivul Jupiter pentru a activa casa a douăsprezecea într-un mod extrem de agreabil. De fapt, dacă încercaţi să aflaţi care e momentul potrivit pentru a vă extrage partenerul din iureşul vieţii cotidiene şi a-1 antrena într-o conversaţie serioasă despre viitor, nu mai căutaţi. Aşa se nasc amintirile. Marte, Mercur şi Soarele vor trece pe rând prin senzuala zodie a Taurului, casa a şaptea, a parteneriatelor. E de la sine înţeles că, dacă aveţi o relaţie, n-ar trebui să vă supraîncărcaţi agenda socială comună. De ce să vă puneţi în situaţia de a le spune poveşti unor prieteni care nu vor crede o iotă? De obicei, vă număraţi printre ultimii depunători ai declaraţiilor de venituri, însă anul acesta nu ar trebui să vă forţaţi norocul. De ce să deveniţi ţinta unui audit sau a unei cercetări? Ingrijiţi-vă de toate din timp. Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 9 aprilie, iar din locul ocupat în Taur, casa a şaptea, a parteneriatelor, vă va inspira să contactaţi o persoană la care v-aţi gândit des în ultimul timp şi pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme. Acestea fiind zise, deoarece Venus va rămâne şi ea în mişcare retrogradă până pe 15 aprilie, gândiţi-vă bine dacă vreţi sau nu să reintre în viaţa dumneavoastră.



Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pe 1 aprilie, Luna se va afla în Gemeni, aşa că, dacă aveţi chef să-i jucaţi cuiva o festă, ea va fi bucuroasă să dea o mână de ajutor. Asiguraţi-vă însă că nimic din ceea ce faceţi nu poate fi interpretat ca fiind o răutate. Gluma e glumă, dar să faceţi pe cineva să se simtă ridicol nu e deloc distractiv. Jupiter, guvernatorul planetar, va petrece şi această lună în Balanţa orientată spre parteneriate – iar pe 10 aprilie, o Lună Plină din aceeaşi zodie îşi va uni forţele cu această planetă expansivă. Evident că o astfel de poziţie vă poate determina să vă luaţi un angajament pe termen lung. Totuşi, mai aşteptaţi puţin – până după ziua de 15 aprilie, când Venus revine la mişcarea directă. între 9 şi 15 aprilie, Mercur şi Venus vor fi amândouă retrograde. Dacă există vreo modalitate prin care să puteţi evita o achiziţie majoră, apelaţi la ea. E posibil să plătiţi mai mult decât face sau să cădeţi pradă cu uşurinţă unui agent de vânzări iscusit la vorbă.Venus se întoarce pe 2 aprilie în sentimentală şi nostalgică zodie a Peştilor, urmărind să-şi petreacă ultima parte a traseului său retrograd în casă a patra, a căminului şi a problemelor familiale. S-ar putea să auziţi o voce căreia i-aţi dus dorul multă vreme. Dacă nu v-o ia cineva înainte, de ce să nu restabiliţi o legătură preţioasă?



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta s-ar putea să nu vă fie la îndemână să împărţiţi egal timpul între situaţiile legate de serviciu şi problemele domestice, dar trebuie să găsiţi o modalitate pentru a rezolva contradicţia. Din fericire, Luna Plină din Balanţă – o zodie pricepută la jonglerii – soseşte pe 11 aprilie, înzestrându-vă temporar cu supraputerile care vă sunt necesare pentru a menţine în stare de funcţionare ambele domenii ale vieţii.Venus se va întoarce pe 2 aprilie în confuza zodie a Peştilor, casa a treia, îndemnându-vă să reluaţi legătura cu o persoană de care vă este dor de multă vreme. Indiferent de motivul pentru care v-aţi înstrăinat unul de altul, chiar dacă au trecut între timp două luni sau trei ani, luaţi-vă inima-n dinţi, lăsaţi mândria la o parte şi acţionaţi. Viaţa e prea scurtă pentru astfel de absurdităţi. Dacă încercaţi să găsiţi modalitatea corectă de comunicare cu un vârstnic, un superior sau un personaj cu autoritate căruia trebuie să-i cereţi o favoare, ziua de 5 aprilie este perfectă pentru această întreprindere. Categoricul Marte va face echipă cu neînduplecatul Pluton pentru a vă furniza puterea şi determinarea de care aveţi nevoie ca să vă susţineţi cauza. Pe 8 aprilie, mai multe aspecte planetare conflictuale îşi vor uni forţele pentru a crea posibilitatea producerii unor neînţelegeri greu de descurcat. Dacă vă simţiţi deja confuzi în legătură cu starea unei anumite relaţii, o eroare de comunicare îi poate pune capăt. Dacă asta doriţi, e în ordine. Dacă nu, atenţie: e momentul să clarificaţi ce anume vreţi.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pe 21 aprilie, energicul Marte pătrunde în casă a cincea, a recreerii, a tovarăşilor de distracţii şi a activităţilor din timpul liber. Este vorba de extrem de jucăuşa zodie a Gemenilor. E momentul să lăsaţi la o parte responsabilităţile şi să vă distraţi serios – cu atât mai mult cu cât chiar meritaţi s-o faceţi. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de compania şi de veselia prietenilor. Cu robustul Saturn în casă a unsprezecea, probabil că, în ultimii ani, v-aţi făcut o serie de prieteni buni – iar unul dintre ei e gata să vă demonstreze cât de loial vă este. Pe 4 aprilie, o situaţie dificilă va fi rezolvată mult mai uşor pentru că cineva vă susţine. Călătoria lui Venus prin Peşti, casa a doua, a chestiunilor băneşti, continuă până pe 28 aprilie, dând naştere anumitor probleme, mai ales că până pe 15 aprilie se va afla în mişcare aparent retrogradă. Aşa că, dacă cineva profită de dumneavoastră, e posibil să nu vă daţi seama până când nu va reveni la mersul direct. Acum, după ce ştiţi ce se poate întâmpla, e momentul să stabiliţi anumite graniţe pentru cei de care nu sunteţi siguri. Saturn va intra în mişcare retrogradă pe 6 aprilie, iar după câteva zile Mercur face acelaşi lucru. Puteţi fi aproape siguri de faptul că blocajele, amânările şi complicaţiile neprevăzute vor apărea atunci când vă aşteptaţi mai puţin. încercaţi să nu vă simţiţi frustraţi şi uitaţi-vă mai bine în jur. Pe cine aţi întâlnit şi/sau ce aţi văzut şi v-a plăcut, dar n-a făcut parte din program?


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Indiferent ce anume aţi ţinut morţiş să faceţi în ultima perioadă, găsiţi timp şi pentru acel lucru. Fie că e vorba de pescuit, de dormit, de urmărit emisiunea TV favorită sau doar de ghemuit în pat alături de persoana iubită, a venit momentul să fiţi hedonişti. începeţi proiectul cu tot avântul de care sunteţi în stare – măcar o vreme. Nu e cinstit să dezertaţi permanent. Venus va petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Peştilor, adică în casa întâi, a înfăţişării, împrumutând un pic din farmecul ei personalităţii dumneavoastră deja încântătoare. Dacă sunteţi singuri, pregătiţi-vă să atrageţi priviri apreciative. Misiunea constă în a vă bucura de atenţie şi în a-l face mândru pe partener, nicidecum gelos. Dacă aveţi nevoie de o discuţie serioasă legată de bani, încercaţi să aranjaţi una pe 16 sau 17 aprilie. Fie că e vorba de o persoană mai în vârstă, de un superior sau de un personaj cu autoritate, cerul va fi bucuros să vă ajute să faceţi cea mai bună impresie posibilă. De asemenea, nu strică nici punerea în ordine a documentelor. Ziua de 8 aprilie va fi una înşelătoare. Se formează acum două cuadraturi potenţial vătămătoare, aducând în prim-plan banii şi relaţiile. Dacă v-aţi făcut mai mult decât datoria, aveţi şansa de a •prelua controlul şi de a înceta să mai fiţi călcaţi în picioare sau să se profite de dumneavoastră. Nu staţi pe gânduri. Trebuie să se întâmple şi asta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții