Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Marti 21 Martie 2017

Written By NIKE B. on luni, 20 martie 2017 | 05:35


Horoscop de azi Marti 21 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 21 Martie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum. Poate sunt vesti importante despre cei dragi de peste hotare care te misca atat de mult, incat esti in stare sa urci in primul avion si sa ajungi la ei, acolo! Pe de alta parte, si calatoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasari pe care le programezi astazi pentru perioada urmatoare au o influenta majora asupra psihicului tau, pentru ca genereaza o stare de nerabdare fantastica, de parca nu mai poti astepta pana ce ajungi la destinatie. Daca ai putea, ai porni acum la drum!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Participi la o petrecere adunata in jurul unui motiv frumos de fericire. Cineva trece prin momente superbe si simte nevoia sa impartaseasca fericirea sa cu altii. Esti si tu invitat sa te alaturi si o faci cu inima deschisa, bucurandu-te sincer pentru vestile bune aflate. E o sarbatoare a zambetului, un motiv de amuzament, o ocazie de a rade cu pofta, pentru ca toata lumea e libera sa se manifeste in voie. Chiar se simte un aer copilaros, nastrusnic, in preajma ta, de parca toti au uitat ce varsta au si simt nevoia sa se distreze, sa se joace un pic!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima. E bine sa recunosti deschis ca nu esti pregatit si sa ceri o amanare a termenului, decat sa te implici si sa nu faci fata asa cum ai dori. Pe de alta parte, poate amanarea vine pur si simplu asa, din senin, fara sa ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine ca ti se mai ofera un ragaz. Profita de el si aduna repede resursele lipsa!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai gandi la mesajul pe care ti-l transmite. Chiar daca nu suna chiar asa cum ti-ar placea, chiar daca are la baza o critica sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. Iti spune unde ai gresit, te trage de maneca sa nu mergi mai departe intr-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, daca unii iti spun nu cu incapatanare, intreaba-te daca nu cumva refuzul lor e in beneficiul tau, de fapt.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Uneori, un mare hop nu e un capat drum de care nu mai poti trece, ci poate fi motivatia ideala de a o lua de la capat. Ajungi intr-un punct mort al proiectelor tale, din cauza interventiei nefaste a unor rivali care au vrut, astfel, sa te trimita spre esec. Desi, pe moment, ai fi tentat sa spui ca te-au invins, ca interventia lor malitioasa a dat roade, vei vedea ca totul raul e spre bine, intr-un final. Nu e un esec, nu e timp pierdut in zadar, ci dimpotriva: ai invatat ceva util din toate acestea. Pentru ca trebuie s-o iei iar de la zero, de data aceasta s-ar putea sa iasa mult mai bine. Daca nu ar fi aparut acest hop, nu ai fi stiut ca se poate si mai bine de atat, deoarece a doua oara iese excelent!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iubirea si tot ce e legat de ea detin azi rolul principal in viata ta. Aici se deruleaza cele mai frumoase si mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisa. Se poate vorbi de o zi fericita, in care esti inconjurat numai de semne de afectiune, de prietenie, de simpatie. Daca nu exista cineva drag inca in inima ta, fii atent la oamenii care apar in cale, pentru ca sansa de a cunoaste pe cineva interesant e mai mare ca oricand! Pregateste-te sa te indragostesti, sa cunosti omul sortit tie, sau, daca toate au mers deja in directia aceasta, sa spui da unei cereri in casatorie.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi cu risc mare de esec, dar care deja era prin preajma de cateva zile. Deja stateai pe loc, blocat intr-un punct mort, deja aparusera o multime de avertismente ca nu mergi in directia cea buna, dar nu ai tinut ciont de toate aceste semnale. ci ai continuat sa te indrepti spre esec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale si regreti amarnic ca nu ai tinut cont de cei care te-au tras de maneca si nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, daca nu ai fi insistat atat de mult sa continui. E o lectie buna sa iti educi ambitia si agresivitatea.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in cazul de fata, pentru ca daca incepi sa faci o lista cu ce-ti lipseste, o sa pierzi din vedere comorile imense cu care esti inzestrat. Lasa deoparte astfel de comparatii: ca acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sanatos, sau mai frumos… Nu ai de ce sa te uiti in curtea vecina, cand ai si tu cu ce te mandri in propria ta curte. Fiecare, in fond, e cu norocul sau pe aceasta lume, cu ceea ce stie mai bine, deci bucura-te ca esti perfect asa cum esti!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Treci printr-un moment in care trebuie sa arati cat de puternic esti, cat de pregatit esti in fata unei noi provocari, cat de serios privesti lucrurile. Nu e cazul sa fii sensibil, sa te temi de ceea ce urmeaza, sa te lasi condus sau intimidat de altii aparent mai puternici, ci e momentul tau de maxima luciditate si de curaj in care iti poti demonstra suprematia. Esti cel mai bun, nu ai motive sa te indoiesti de acest adevar, deci rupe orice bariere care te mai tin pe loc si fa un pas in fata tuturor cu incredere. Esti stapan pe situatie, detii toate informatiile de care ai nevoie in acest sens, dar iti mai trebuie doar un strop de tupeu ca sa te pui si mai mult in valoare.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

la drum plin de elan, dornic sa rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai in plan. Iti place sa fii toata ziua pe drumuri, pentru ca toate dorintele tale sunt astfel implinite: dorinta de socializare, dorinta de a vedea lucruri noi, dorinta de a face noi cunostinte, iar la intoarcere vei putea spune foarte multumit ca ti-ai indeplinit cu succes misiunea. Nu ti se pare obositor cand mai schimbi si tu un pic decorul si preocuparile, ca atare ar fi bine sa gasesti o cale de a evada din mediul tau obisnuit, macar pentru o ora.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Se deschide un capitol nou in planurile tale profesionale si, ca la orice inceput de drum, si cuprins de entuziasm si de pasiune. Iti place tot ce-i nou, tot ce-i provocator si te pune la treaba, de aceea nu vei sta sa te gandesti mult inainte de a-i da startul. Te implici trup si suflet in noua etapa tocmai inceputa, constient ca rezultatele finale depinde numai de efortul pe care il investesti in ce ti-ai propus. Nu e ceva usor de atins, nici nu ti se ofera pe tava, dar detii toate calitatile sa ajungi la rezultate de top, deci munceste!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții